איזה יומיים מסריחים...

magenta73

New member
איזה יומיים מסריחים...

אתמול כמעט גנבו לי את הכלבה... כן, כן, את הכלבה שלי. משהו אשכרא חשב לנכס לעצמו את הסחבה הזאת... אני עושה סוג של בייביסיטר לחברה שלי ולכלבה שלה, כי היא במעבר בין דירות. הבעיה המרכזית היא, שהכלבה שלה היא גורת כנעני, גדולה ובעייתית במיוחד, שלא נותנת לקטנה שלי לנשום/לאכול/להיות עלי. ופיפי סובלת בשקט... ועושה לי פרצוף פולני במיוחד של "אל תדאגי לי, אני אנוח בקבר"... אקיצר, אתמול, אחרי כמה ימים עם הכלבה השניה, אני וחברתי ושתי הכלבות ישבנו בפאב, פתאום הפיפי נעלמה לזמן חשוד. וזה הרי לא קורה, היא כל הזמן סביבה שלי, הלכתי לחפש אותה, כבר ממש דאגתי, אני מגיעה לרחוב, אני תופסת בחור על טוסטוס, יושב עליו, יד אחת על הכידון, יש שנייה מחזיקה סחבה בהלם קרב, קפואה יותר מהרגיל (היא תמיד קופאת כשמחזיקים אותה על הידיים, בטח זרים ) "מה? זה כלב שלך? היא אכלה פה על הכביש כמעט נדרסה וחשבתי שהיא עזובה אז חשבתי לקחת אותה, יש לך מזל שהגעת, עוד שנייה באתי לצאת..." מההלם לא ידעתי בכלל איך להגיב, רק לקחתי אותה ושמעתי אותו אומר לי איזו אמא רעה אני וכו', מבלי לחשוב שהאידיוט הזה, אם באמת היה כ"כ דואג לכלבה, היה מחפש קצת אנשים בסביבה, נכנס לקיוסק, בודק בפאב הקרוב לפני שהוא מחליט על דעת עצמו לקחת כלבה שהוא לא מכיר לסיבוב על הטוסטוס שלו... ולחשוב ששניה ושהייתי מחכה או לא מגיעה בזמן הוא היה לוקח אותה... מפחיד. והיום נתקע לי האוטו באמצע רוקח. ב9 ומשהו בערב. עכשיו אני בבית. אחרי ששגריר כביכול עושים את המיטב - אחרי שהוא התעסק לי שעה ברכב, אחרי שחיכיתי לו שעה פלוס וכו'... שמים את האוטו ליד המוסך (נורא כיף לראות מוסך סגור, ואפשר לדעת מה ההגיון בלשים את האוטו במוסך בלילה? כהמוסך סגור? איך זה בדיוק עוזר לי?...) מעצבן את הלייף.

זמשוש

New member
באמת מסריח ...

לגבי פיפי... אני בסבב קללות משפחתיות על פורצים וגנבים אז אבקש שיקללו קצת גם את האידיוט על הטוסטוס שחשב לגנוב סחבה מכוערת וחמודה... לגבי האוטו...זוועה!! עברתי את זה לפני כשבוע...יוני ישב במוסך 4-5 ימים וחיכה להשתלה של גיר... הכי מבאס זה שפתאום את כבר לא ניידת כמו תמיד וצריכה טרמפים ואוטובוסים... מקווה שהאוטו שלך יבריא במהרה!

זמשוש

New member
בטח שאפשר

אבל הוא יעדיף לקבל את זה אישית ולא במשלוח...

bulb

New member
לא בטוח שהמוסכניק שלך הוא הטיפוס

שלי. אולי עומרי יהיה מעונין. עיזבי פרחים ,בואי נסגור של שוקולד וזהו. יש בקשה מיוחדת?

זמשוש

New member
שוקולד...ממממ...

מקס ברנר! לא משנה איזה קופסא שלהם.. העיקר שיהיה מקס ברנר!

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

הייתי ממנהלת הפורום שתמחק דיונים ,אשר יכולים להכפיש משתמש כזה או אחר. ממש בושה. בברכה עומרי

Vdrums

New member
הוא גם הכפיש את המוסכניק

גם כן מנהלת... עומרי, אתה קצת לחוץ. זה לא בריא, במיוחד בסופ"ש. בבריכה.

למעלה