איזה יופי,איזה נחת

איזה יופי,איזה נחת

הפועל ירושלים, אוסף של אנשים הנקראים קבוצת כדורסל, חטפו בראש 52 הפרש מקאזאן. והם עוד חושבים שהם שווים משהו. פחחחחחחחח.........................

Carmelo Anthony

New member
ה-ל-ל-ו-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההפרש יותר גדול מכל הנקודות של י-ם, כל כך מגיע להם!!! תודה אלוהים!!!!!!!

שומו

New member
אחת הליגות המטורפות באירופה.

אתה יודע שהיו בה יותר טריפל-דאבלים מביורוליג
על הניצחון של חובנטוט באדאלונה נגד גוילדפורד היט לפני שבועיים שמעת

יו45

New member
או במילים אחרות

ליגת קקמיקה עם קבוצות שאף אחד לא שמע עליהן. ובהגדרה יותר מקצועית הליגה הלאומית של הכדורסל האירופי בדיוק כמו בכדרוגל... קבוצות שנכשלות בליגת העל(יורוליג) יורדות לליגה השניה (יול``ב) וקבוצה שלוקחת את המקום הראשון בליגה הלאומית(יול``ב) מקבלת את הפרס הגדול עליה לליגת העל(יורוליג) .

TheWhiteTigris

New member
ובכן,

גוילדפורד היט זאת קבוצת החובבנים שאליה מגיעים אלה שסיימו זה עתה לצחוק עליהם במיאמי היט, והם כ"כ גרועים שהתפדחו שם לשלוח אותם חזרה לליגה האמיתית של היורוליג?...

שומו

New member
אני מבין את הזילזול שלכם, וגם אני שר

"מה זה יול"ב קאפ" בכל הזדמנות שנייה, אבל בתור מישהו שעוקב קצת אחרי המשחקים שם, אני מוכרח לציין שכל שבוע יש שם תוצאות מטורפות ושחקנים משוגעים. וחוץ מזה, יש שם גם 2-3 שחקנים איכותיים כמו אריאל מקדונלד וג'ארוד קמרון סטבנסון באקאסבאייו ג'ירונה, אלביר אובצ'ינה בטלינדוס אוסטנד, זוראן ארצג בזלזניק, הנרי דומרקאנט בדינאמו, טרל לידיי בטריומף ליוברצי, ריקארד רוביו בחובנטוט באדאלונה ומאסייג' לאמפה בחימקי.

הזילזול והשיר קשור באופן ישיר להפועל ירושלים

ולא נראה לי שאני מחדש בזה משהו למישהו יולב זה דרג 2 באירופה. אין על זה ויכוח. כמו "אופא" של הכדורגל.. הבעיה התחילה כשהפועל ירושלים זכו בטורניר הזה. והבעיה העוד יותר גדולה היתה שזה היה שבועיים-שלושה לפני הפיינל פור של היורוליג ביד אליהו. אז בזמן שבין לבין, הפועל הסתובבו ופיזרו הצהרות שהם "אלופי אירופה". אז פיזרו. הם פשוט קיוו שמכבי תיפול בפיינל פור שלה ואז הם יהיו היחידים שהביאו תואר בינלאומי בעונת 2003-4. וימשיכו לטעון שהם "אלופי אירופה". אז מכבי קילקלה להם את התכניות. ואחרי זה גם השפילה אותם בגמר הגביע במשחק שהיה צריך להיגמר בשלושים הפרש. ובמשחק הזה עלתה השאלה "מה זה יול"ב קאפ?". ולגבי השחקנים שהזכרת: מקדונלד מעלה זכרונות טובים, אבל כמה הוא עדיין יכול לסחוב? האם הוא *כיום* שחקן יורוליג לגיטימי? דומרקאנט הוא קטלני וכיכב באיסטנבול. אני שואל האם היום הוא באותו כושר, ושם לב שהוא משחק בקבוצה רוסית שמתמודדת על האליפות בהוצאת כסף. יכול להיות שהם פשוט שילמו לו יותר מביורוליג. וריקי רוביו תותח, אבל הוא עדיין ילד. יש סיכוי שהוא נמצא בבדאלונה כי עדיין יש לו חוזה שם? אין מה לעשות. יולב זה דרג 2. פה ושם תיתקל בשחקנים טובים או שהיו טובים. וזה לגיטימי. הזלזול נולד רק מהחטא של הפועל ירושלים שאחרי שזכו במאפרה המכונה "יולב קאפ" כינו את עצמם "אלופי אירופה". ד"א - בעונת הפיצול יורוליג-סופרוליג כשמכבי זכתה בסופרוליג, הפועל ירושלים "התגנבה" ליורוליג ועפה משם כלעומת שבאה. זה לא הפריע לאוהדים שלה להניף שלט בגמר הגביע של אותה עונה: "כולם יודעים שבולוניה אלופה". אבל. היי - מה אכפת לי? הם חטפו 53 בראש. ולא מסן אנטוניו ספרס. ולא מבוסטון סלטיקס. אלא מקבוצה בדרג השני באירופה.

יו45

New member
יש שם כמה קבוצות טובות

באדלונה, דינמו, חימקי ועוד 2‎-‎3 קבוצות הן קבוצות יורוליג לגיטימיות כמו שבעבר היו שם ריטאס וריאל מדריד שמצליחות השנה ביורוליג, ודינמו שהצליחה שנה שעברה. הבעיה היא ש - 6 קבוצות טובות מתוך 54 זה בדיחה, והבדיחה הופכת לגרועה במיוחד כשהופכים את הזוכה לאלופת אירופה.

שומו

New member
בתור מישהו שעוקב אחרי מקדונלד,

הוא עדיין סוחב, ובהחלט יכול להוביל קבוצת יורוליג בכירה. יתרה מכך- לדעתי, הוא צריך לחזור ע"ח קאמינגס. דומרקאנט בדינאמו רק בגלל הכסף, כן. זה לא סותר את העובדה שהוא סקורר רציני. בכלל, ברוסיה אפשר למצוא מלא מציאות- גורי, לאמפה, לידיי... רוביו עדיין ילד, כן (דאמט, הוא בגיל שלי
) והחוזה שלו בחובנטוט (בו יש סעיף שחרור גרנדיוזי של 3-5 מיליון יורו) אמור להסתיים בעוד 2-3 עונות. ברגע שזה יקרה, הוא יילך לדראפט.

בSSטון

New member
עשה לי את היום

אין שם שחקנים לרפואה. אוסף של יצורים שאין להם מושג. חבר לו מרקוביץ הנגר לפניני המוזר, צרפו להם את פיליקס הובלות, פיזרו עוד 5,6 שחורים שעוד לא נחשף הקשר הסודי שלהם למשחק הכדורסל, והרי לכם הפועל ירושלים...

trigotrigo

New member
אחרי חניון אוסישקין, עיריית ירושלים מגיבה:

המחסור החמור בחניה באזור בית הלוחם ואצטדיון טדי הובילה לאישור תוכנית שבמהלכה ייהרס גם היכל מלחה לטובת מגרש "חנה וסע" נוסף. גאידמק כבר הציע מימון במכרז.

למעלה