איזה יופי , חזרנו לקבל חינוך .

איזה יופי , חזרנו לקבל חינוך .

זה אומר שעכשיו במערכת יהיו את המקצועות החשובים באמת כגון: נימוסים והליכות ? ואהבת לרעך כמוך ? כבד את אביך ואת אימך ? התנדבות בקהילה ? חונכות לתלמיד חלש ? החוג לשליטה בכעסים ? החוג לאינטליגנציה ריגשית ? החוג לדימיון מודרך ? החוג ליוגה צחוק ? החוג לפיתוח יצירתיות ? החוד לניתוב אנרגיות ? החוג לחינוך מיני ? החוג לחיזור וזוגיות ? החוג ליחסי אנוש למתקדמים ? החוג להישרדות והתמודדות עם טראומות ? *מישהו מוכן להזכיר לי למה קוראים למקום הזה " מערכת חינוך " ?

StrengthHonor

New member
אולי החוג לבניית בקתת עץ ידידותית לסביבה?

כי זה מה שאתם תביאו כשאתם מתעלמים מהפאקינג מקצועות "ריאליים"" (תרגום : אמיתיים)

StrengthHonor

New member
צריך לדעת לשלב זהי פה והכל

אבל: נימוסים והליכות ? אולי גם קורס הערכת יין לכל ילד וילד? ואהבת לרעך כמוך ? חח כן כאילו שיש איפה לשים עוד קמפיינים נגד אלימות עם השפעה של 0 , זאת לא דרך אבל זה דרוש. כבד את אביך ואת אימך ? היה לנו בכיתה ד' משהו של כיבוד הורים , דווקא היה נחמד התנדבות בקהילה ? בכיתה י הכריחו אותנו להתנדב בארגונים שונים , אני הייתי במשמר אזרחי , עדיף להעביר את זה לחטיבה , איזון לחצים חונכות לתלמיד חלש ? הצעתי כבר כמה רעיונות לזה , לצערי כולם נדחו כ"הפרטה" ואסור לעניים להנות מזה כי העשירים יהנו מזה יותר וזהי צור פערים במקום שוויון של 0=0 החוג לשליטה בכעסים ? אף אחד לא יגיד לי לשלוט בכעסים שלי הבנת????????????? יחרא תזהרממני!@# החוג לאינטליגנציה ריגשית ? WTF o_O ? החוג לדימיון מודרך ? אף אחד לא יגיד לי איך לחשוב החוג ליוגה צחוק ? אם מישהו מכריח אותי לעשות יוגה אני נשבע לכם אני אחכה את הילד הזה שירה בתלמידים בגלל doom 2 החוג לפיתוח יצירתיות ?אף אחד לא יגיד לי איך להיות יצירתי החוד לניתוב אנרגיות ? קא! מה! הא! מה! האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! כן סבבה אני רוצה ללמוד. החוג לחינוך מיני ? אף אחד לא יגיד לי מה הזהות המינית שלי ויעודד אותי להיות פאג החוג לחיזור וזוגיות ? אם יהיו כוסיות ותרגילי נסיון אז סבבה! החוג ליחסי אנוש למתקדמים ? yet again WTF X_X? החוג להישרדות והתמודדות עם טראומות ? טראומות של אכילת החברים שלך כשאתה נופל ממטוס לאמצע מדבר ומנסהלשרוד? מממ אני ממש ארגיש בטוח אחרי שאני אלמד את זה , יש גם סבסוד זמן? ז"T שמישהו ילמד יבלה ויעבוד במקומי כשאני תקוע עם איזה מדריך בנגב? קיצר מקצועות ריאליים באים קודם לכל כשאין לחם אי אפשרל אכול עוגות , ואני לא בטוח שכל החרא שאתם מתכננים אפשרי גם עם 100% מסים ז"א שיקחו את כל מה שאני מרוויח. קיצר תרדו מהחרא הזה , כמה שיותר מהר יותר טוב אתם כבר לא יודעים על מה אתם מוחים ובינתיים הIQ הלאומי ממשיך ליפול.

antreprize

New member
אתה באמת חושב שבשיעורי חינוך מיני

משנים את הניטייה המינית של התלמידים?

StrengthHonor

New member
את באמת חושבת

שאני גם מתכוון לירות באנשים אחרי שיכריחו אותי לעשות יוגה? יש בדיחה ידוע שבשיעורי חינוך מיני אם צוחקים על אחד שהוא הומו המורה בדרך כלל אומרת "נו אז מה אם הוא הומו , אתה לא צריך להתבייש בזה" חוץ מזה וגם אם הייתי רציני מה אכפת לי אני לא ליברל PC

StrengthHonor

New member
הקשר הוא שלא אכפת לי לרדת על הומוים

או לומר משהו שעלול להתפרש כהומופובי או שמרני מדי , אני מילא שואף לדעות האלה והעובדה שאני סובלני כלפי האנשים האלה והצרכים שלהם לא אומרת שאני צריך להיות המגן הגדול שלהם

JackDanyells

New member
אני חושב שכל אחד

צריך להגיד את מה שהוא באמת חושב, כי רק ככה הוא יוציא את זה ואולי יחשוב על זה שוב. אז אל תהיה PC

antreprize

New member
אבל לא צחקת על הומואים,

אתה אמרת שבשיעורי חינוך מיני הופכים ילדים להומואים, גם אם הייתי רציני, אין קשר בין מה שאמרת לPC, לליברליזם ולמציאות.

StrengthHonor

New member
שנייה יש עכשיו משפט על חשד שאמרתי משהו?

שעשוי להשמע רגרסיבי? סבבה אני גם מנהיג את המפלגה הרגרסיבית (ריאצקיונרית בשפת השמאלאנים) של תפוז עם חבר אחד שזה אני :) אז ♥XΘχό♪ ╧──☺──╧

antreprize

New member
מה?

אתה מכחיש שכתבת(ואני מצטט) "אף אחד לא יגיד לי מה הזהות המינית שלי ויעודד אותי להיות פאג"? ד"א כותבים שמאלנים, לא שמאלאנים.

StrengthHonor

New member
אני מודה באשמה תשים אותי

במחנה הריכוז לסובלנות http://allabout-sp.net/?p=season6/614

antreprize

New member
מה הקשר לסובלנות?

מה שאמרת היה טיפשי והראה על בורות, הקשר שלו לסובלנות היה קטן(אם בכלל היה כזה).

StrengthHonor

New member
עוד פעם משחק אותה אטום

אתה מדבר כאילו כתבתי מאמר נגד שיעורי חינוך מיני כי מהפנטים שמה ילדים להיות הומוים כשסך הכל זה היה מתוך רשימה של בדיחות על השטויות שהחיידק הידידותי הציע אתה גם אומר שאמרתי שאני אירה בכל התלמידים בבית ספר שלי אחרי שיעור יוגה ברצינות?????? שימו אותי באיראן תחזירו אותי בזמן ותכבו את האור כי לשמה אני שייך! תוריד את הסבון מהמוח שלך טוב?

antreprize

New member
אני לא אטום, אני סתם מתקשה להבין למה אתה

לא מסוגל להגיב למה שאמרתי ובמקום זאת אתה מתעקש לדבר על דברים שונים. איה שטויות החייזק הדידותי הציע? הוא הציע כמה דברים שיכולים רק לעזור לנו. לי יש סבון במוח? אתה זה שחושב שיש קשר בין המחשבה שבשיעורי חינוך מיני משנים את הנטייה המינית של התלמידים ובין סובלנות.

StrengthHonor

New member
אלוהים אדירים אתה גם סובל משכחה

"החיידק הידידותי" זה פותח הפוסט והרשימה של הדברים (יוגה , חינוך מיני , נימוסים והליכות) זה מה שהוא הציע לעשות בחינוך על חשבון החשבון והמדע טוב קיצר עזוב אין לי כוח להמשיך בחרא הזה אתה מילא תשכח הכל ותכניס אותי ללולאה אינסופית של תגובות אז נשבור אותה עכשיו.

antreprize

New member
אני יודע מי זה.

איפה הוא כתב שהוא רוצה את השיעורים האלה במקום חשבון ומדע? ורק כדי שיהיה לך נוח, אני אצטט את כל מה שהוא כתב: "זה אומר שעכשיו במערכת יהיו את המקצועות החשובים באמת כגון: נימוסים והליכות ? ואהבת לרעך כמוך ? כבד את אביך ואת אימך ? התנדבות בקהילה ? חונכות לתלמיד חלש ? החוג לשליטה בכעסים ? החוג לאינטליגנציה ריגשית ? החוג לדימיון מודרך ? החוג ליוגה צחוק ? החוג לפיתוח יצירתיות ? החוד לניתוב אנרגיות ? החוג לחינוך מיני ? החוג לחיזור וזוגיות ? החוג ליחסי אנוש למתקדמים ? החוג להישרדות והתמודדות עם טראומות ? *מישהו מוכן להזכיר לי למה קוראים למקום הזה " מערכת חינוך " ? "

המקצועות הריאלים לא מכינים אותך לחיים

לא מלמדים אותך להיות בן אדם ו 99% מהם חסרי שימוש ל 99% מהתלמידים .

למעלה