איזה יופי - פורום בת ים!

barzik

New member
איזה יופי - פורום בת ים! ../images/Emo13.gif

קבלו ח"ח על הרעיון הגאוני. רציתי לקטר על מצב הכבישים בעיר... סליחה, אמרתי כבישים? התכוונתי לדרכי העפר שנקראות בטעות כבישים. בכל פעם שבני הדודים הקטנים שלי שבאים לביקור רוצים ללכת לרכבת הרים, אני לוקח אותם לאוטו ונוסע על 50 קמ"ש ברחובות העיר. האוטו קופץ כמו נגמ"ש שנוסע בעזה, בני הדודים מבסוטים עד השמים ורק אני עצוב כשאני מחשב את ירידת ערך הרכב כתוצאה משחיקת בולמי הזעזועים ונזקים לשלדה. אבא שלי כבר התייאש והחליף את האוטו שלו לג´יפ עם גלגלי בלון, אני חושב שזה כלי הרכב היחידי שיכול לעבור ברחוב הרב לוי (ליד כ"ט בנובמבר) וגם אז צריך לשלב להילוך נמוך ולנסוע במצב 4X4. לפני כמה חודשים ראיתי מכבש ומשאית אספלט ליד מה-שהיה-פעם כביש ליד הבית שלי. שמחתי ועלצתי רבות עד שראיתי מה הם עשו... סלילת כביש? חלילה וחס! הם שמו שם בולמי-מהירות, כאילו שמשהו מסוגל לנסוע שם במהירות של יותר מעשרים קמ"ש בלי להתפרק לחתיכות או לחלופין להתחפר בחול... עכשיו, עם "בולמי המהירות" האלו, נסיעה פשוטה מהבית הופכת לסדרת קפיצות ורעידות שהאופל המסכנה שלי, שנבנתה לכבישים אמיתיים ולא לדרכי גישה בעלות תחכום של המאה ה 14, לא יכולה לעמוד בהן. לפיכך החלטתי למכור את האוטו ולקנות גמל. לא מי-יודע-מה נוח, אך בבת-ים של היום... שימושי להפליא! נ.ב אני אחנה את כלי הרכב החדש והמשוכלל שלי ברחבת העיריה, שם הוא יוכל לירוק (ולעשות דברים אחרים) על ראש העיר....

למעלה