איזה יומיים מלאי חוויות עברתי

איזה יומיים מלאי חוויות עברתי

יום שבת, השגתי כמה סרטים בדי וי די שכבר שנים אני מחכה להשיג (ושאי אפשר להשיג בארץ). yay. וכמובן הלכתי לפגישה השניה שלי באגודה - הפעם הם הביאו 2 אנשים, נשאי איידס, שהסבירו כל מה שאפשר להסביר על איידס, ודגש על ההיבט ההומוסקסואלי. היה מעניין (וארוך). והיום? היום קמתי, הלכתי לבצפר, חזרתי הביתה, ישנתי, ראיתי די וי די, הלכתי אל חברים, יצאתי מהארון. בסדר הנ"ל. פירוט? אחרי שאני והחבר הכי טוב שלי עזבנו את המפגש הושבתי אותו ואמרתי לו. אני אישית ציפיתי לתגובה יותר דרמטית. הוא סתם אמר "טוף, בסדר. מתחיל לרדת גשם, יאללה בי, נדבר מחר". אכזבה. אפילו לא שוק הלם או משו. לא בסדר.
ויורד גשם. כל מה שחסר זה שוקו, והיום מושלם. איזה כייף... היה לי חרא של שבוע, והיומיים האחרונים היו ממש נפלאים. מומין שמייח ועליז (בכל מובן אפשרי
).

דרור22

New member
מזל טוב............

כייף לך, חמוד אני כל כך שמח... תמשיך להיות גאה ועליז ככל האפשר!!! שלך, עם המון אהבה, דרור, שנמאס לו, 22

Blackice

New member
וואו.. מזל"ט ../images/Emo13.gif

אני קצת מעוצבן כי כבר כתבתי המון ואז תפוז החליט לעשות ריפרש, וזו הפעם הראשונה שזה קורה לי...
אבל אני אכתוב שוב: אני ממש שמח בשבילך... וכל הכבוד על האומץ..
אבל אני הייתי כן ממליץ לדבר איתו על זה. כי במאמר שקראתי (שמדבר על יציאה מהארון להורים, אחלה מאמר..) מסופר על הכחשה כזו: Denial responses take many forms: hostility ("No son of mine is going to be queer."), non-registering ("That´s nice, dear, what do you want for dinner?"), non-caring ("If you choose that lifestyle, I don´t want to hear about it."), or rejection ("It´s just a phase; you´ll get over it."). כלומר, מצד אחד ייתכן שהוא מבין והכל ואחלה, אבל יכול להיות גם שזו איזושהי הכחשה שהוא לא מוכן לחשוב עם זה עדיין... ואז כן צריך לדבר על זה... לא שיש לי נסיון, אני לא ממש מחוץ לארון.. אבל סיפרתי לחבר הכי טוב שלי, והייתי שם כשהוא התמודד עם החדשות. והיו המון שאלות. ועוד שאלות. לכן אני ממליץ לדבר איתו על זה... לראות מה המצב...
והמון המון מזל טוב ובהצלחה.....
ארז

למעלה