איזה יופי של יום!

Me¥tal

New member
איזה יופי של יום!

זה היום היחיד שאין לי בו שעת 0, ואני מתחילה לשם שינוי ב- 9. אז ישנתי לי בסתלבט עד 8, ואז קמתי. הלכתי לבי"ס, היתה לנו מעבדת ביולוגיה, אחר כך למדתי פסקל, ואחר כך שעתיים של מבחן בביולוגיה, ועוד שעה שהתבטלה לנו. סיימתי את המבחן תוך חצי שעה, והלכתי הביתה.. יצא שמתוך 5 שעות שהייתי אמורה ללמוד היום, למדתי 2 ועשיתי מבחן בעוד חצי. עצום! והיום אני נוסעת לת"א לישיבת כתבים של מעריב לנוער - והולך להיות לי ממש סבבה. תהנו לכן פה בפורום, אוהבת את כולכן, מיטל.

אייי! אצלי זה יותר שווה!

היה אמור להיות לי היום 6 שעות! משעת 0 עד 1... והתחלתי ב 9 ועשרים... היה לי שעתיים אנגלית שסתם דיברנו ולא עשינו כלום כי תפסו לנו את הכיתה אז למדנו בחדר של המחכנת שלנו...ולא עשינו כלום...אכלתי ארטיק באמצע השיעור..וחברה שלי אכלה אוכל ואחת מסטיק וכל אחד עשה משהו אחר כמו שיעור חופשי...והיה מותר להסבובב בחוץ (אבל שש...המורה אבל שאם רואים את המנהלת בורחים!) חיחי ואז עשיתי עוד מבחן בהיסטוריה בחצי שעה בערך...25 דקות...והלכתי לי הביתה...והגעתי בערך הביתה ב 12. אבל...רק חצי שעה הליכה הביתה! אוף! אבל לא משנה...היה פצצה של יום היום וגם בלי ללמוד למבחן....רק רפרפתי ! רק כזה עברתי את העיינים ומין כזה צילמתי את החומר בראש וזכרתי פשוט הכל כזה כזה! איזה כיף! אני כבר מתה לקבל את התוצאות של הבמחן כי בבוחן לא למדתי כלום ולא זכרתי כלום כי למדתי למשהו אחר ואמא שלי תהרוג אותי כי קיבלתי 55!

-=DaNieL=-

New member
את בטוחה שאת לא בכתה שלי?

קרה לי בדיוק אותו דבר!! חוץ מהמבחן.... וגם לי יש חוץ מהיום כל יום שעת 0 והיום ב-9 וגם אני למדתי רק שעתיים....

וונקי

New member
אוף

רק אני מתחילה כול יום בשעת אפס ועוד חוזרת הביתה בשלוש עם לא 4 ביום שישי אני גומרת ללמוד ב1:10 ואיו לי שעת אפס נכון כייף לי ביי הדס

No Doubt

New member
שמעו!!!

לא רק שהלכתי חולה לבי"ס ועוד עם הגב השבור, היה לי מבחן במתמטיקה, אז במקום שהוא יבאס אותי, הייתי מזה "בהיי" והמבחן היה קל ומזה צחקתי שם וחברה שלי התעצבנה עלי כי היא מהאנשים שצריכים שקט מוחלט במבחן ומזה עשיתי שם שטויות

למעלה