איזה יופי שאתן פה...

אמא המי

New member
איזה יופי שאתן פה...

אני עדנה אמא של "המי"= הדס בת 4 וחודשיים ומיכל ויונתן תאומים בני שנתיים ושמונה חודשים. בטוח שייכת לקבוצת האמהות לתאומים בפורום ומבחינת הרגשה לפעמים נדמה לי ששיכת גם לקבוצת האמהות לשלישיה בגלל מרווח הגיל המצומצם בין ילדי. אז מה אתן אומרות... האם אוכל לשבת עימכם ? השכנים מאד נאים בעיני והצורך להתייעץ, לשתף ולקשקש גדול. אשמח אם תסבירו לי כיצד מגיעים להודעות הראשונות בפורום לא כל כך מסתדרת עם הפורמט של תפוז. נשתמע עדנה

nonana

New member
שלום עדנה אני שמחה שגם את מצטרפת

כל אחת מוזמנת להשתתף. וכל אחת /ד מתקבלים ב-
אז ברוכה הבאה. לי יש בת בת חמש וחצי ותאומים בני שנתיים וחצי

keren1

New member
ברוכה הבאה למשננו הדל

הזכרתי (לא יודעת למה) את הסיפור דירה להשכיר הנאים החדרים בעינייך" לא הנאה המבטח בעינייך?" לא "הלאה ההול בעינייך?" לא "התשבי עמנו?" אשב ואשב החברה נעימה (משהו כזה לא?) בקיצור WELCOME אני בטוחה שאת תוכלי לשפוך הרבה אור ולתרום מסניונך

היי אמא המי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קבלי חיבוק ובקשר לשאלתך רדי לתחתית הדף לחצי על מספר עמוד בקשי עמוד 1 כאשר תגיעי אליו רדי שוב לתחתית הדף ובקשי ארכיון בארכיון בקשי עמוד 1 (שוב בתחתית הדף בעמודים לבחירה)וכך תגיעי לעמוד הראשון לידיעתך הפורם די חדש אז זה לא המון

מפאת קוצר הזמן העומד לרשותי...

אברך אותך בברכת ברוכה הבאה
[אני רואה שהפורום מתחיל לצבור חברים]

רז2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

תמיד כיף להיכנס לפורום ולמצוא חברים חדשים שהצטרפו. אז איך זה עם שלושה קטנים? ספרי לנו קצת שנדע.... באיזו מסגרת נמצאים הילדים? הם בבית או בגן?

קרנושה

New member
ברוכה הבאה אמא המי......./images/Emo24.gif

ביתנו הוא ביתך..... וקרן גם אני נזכרתי בסיפור של דירה להשכיר...לדעתי זאת היתה הכוונה ... הממממממ.....הפורמט של תפוז קליל.....אני נותנת לך יום אחד ותישתלטי עליו.....חוויה....(השאלה מאיפה את באה)... וקרן1 לגביי הפורום הדנדש שלנו.....אנו חוגגים חודשיים!! אז אנא ...בואו נחגוג מחר מומולדת לפורום.....(אגב בארכיון יש כבר המון חומר...ומספר דפים בלתי מבוטל)..... אמא המי.....בירברתי הרבה פה...אבל אאחל לך שוב..בהצלחה בגידולם.....וקדימה תשתלבי מהר איתנו.....

יוטל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

ואוו, שלושה ילדים מתחת לגיל 4 נשמע פרוייקט רציני. אשמח לשמוע חויות. ותרגישי חופשי לשחרר אצלנו קיטור....

למעלה