איזה יופי לנו

m a n k o

New member
איזה יופי לנו

הפורום חי בועט ונושם כמו שצריך :) יאללה עוד סקר לדרך... והפעם אם הייתה לכם ההזדמנות להפגש עם אחד מחברי הפפרז ולשאול אך ורק שאלה אחת.. עם מי הייתם בוחרים להפגש ומה הייתה השאלה שהייתם שואלים אותו? אני אענה על זה בהזדמנות.. זה שאלה שצריך לחשוב עליה קצת

hellrazor1

New member
כל אחד חוץ מג'ון

לצורך השאלה כמובן איזה דיסק היית משנה ולמה? אם הייתי שואל את ג'ון הוא היה עונה.... אני אפילו לא אגיד כי זה ברור

Vdrums

New member
צ'אד מן הסתם...

שתודיעו לי שאנחנו נפגשים אני אחשוב על שאלה

lollapalooza

New member
טוב, די ברור

שאני אבחר בג'ון. וממש לא יפה מה שאמרתם עליו! :) לא רוצה לשאול אותו כלום. רק להיות לידו ולשתוק. זה מספיק לי.

m a n k o

New member
טוב אני חושבת שאני יודעת

היתי שואלת את פלי מה השתנה בהרגשה שלו, בבן אדם שהוא ובכלליות בתקופה שהוא היה צעיר יותר וכשהלהקה הייתה עוד בחיתוליה עם הלל עד לעכשיו כשהם מבוססים כבר ומופיעים באמ טי וי? הייתי רוצה לשאול את ג'ון כי הוא יותר מעניין אותי אבל באמת הוא היה עונה תשובות מהתחת כאלה... חחח

brain stew

New member
אני עם פלי...../images/Emo153.gif

בתור בסיסט אני רוצה ללמוד את הטכניקות שלו... אבל בינתיים נישאר עם הפנטזיות
גם זה משהו...

וואו...

זה כל כך רחוק ממני... אבל הייתי רוצה לשאול את ג'ון אם איזה אמן הוא הכי היה רוצה לנגן....?

טוב תשמעי..

שאני יפגוש אותו וישאל אותו אז אני מבטיחה להגיד לך אם זה אירוסמית'... עד אז את יכולה לשא כמה שבא לך...

lgmtk

New member
אמממממממממממממממממממ

שאלה-לרד הוט יש קליפ שאני לא חושב שחדש וגם אם אז לא לסקול אותי בבקשה-בקליפ יש כאלו קווים של אורות. מישהו יודע איזה קליפ?

אני לא אכפת לי מי זה יהיה העיקר שהו

א יהיה אחד מהם והשאלה הכי מתבקשת!!!!! איך אין להם בושה לא לעשות פה הופעה שהגיטריסט הראשון שלהם היה ישראלי סעמקקקק הם היו ברוסיה , רוסיה!!!!! ופה הם לא היו!!!!!!

טוב, זה קצת קיטשי אבל...

אני הייתי רוצה להיפגש עם הלל.
ולשאול אותו מאיפה הוא הביא את הקסם שלו?

sweet jane

New member
אני חושבת...../images/Emo12.gif

אני חושבת שמכל ההרכב הייתי דווקא רוצה לפגוש בהילל סלובק.. (רק חבל שהוא לא בחיים.. ) והשאלה שלי הייתה: אילו אומנים היוו בעבורך מודל לחיקוי, השראה וכד'..

למעלה