איזה יופי של מקום. לשפוך את הדברים

tygger

New member
איזה יופי של מקום. לשפוך את הדברים

אלו שמעולם לא יכולנו לומר לאותם אנשים. טוב, אז אני אשחרר מעט מהדברים. מקווה שזה רק יעזור לאחרים. דברים שכתבתי לחברתי לשעבר. היו הרבה מאוד דברים. חלקם אף הגיעו אליה. את מחברת השירים שכתבתי לה היא החזירה לי. אני לא יודע, אבל זה היה אחד הדברים היותר קשים בפרידה שלנו. =========================================================== (ישן) כל לילה נדמה כאלפי ימים גשומים מחפש את עצמי בין עננים קודרים רחוקים בשמיים שחורים בליל ללא כוכבים מהלך ברחובות שמזמן כבר רייקים כמו שט לבדי בספינה רעועה אל הים הסוער והאינסופי במבט הזוי מביט אל סביבתי הקודרת אולי פשוט הגוונים שלי נראים אחרת באותו שקט ארוך שנדמה שלא מסתיים מביט אל אופק שחור וממתין לצלילים כן הגשם נפסק בחוץ כבר מזמן אך אצלי בשקיעת היום רובץ הענן סתם עוד יום שמסתיים לו לפי קצבי הזמן אין פנאי לדברים אחרים שחור וחשוך אני נשען על ענן.

סתם עוד יום שמסתיים לו לפי קצבי ../images/Emo45.gif

"סתם עוד יום שמסתיים לו לפי קצבי הזמן אין פנאי לדברים אחרים"
הימים האלה הם אוצר ממש להיות מאוהב זו זכות גדולה והרגשה נפלאה כמה שיותר אהבה- כך יותר אושר אהבה פנטסטית או אהבה ממשית חובה לתייק אותה בתודעה ולהכיר בגבולותיה אז נאהב וגם נשמר מאכזבות לאורך השנים הזכרונות הנעימים ימלאו אותנו באושר וגעגועים לאהבה. מכל ה

למעלה