איזה יום

anat30g

New member
איזה יום ../images/Emo7.gif

הבוקר התקשרתי לחברה שלי סתם לברבר על כוס קפה, ואני שומעת בקול שלה שמשהו לא בסדר... בקיצור היא מספרת לי שבעלה נפגע בתאונת עבודה - הוא בעל עסק לציוד לכיבוי אש (מטפים וכו') וביום רביעי שעבר התפוצץ לו מטף כיבוי בידים, עף לכיוונו, שבר לו חצי לסת וגולגולת... בקיצור הבחור בבית חולים, העסק לא מתפקד בלעדיו (יש עובדים, אבל אין בוס) ויש ללו עוד לפחות 10 ימים בבית החולים ואח"כ עוד החלמה ארוכה בבית... בקיצור - כל כך עצוב לי... הוא אדם עם לב זהב, אשתו מקסימה, גם ככה המצב בעסק היה קשה ועכשיו זה - בגלל עלול לגמור אותם. לקחתי פרחים צבעוניים ועליזים, אבל לא היו לי מילים של נחמה.

באמת אין מילים ...

אבל אולי ..אפשר לעזור לה בבית , אני לא יודעת עד כמה את קרובה אליה ..אבל אפשר שכמה חברות קרובות יעזרו לה בקניות ..בישולים ... ילדים... הלוואי שיעברו את זה בשלום

anat30g

New member
שאלתי הצעתי

הבת הגדולה שלה שעושה אצלי ביביסיטר, נמצאת בבית עכשיו ועושה הכל, ככה שזה מכוסה. נראה לי שמה שיש לי להציע זה תמיכה מורלית ולא יותר... הם מוקפים בחברים... אתמול היו אצלו 127 איש לביקור!!!!

love88

New member
צר על מה שקרה לבחור- האם זה בחיפה

או בסביבה? אני מנהלת משרד במקצועי, מסוגלת בהחלט להחזיק להם עסק כנ"ל אולי הם צריכים את עזרתי? אני פנויה מהיום למחר אפשר לפנות אלי ע"י מסר תודה

anat30g

New member
אשדוד

יש בעסק מזכירה שדי בהלם מכל הסיפור, היא זאת ששמעה את הפיצוץ מהמשרד והיא זאת שגילתה אותו בבית מלאכה אחרי הפיצוץ...

מצטערת לשמוע,מאחלת בריאות

ובשורות טובות. אני מוכנה לעזור מכל הלב. אני מבת-ים. בברכת יום מבורך. אביבה.

למעלה