איזה יופי הייתם מאד עסוקים ...התגעגעתי

ayaly2

New member
איזה יופי הייתם מאד עסוקים ...התגעגעתי../images/Emo13.gif

פשש אני רואה שהייתם מאד עסוקים בהכנות לחג ולמימונה כל הכבוד דבי אם הייתי יודעת שאת מארגנת מופלטה הייתי באה... ומזל טוב לכל החוגגים אני חגגתי ב27/3 אבל מי זוכר כבר
אני קצת עסוקה בימים אלו על פרויקט ליולי אוגוסט וכמובן יש את הבית אז נשתמע ושבוע טוב

מותק, אף אחד לא שוכח אותך! שרשור לאיילה:

מזלללללללללללל טוב חביבתי, שתהיה לך שנה מיוחדת במינה, מלאת אושר ויצירה! אמנם איחלתי לך כבר קודם, אבל הרבה בריאות, שמחה והתקדמות אישית וגם רוגע לאיזון ההיפר' המיוחד והכה מקסים שלך!

איילה../images/Emo2.gif ככה בשושו חוגגים,נראה לך????

קולללללללללללללללללללללללוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יום הולדת שמח לאיילה שלנו המון מזל טוב והצלחה בה..............................כל אוהבת דבוש

../images/Emo16.gifנרות|../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אולי עתה גולשי הפורום יבינו שהו שרשור יומולדת לאיילה

../images/Emo49.gif לאיילה את רואה בגלל שפיספסנו נחגוג לך

כל השבוע.... מזל טוב עד 120
הרבה בריאות אושר נחת ושמחה בהצלחה בפרוייקט (ספרי לנו?!)

ayaly2

New member
תודה מתוקות שלי../images/Emo9.gif

איזה מקסימות אני שמחה לשתף אתכם הידיעה שספר הילדים שלי מתקדם בשעה טובה והוא כרגע בשלב באיורים מועד צאת הספר בע"ה זה לקראת ספטמבר ומבטיחה להודיע לכולכם על ההשקה
צריכה עזרה...מי פנויה בחולון לחוג סיפור מומחז לשבוע הקרוב או שיודעת על מישהי שרוצה אני צריכה דחוף דברו איתי
שבת שלום ומנוחה לכולנו וחושבת שהגיע הזמן לעוד איזה מפגשון בקטנה אז מי שבעניינן תפגינו התעניינות

גליתוי

New member
מזל טוב כפול!../images/Emo213.gif../images/Emo63.gif

הרבה מזל טוב שכל משאלותייך יתגשמו, וכמובן בהצלחה עם הספר! נשמח כמובן לראות אותו על המדפים. ולגבי המפגש... דודי עומד לטוס לשבועיים, אולי כשישוב? אני אשמח לעזור לארגן את המפגש יש לי כל מיני רעיונות, אז אשמח להתגייס
שבת שלום ו... שבוע טוב!

למעלה