איזה יופי - כתבה ב YNET היום

איזה יופי - כתבה ב YNET היום

על הדוגמן (שלא הכרתיו עד כתבה זו) סתיו סטרשקו (מסתבר שמשחק גם בסידרה "בלו נטלי" שטרם יצא לי לראות).

כתבה שנראית מעניינת ויפה, על דוגמן אנדרוגני.

ואני מבינה שבעקבות הכתבה אני מתחילה יותר ויותר להיזכר במה אני, או איך ראיתי את עצמי שנים (לפני שהרגשתי שמתבגרת).

אני בחור, אבל תמיד ראיתי את עצמי על הגבול ,משהו אנדרוגני , לא בטוחה שרוצה להיות אישה (כמו טרנסיות רבות) , אבל תמיד אהבתי את המשחק הזה שבצעירותי יותר ראו בי לרגע מין גבר-אישה והתבלבלו.

כיום, כשמתבגרים וכבר מתקרחים (מי שמתקרח/ת) , וגם הפנים תופסות נפח. .וכו' וכו'. .קצת יותר קשה לשחק לצערי על הקטע האנדרוגני... וזה לא קל לקבל :)

אה , זה הוא ? : )ראיתי את הפרסומת

בעבר.. עכשיו מקשרת.
איזה גוף נשי מדהים.

אגב, נכון - התייחסתי אליו בלשון זכר. מבחירה שלו. כי ראיתי שגם בראיונות הוא מתייחס לעצמו כך וכך גם הכתב.
כי הוא רואה עצמו כבחור אנדרוגני.

והאמת שאני בעצמי מבינ/מבינה שזה מה שיותר קרוב לנישה שלי.

כשנכנסתי פה לפורום של הטרנס ו(חשוב) חברים... פחות הכרתי את הצד המוחלט של אנשים שבאופן מוחלט עברו למגדר השני.
כמו שכתבתי, התוודיתי וסיפרתי.. בשנות ה 20-30 הייתי בחור אנרוגני. אומנם ראו שבחור, אבל בהחלט לעיתים במבט ראשון הייתי מבלבל, עם השיער הארוך והגוף העדין.
וזו בדיוק הנישה שרציתי.
כפי שכתבתי - כשמבתגרים - הסממנים ה"נשיים/עדינים" הולכים ואז נוצרת בעיית זהות קשה יותר.

אבל סטיתי מהנושא.
מה שרציתי לומר, הכתבה הזו "טיפה" יותר סידרה לי לאיזו נישה אני מרגישה קרובה.

טלייי1988

New member
למה את קוראת בידיוק גוף נשי?

הוא ניראה שחיף רזה אין לו טליה אין לו אגן שומן גוף נשי חמודה שלי לידיעתך זה לא גוף נשי זה עצמות בולטות גוף נשי זה פיזור שומן יריכיים מלאות טוסיק אני לא אוהבת את המראה הרזה שלו שרואים את העצמות שלו רק אני אוהבת מראה רזה אבל כזה שיש פיזור שומן ויש ירייכיים וטוסיק אבל עדיין 90 60 90 אבל לא כמו אצלו אצלו זה ניראה לי כבר אנרוקסיה וסה מגעיל אותי טוב נו אולי את אוהב גוף כזה

א. לדעתי מוצקות, עגלגלות זה מאוד נשי ורך

אבל ב. הישבן הזה מאחורה (לא מדברת על הגוף. הישבן) - הוא מאוד נשי, כמו של בחורות בים בחוטיני. לגברים נדיר שיש ישבן כזה. זה מין ישבן פצפון כזה.
לנשים יש. גברים - גם אם יעשו שינוי מין - יתקשו להשיג כזה ישבן.

להגיד לך שזה מושך אותי ? ממש ממש לא .
להגיד לך שזה נחשב כוסי ונשי ? לדעתי כן.

מאידך - נשים (וגברים) באות במיליון צורות - ככה שהכל הולךכנראה.

צופה121

New member
טוב שדייקת וכתבת רק שלגברים "נדיר" שיש כזה

ולא שללת את זה מכל וכול, כי אני מכירה לפחות אחת שנולדה כזכר ויש לה תעתיק מדוייק

בסדר נו. אנשים גם לפעמים נתפסים במילה :)

כמו להגיד "כל ה******* רעים" וכל ה***** זונות.

נו , ברור שאמירות כאלה הם לא נכונות במאה אחוז.

lily kane

New member
מעניין

שעם כל התחלואות של עולם הדוגמנות בהרבה דברים הוא הראשון לקבל משחק אנדרוגיניות
יש את זה ויש את הדוגמנות שהגיע לגיל פרישה של דוגמניות והתחילה לדגמן בתור דוגמן .

למעלה