איזה יום...

rondadon

New member
איזה יום...

היום התחיל בשעה 5:45 כמתוכנן... הגעתי לים עם 2 רולרים...אחד לזרזר והשני לפיתיון חי.... חברים שלי היו אמורים לבוא רק בשעה 8 (עצלנים....) אז ביינתים ז´רז´רתי קצת...... ובטעות חטפתי "ביזרי" קטן (למי שמכיר,...בעיקרון זה פשוט דג מעולה לפיתיון....) אז אמרתי לעצמי...למה לא...נזרוק אותו חי בשביל הכיף.... שמתי אותו על קרס 5 עם חוט 0.35...מוביל 0.50... וזרקתי אותו בערך 30 מטר מהחוף...ביינתים זרקתי לחם צף לבורי... אחרי 10 דקות אני שומע את הרולר שלי צורח.... לא האמנתי שמשהו יקח את הפיתיון אבל עובדה... אחרי 2 דקות של קרב (פשוט פחדתי למהר בגלל שהקרס הייתה קטנה) יצא לו החוצה טרולוס יפיפה של 1.180 קילו... לאחר מכן, חברים שלי באו וזרקנו בורי של 150 גרם חי... חיכנו....וחיכנו...וחיכנו.... וחיכנו עוד קצת... בקיצור משעה 9 הבורי היה במים עד אחת בצהרים וכלום לא נגע בו... אז הוצאנו אותו והלכנו הבייתה...ואני הלכתי הכי שמח... נ.ב - לא הספקתי להצטלם איתו אז אני יצטלם כשנפשיר אותו וישלח תמונה.... נ.ב 2 - אני יודע שאני לא אוכל דגים....אבל עשינו את הפרידה אתמול והייתי חייב לטעום...אפינו אותה בתנור....טעימה מאד....אני חושב שאני יתחיל לאכול את מה שאני תופס... יש גם תמונה של הפרידה לאחר האפייה במצלמה....לאחר הפיתוח...הכל יעלה לפה...

איזה יום (גרוע)

תפסתי במציצים 4 מרמירים ותרחון פיצי ועברתי לשרתון ותפסתי מרמיר יפה. אח"כ הלכתי על ניר ולייזר בשעה 11 בערך ולא תפסנו כלום אבל הכרנו אחד את השני וזה מה שחשוב ושבת הבאה אני מקווה גם להיות איתם.... אגב:קמתי ב5 וחצי והייתי במציצים ב-6 ורבע והיה אכילות ומי השעה 8 בערך כלום לא היה ..... אחלה טרולס תתחדש.....

למעלה