איזה יופי..הכרטיס שלי מופיע בכניסה.

green eyes

New member
איזה יופי..הכרטיס שלי מופיע בכניסה.

אני סלבריטי........יופי טופי. מי רוצה חתימה?....
ברי,יא מכוער...מה קורה איתך?..הכל טוב?.... חוץ מזה, אני ממליץ בחום על הספרים הקייטנה של קנלר של אדגר קרת, ועל באדולינה של...של....ניצן משהו...אני חושב.

גרין מספיק להיות פקה פקה....

אני אביא תמונות אני אביא זה וזה... כן ותמונות וזה וזה וזה........ ביינתים נאדה כלום רק פקה פקה דרך אגב אני לא אוהב את אתגר קרת אני קראתי המון את סטיפן קינג ועוד רבים וטובים. חג שמח ברי

green eyes

New member
טוב,אז ככה...מר מנהל פורום יקר.

התמונות לאור כל החגים...מתעכבות קצת. אני מקווה שהוא יכין לי אותם ביום שני. אבל תמונות,באוונצ´ואלי...יגיעו. או כמו שאמר את זה הודי חכם שפגשתי.... "אקצ´לי...איימ פרום צ´אנדיגאר". (מלווה בתנועות של שמיניות עם הראש). כי כולם יודעים על איזה צד של הצ´אפאטי מרוחה החמאה.

ברוטוס

New member
אכן פקה פקה../images/Emo118.gif

ברי, מהיכרות קצת מעמיקה עם הבנאדם אתה מה זה צודק, כולו דיבורים יאללה יאללה, מה זה החרטה הזה עם החגים גרין, תודה שאתה מסטול, תביא כבר תמונות אקצ´לי, אל תקח ללב אני סתם משמיץ רק מה, אל תשכח שאתה מואשם בהחזקת סמים קלים, יא הומו

green eyes

New member
תכלס,עליתם עליי. אבל אני בגמילה.

נכון שאני מדבר הרבה פעמים "באוויר",אבל זה עם כוונה מלאה בזמן שאני אומר את הדברים,רק שאח"כ אני שוכח,כי הסניליות גוברת עלי. ולא,מאז שחזרתי מהודו עוד לא עישנתי ואני לא מסטול.רק טבעי. אז אני מקווה שהשבוע זה יקרה,ואם לא,תתאפקו,מה קרה? שנטי שנטי,מה הלחץ? איפה תלכו? היו שלום. לעת עתה. PEACE AND LOVE וברוטוס,יא מורדי אחד,אתה רוצה לבקר את חן מתישהוא? אם כן,דבר איתי. אולי נלך השבוע,או שבוע הבא. בום בולינאת עם כולכם.

למעלה