איזה יום שמח לי היום....

rolan

New member
איזה יום שמח לי היום....../images/Emo79.gif

טפו טפו -
- מלח מים - שום בצל ושמן זית נוסעת הבוקר לקבל לידי את הסייחה שלנו!!! לעוד סופ"ש נסיוני, אם יצלח, ביום ראשון - שיחרור!!! מזמן לא סיפרתי מה קורה איתה, כל יום נסעתי אליה וגם אוהי הצטרף עם חששות כבדים - זה בסדר שאבוא? זה לא יפריע לה? הוא קצת איבד את בטחונו - הרבה חששות בלבו... כאשר הגענו יחד, ראיתי אותה שמחה לקראתו - עם המעט שמחה שהפגינה, כי לא כל כך הראתה לנו מה היא מרגישה ובוודאי לא מה היא חושבת. אני חושבת שהיחידה שבאמת בסוד הענינים זו יערית... שכל יום! מתקשרת ומשוחחת איתה בטלפון. הן כמו אחיות כעת! אתמול בביקורי אצלה, שאלתי אותה - את אוכלת עכשיו כי את מבינה שחשוב לאכול כדי לחיות? או שאת פוחדת לחזור לכאן? ללא היסוס ענתה לי - אני אוכלת כי אני לא רוצה לחזור לכאן!!! אז.... כן, הדרך הארוכה עוד לפנינו, כולנו בסירה הזו, כולם יחד נתגייס למענה. ולסיום - באחת משיחותי עם השבלולית דיברנו על אחותה הצעירה ועל כל מה שקרה וקורה, אמרה לי השבלולית: איזה מזל שאת לא לבד עכשיו, שיש לך את אוהי! טפו טפו -
- מלח מים - שום בצל ושמן זית

שמחה בשבילך מאוד, רולן../images/Emo25.gif

כבר פחדתי שיעכבו את השחרור. יופי. שמחה נורא בשמחתכם. שיהיה רק טוב מכאן והלאה.

בוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

איזה בשורות טובות על הבוקר,וכמו שלמדתי " יום טוב רואים בבוקר...." שתמשיכי להציף אותנו בהתרגשיות ובשמחות רולן יקרה שלי. אוהי יקירי,אולי כשאתה תפנים שאתה חלק רצוי במערכת וחלק בלתי נפרד ,כולם יהיו הרבה יותר מאושרים,כי נראה לי שהכל מתחיל מהרצון לשים אותך שייך עם חותמת

*יערית

New member
בוקר...בוקר..בוקר..../images/Emo124.gif

מישהו העיר את השמש מאוחר מידי
ממש לא
רולן ואוהי...מחזיקה אצבעות לסופ"הש הזה ומה מאוד מאוד מקווה שהיא תעבור אותו ואז....אז אתם יודעים יש את הדובדבן של הקצפת
בסה"כ אתם על הדרך הנכונה...היא על הדרך הנכונה וזה חשוב
קצת לקראת סופ"ש...יום נעים לכולם

סול11

New member
יום נהדר../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב ויום נהדר. שמח לשמוע שישנם רצון התקדמות והבנה.שהרי אם כך עברה הסייחה חלק ניכר מן הדרך,המשיכי לתמוך בעזרתו של אוהי שהנו חלק מהמורכבות ולעניות דעתי צריך אוהי להתגבר על חששותיו.מקריאת דברייך עולה מסקנה אחת לגביו, הוא התקבל ע"י הסייחה והשבלולית ואפילו רצוי.המשיכו בדרך בה הנכם צועדים ותזכו להרבה ימים של אושר. מחזיק לכם אצבעות
שלכם

oehhe

New member
א גוט שאבעס TGIF

כתבתי תשובה ארוכה ומלומדת, שלא כדרכי. איכשהו, המערכת של תפוז בלעה לי אותה. לא אכתוב מחדש. עמכם הסליחה oehhe

rolan

New member
סליחה.... אוהי, בואנה מהר

אמנם הזכרון שלך קצר, אבל לא, לא תתחמק.... לשחזר ולכתוב לנו שוב...
ולכולם - ת ו ד ה כן, אנחנו בבית!!!! עם תפריט קצת יותר גדול, כי בשבוע החולף, הסייחה ירדה קילו במשקל, וזה לא לעניין... ביום ראשון נחזור לקבלת תידרוך והסברים ואז... משוחררת, יוצאים לאישפוז בית והאבסה...
עד שתגיע למשקל הרצוי...

עלמה 3

New member
../images/Emo19.gif כל הכבוד, רולן חיזקי ואמצי |חמ

שיהיה לכם סוף שבוע מוצלח ופורה עם הסייחה, ואיחולי לשיחרורה.. רולן ואוהי המתוקים, בשיחרורה מחכה עבודה מרובה, הרבה כח סובלנות ואהבה ! ולך יערית היקרה - כל הכבוד על מלאכת הקודש שאת עושה ! עלמה

*יערית

New member
תודה לכן ../images/Emo140.gif

בד"כ לא מדווחת על שיחות טלפון, אבל לא מזמן שוחחתי עם שתיהן...הן מחכות לארוחת צהריים ואז.....
ב
שאלתי את הסייחה מה את עושה {ברגע זה חוץ מלשוחח עם אמא ולחכות לארוחה} "אני מסתכלת על הקיר" נו..ומה כתוב שם?שאלתי... אז היא אמרה לי בבישנות..ובכאילו דה כזה..
"כלום" מה כלום?...מיד לכתוב על הקיר ובגדול הייתי פה...ולעולם לא אהייה פה שוב...סייחה צחקה בצחוקה הכ"כ מיוחד... וזהו שוחחתי עם רולן על עוד כמה פרטים תכנים והיא בטח תכתוב כשיגיעו מה עומד לפניהם. זהו ..מצטערת שצוטטתי את שיחת הטלפון במעט..אבל היא הצחיקה אותי

למעלה