איזה יומולדת חגגו לי, חבל"ז!

איזה יומולדת חגגו לי, חבל"ז! ../images/Emo65.gif

אז הרגע הסתיימה מסיבת "הפתעה" שהכינו לי תלמידותי, ואני רצה לדווח לכם...
אז האמת היא, שיום הולדתי הוא בשבוע הבא, אבל אני אהיה בחו"ל אז, ולכן הן חגגו לי היום. אז כאמור זאת היתה אמורה להיות הפתעה. אבל כל השבוע האחרון היו תכנונים, הסתודדויות, ואיסוף כספים מאחורי גבי. - "המורה, באיזה יום את בבית אחרי הצהריים? לא, סתם, אמא שלי רוצה להתקשר אלייך..." - "המורה, איזה עוגה כדאי להכין ליום ההולדת שלי?" (יום הולדתה בעוד שלושה חודשים...) - "המורה, אמא שלך ספרה לך שדברתי איתה אתמול? לא, סתם, את לא היית אז דברתי איתה..." בקיצור, היום הגדול הגיע, וכשחזרתי הביתה (אני עובדת אחה"צ ביום שני ומגיעה רק ב-4 הביתה) ציפה לי שולחן עמוס ממתקים, עוגת יום הולדת שתלמידה אפתה בעצמה, ציורים וברכות, ומתנה שהן קנו ביחד. והן התחבאו ויצאו בהפתעה גמורה. אני כמובן, שיחקתי את המשחק עד הסוף, מופתעת עד כדי התעלפות...
בקיצור, חבר´ה עצמאיות, יצירתיות, וחברהמניות. לא?!

Diana M

New member
וואו, אוריתוש , כל כך מרגש../images/Emo99.gif

ממש מדהים כיצד הצלחת בתקופה כה קצרה להתחבר בצורה כל כך רגישה לתלמידותיך. אין ספק כי ילדות אלה אוהבות אותך, אחרת לא ניתן להסביר מדוע הרימו כזה פרוייקט. פשוט מדהים ואת יודעת מה..כנראה מגיע לך. את פשוט מורה עם נשמה. אז מזל טוב על חשבון יום ההולדת ולאן את נוספת יקירה, כך באמצע השנה?

../images/Emo51.gif דיאנה!!

אכן, יש ביננו קשר קרוב יחסית לזמן כל כך קצר, הרבה בזכות ההקשבה, והמחברות הסודיות (סיפרתי על זה פעם?) ואני נוסעת לי לניו-יורק, לחתונה של בת דודה, נכון בוס נחמד יש לי, שאיפשר לי לעזוב כל כך בקלות?
מקווה למצוא אבן על אבן בכיתתי לכשאשוב...

../images/Emo65.gifוואן, ממש מרגש לקרוא

איזה יופי של חגיגה ואיזה יופי של תלמידות. ואיזה יופי של מורה את !!! המון המון מזל טוב.
את פשוט מקסימה.

זהבה נ

New member
יום הולדת שמח ונסיעה טובה ../images/Emo65.gif|שי

באמת מגיע לך, אזיה תלמידות שיודעות להעריך את מורתן. אני גאה בך מאוד (בטח גם את גאה בהן מאוד), תלמידות ממש מקסימות יש לך. נסיעה טובה לך, שובי בשלום מה "ביג אפל" כך הוא שמה הנוסף של ניו יורק. שמרי על עצמך, כי תלמידותייך וגם אנו כאן בקהילה מחכות לשמוע חויות. להתראות בקרוב,

שרון123

New member
כל הכבוד לך. ניראה שההשקעה

שלך בהן כבר מתחילה לחזור אלייך. המון מזל טוב, ובהצלחה גם בהמשך שרון

למעלה