איזה יופי איזה יופי TO PES שני וירטואוזים

ZILEVO1

New member
איזה יופי איזה יופי TO PES שני וירטואוזים

איזה קטע מדהים יש כאן. דאלאראס-וירטואוזיות עם הגיטרה ניקולופולוס-וירטואוזיות עם הבוזוקי. קחו-ותראו מה קורה שם באמצע השיר. **נקווה שאחרי שיראו את הקטע של שני הוירטואוזים האלו ,כל אלו שמביאים לנו לכאן כל כמה זמן,מישהו אחר עם סיגריה,מזיז את המיתרים,כאילו סוף העולם....יתחילו להירגע| כולל חבר שלי חזדיאקיס.
בבקשה http://www.youtube.com/watch?v=Ww9Tetb7Vow

F a d i

New member
אין ספק אחד הקטעים היפים של השניים ביחד

הקטע לקוח מהלילה האחרון של סדרת הופעות שעשה דאלאראס ב-ATTIKON ב-1990 וההופעה של ניקולופולוס כאן הוגדרה כ"השתתפות חברית" כשהוא מופיע רק בתחילת המופע ומנגן בשירים החדשים אז שהלחין לדיסק MI MILAS MI GILAS KINDINEVEI I ELLAS (השירים שביצעו השניים יחד היו MI MILAS,MI GIRIZEIS PIA,XENOS,FOTIA CHIONIZEI O OURANOS,וכמובן את TO PES שרואים בקטע הזה) ,שכן בהמשך ליווה את יורגוס על הבוזוקי הנגן הווירטואז "מאקיס מאברופולוס" (ויש לציין שדאלאראס סיים את המופע עם עוד שיר מהדיסק הנ"ל עם השיר KALINICHTA ועם אחת הסיומות היפות והמרגשות ביותר כשהקהל מסרב לשתף פעולה ולענות ב"קליניכטה" (לילה טוב) ובמקום זאת עונים ב"אוכי" (לא) כשהם לא רוצים שיורגוס יסיים את ההופעה) ואחרי זה הוא שוב מבצע את MI MILAS) בהופעה השתתפו גם אלני צליגופולו ודיוניסיס ת'אודוסיס אז הנה זילבו,ע"מ לפתוח דף חדש אני מקדיש לך את תרגום השיר היפה הזה (שזכה גם למילים בספרדית ובוצע גם ע"י יורגוס בגירסה הבינלאומית של הדיסק) TO PES אמרת את זה מילים:לפטריס פאפאדופולוס לחן:כריסטוס ניקולופולוס ביצוע:יורגוס דאלאראס אמרת את זה שאשלם בדם שיקח אותי הזרם כי היא אישה שחיה את השקר אמרת זאת אך הייתי אובד,לגופה קשור "מחוק" ע"י אחים וחברים טובים עכשיו,כל מה שאגיד כן,אני אוהב אותה זרמים של אש כל מבט שהיא נועצת בי ממיס אותי, (היא) אש אמרת את זה אך אני לא האמנתי לך שהיא שדדה אותי את הלב,הגוף וכל מחשבה שלי אמרת את זה אך הייתי פזור-נפש (חי בעולם משלי),שיח דוקרני בוער מלא אהבה,קנאה וטירוף (וגם איוולת) כעת,כל מה שאגיד כן אני אוהב אותה ........... שוב הניסיון להכינס לראש של לפטרי (שכבר ראינו (כמחצית שירי הדיסק כבר תורגמו ונמצאים באשכול תירגומי שירי דאלאראס) שבדיסק הזה הוא היה הזוי משהו) מקווה שאהבתם ואם יש תיקונים אשמח לקרוא שבוע מצוין לכולנו פאדי

ZILEVO1

New member
יאסו פאדי,תודה על ההקדשה -וההרחבה../images/Emo13.gif

יש לי את כל הקונצרט הזה בוידיאו,ואכן קונצרט יפה מאוד,כמובן כולל החלק הראשון של המופע עם האורח החשוב ניקולופולוס.וכמו שאמרתי עם הקטע הוירטואוזי המרשים.

זילבו אחי היקר...

ראשית לא וירטואוז ולא נעליים אני מנגן כבר יותר יפה ממנו בגיטרה... יש דברים שאתה לא רואה כל יום וזה לא אחד מאותם דברים. ושנית לא מדבר אליי הסגנון הזה של המוזיקה והזמרים.

יש לי משהו חשוב להגיד לך ולכול הפורום....

מוזיקה זה עניין של טעם כמו כל דבר אחר בחיים (כמו בחורות, אוכל, אופנה, ספורט, ריחות וכו'...) אז חבל להתווכח כל שני וחמישי מיהו הגדול ביותר ומי קדם למי. כי מחד גיסא אחד יכול להגיד לך שהגדול מכולם זה סטלרה ומאידך האחר יכול להגיד לך שהגדול ביותר זה רמי יהודה למרות שהוא ישראלי והוא חובבן אבל הוא יאמין בזה כי זה מה שהוא מרגיש. אני חושב שצריך לעשות שרשור בפורום מי הזמר הכי טוב וכל אחד יגיד מה הוא חושב ונגמור עם זה אחת ולתמיד. זילבו נשמה שלי, עיניים... לא זלזלתי באף אחד לא בדאלארס ולא בניקולופולוס כי אני לא יכול לזלזל... כמו שאני לא יכול לזלזל ברונלדו שהוא שמן ושחקן גרוע כי יש לו 2 גביעי עולם... ככה אי אפשר לקחת מהם את מה שהם עשו למוזיקה היוונית ולמוזיקה בכלל... זה פשוט לא מדבר אליי... אולי מתישהו אני כן יימשך לזה אי אפשר לדעת.

ZILEVO1

New member
יש לך איזה שיר שאתה מעדיף..שאני אשיר לך אותו?

אבל שירים כמו שאני אוהב! .אם כן אז יש לך הזדמנות לבקש רק עד השעה שבע נדמה לי,אחר כך אי אפשר לשיר שירים כאלו...למה היום זה ערב יום השואה.

F a d i

New member
אתה צודק-ותאמין לי שרק כאן בארץ הזו מתעסקים

בדבר הזה מי הגדול יותר/מי הגדול מכולם/למי יש גדול יותר מי היפה יותר מי המלך/ה-היורש/ת רק כאן תמצא את הדברים האלה ולא באף מקום אחר אפילו ביוון לא מתעסקים בשאלה מי הכי טוב בית'יקוציס,קזנתזידיס,דאלאראס,דיוניסיו ,גבאלאס או אנגלופולוס אז הגיע הזמן לתת לכל אחד להנות ממה שהוא אוה,כל אחד וטעמו הוא...

למעלה