איזה יום שמח לי היום

rondadon

New member
איזה יום שמח לי היום ../images/Emo6.gif

קודם כל, בוקר טוב לכולם! ועכשיו... יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, יש, !!!!!!!!!!
סוף סוף אחרי 3 שבועות יובש... פרידה של 2 קילו וקצת... עם הציוד הרגיל שלי, וז´רז´רה ניקל גדולה (9 ס"מ), חוט 0.40 כמובן שיש תמונות... אבל זה לא מצלמה דיגטלית אז שאני יפתח אני ישלח! דרך אגב, לאורי... בדיוק באותו מקום שעמדנו בו בשבת....

zoharfi

New member
מזל טוב!

קצת פרטים - באיזו שעה ? כמה זמן עד שתפסת (כמה זריקות) ? הזרזרה זה בצורת דג או סתם חתיכה מבריקה ? האם עם מצוף זריקה או בלי כלום ? תודה וברכות לתפיסה המוצלחת.

rondadon

New member
פרטים

הגעתי בשעה 5 וחצי לים... אחרי אולי 10-15 דקות תפסתי אותו... הז´רז´רה כמו שאמרתי היא ז´רז´רה ניקל פשוטה... ואני אף פעם לא משתמש במצוף זריקה...הז´רז´רה שוקלת בערך 20-25 גרם וזה מספיק בשביל לזרוק אותה למרחק של 40 מטר... (היא הרבה יותר אווירודינמית ממשקולת)

אוריא

New member
שימחת בית השואבה. ../images/Emo6.gif

כל הכבוד רון. דג של 2 ק"ג, אתה מתקרב לשיא שלך.... מאתמול אני חושב שאם יש דייג פה אצלנו, אצלכם בטח החגיגה האמיתית. יכול להיות שהגיע הזמן לעוד טיול מטורף לעכו. יכול להיות שהתחילה העונה? מה השתנה בדיוק משבוע שעבר להשבוע? עוד מעלה שהים התקרר? סחטיין רון, מחכים לתמונות.

rondadon

New member
לא יודע מה השתנה...

אבל היה ים יותר טוב... מאט יותר רגוע ודבר חשוב מאד בז´רז´רה ניקל - הייתה שמש! בכל אופן...שלא כמו הסריולים...הדג הזה לא רק מתנגד! הוא יותר מושך לסלעים! תפסתי אותו אולי 15 מטר מהחוף ולא ראיתי אותו עד שהבאתי אותו לסלע... אני יותר משכתי אותו למעלה מאשר אליי... אבל זה היה כיף...דרך אגב...יש לו איזה 8 שיניים על כל לסת כמו של כלב! ממש שיניים גדולות! אני פחדתי להוציא לו את הקרס (שהוא עיקם לגמרי דרך אגב...) הוא ממש דג חזק... זה היה כיף...

rondadon

New member
מיקום מדויק

על השובר גלים שממנו יוצאים הסירות לכיוון הים הפתוח... זה בערך 300-400 מטר אחרי הצינור... לכיוון צפון...

כיף לשמוע -

באמת שכיף לשמוע רון, אחרי התקופה היבשה שחווית. פרידה של 2 קילו ומשהו זה לא צחוק בכלל, אני מת לראות אותו - סדר תמונה
.

למעלה