איזה יופיייייייייי רייכל זכה בפרס!!!!!!
מ מוזיקאית15 New member 29/9/06 #5 וזה יצא דו משעמות../images/Emo6.gif פרסים->>>>>>>> זה הכוונה לפרס(זכייה או קבלה של משהו) פרסים-----------> איראנים. הכוונה שלי היייתה השניה ,אבל זה יצא דו משעמות. חחחחחחחחחחחחחחחחח
וזה יצא דו משעמות../images/Emo6.gif פרסים->>>>>>>> זה הכוונה לפרס(זכייה או קבלה של משהו) פרסים-----------> איראנים. הכוונה שלי היייתה השניה ,אבל זה יצא דו משעמות. חחחחחחחחחחחחחחחחח
S Saffron New member 29/9/06 #8 ואחרי שבדקתי את זה - ../images/Emo29.gif הדו-משמעות נכונה! מוסד איראני העניק לו פרס על מצוינות בתחום המוזיקה. ידעת את זה, או שיצא לך במקרה? בכל אופן, הנה כתבה.
ואחרי שבדקתי את זה - ../images/Emo29.gif הדו-משמעות נכונה! מוסד איראני העניק לו פרס על מצוינות בתחום המוזיקה. ידעת את זה, או שיצא לך במקרה? בכל אופן, הנה כתבה.
B betti10 New member 29/9/06 #9 חחחחחחחחחח זה מה שהראיתי לגבר...אבל אמר לי שזה ישן ושאמצא את זה בארכיון של האתר הרשמי... לאדעת אם זה עכשיו... אם כן אשמח אם תעדכנו אותי תודה.
חחחחחחחחחח זה מה שהראיתי לגבר...אבל אמר לי שזה ישן ושאמצא את זה בארכיון של האתר הרשמי... לאדעת אם זה עכשיו... אם כן אשמח אם תעדכנו אותי תודה.