איזה יופי של פורום..זוכרים?

reasonsforall

New member
איזה יופי של פורום..זוכרים?

זוכרים את: מרוץ לאתמול - איך התאכזבתי שהיא ירדה מהמסך גולשים בזמן - החליפו את השחקנים בעונה האחרונה מה שהפך אותה לגרועה דרדסים - הייתה ותישאר ולנצחחחחחחחח..כנ"ל לגבי הלב והמומינים. החתולים הסמוראים..זוכרים? איך שנאתי את זה! האסופית..השיר פתיחה שיגע אותי..אןןן אןןן חחח... מי הבוס...זה היה נחמד..עם אליסה מילאנו..פיבי ממכושפות. גם "שלושה בדירה אחת" ו "אבא חורג, אמה חורגת" היה נחמד... ומה עם "אריזה משפחתית" ... הייתה עוד סדרה חמוווווודה "על טעם ועל ריח".?? מישהו זוכר?

Fairywitch

New member
זוכרת את כל אלה שציינת../images/Emo45.gif

מרוץ לאתמול

Fairywitch

New member
בעצם אני התכוונתי ל"זינוק לאתמול"..

לא עם הבחורה, אלא עם סאם ואל

RossandRachel

New member
היה גם זינוק לאתמול

על פרופסור סם בקט שמזנק בזמן לתקופות שונות ונכנס לגוף של אנשים שונים במצבים שונים ורק כשהוא פותר בעיה הוא עובר הלאה...והיה לו את העוזר- אל

luda88

New member
חח רגע.. מה ההבדל בין זינוק לאתמול

בין המרוץ לאתמול? זה לא אותו אחד?

luda88

New member
זה עם סם ואל ../images/Emo9.gif

איך שאהבתי את התוכנית הזאת...
ועכשיו, אותה שאלה מלמעלה חחח... איך זה נגמר? -D

Fairywitch

New member
מרוץ לאתמול זה עם בחורה, וזו סדרה

חדשה למדי שלא ממש הצליחה וירדה אחרי שתי עונות. (בתפקיד הראשי- אלייזה דושקו) הבחורה מקבלת קריאות ממתים וחוזרת יום אחורה לנסות למנוע את המוות שלהם או משהו אחר שקשור אליהם. לזינוק לאתמול היו הרבה עונות (לא זוכרת כרגע כמה), וזה עם סם בקט שעובר כל פעם לגוף של אדם אחר בכל מיני תקופות בעבר, ומנסה לתקן לו את מסלול החיים.

HaDaRoSh

New member
מה ???? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

החתולים הסמוראים היה כול כך טוב !!!!
זוכרת הכול
(חוץ משלושה בדירה אחת, מה זה ?
)

Im All That

New member
אני אהבתי את המירוץ לאתמול!../images/Emo221.gif

גם ג'ייסון פריסטלי (ברנדון מ"90210") שיחק בסדרה הזו!!

:O אני זוכרת את כל הסדרות האלו!

אני זוכרת שכשהייתי קטנה פחדתי מ'גולשים בזמן' XDDDDDD, ושמתתי על האסופית ועל מי הבוס ועל כל הסדרות שציינת...

ala40

New member
מרוב פחד אהבתי ......

צוות לעניין ,זאב אויר, המשווה מגנום, בלש פרטי וסדרה של סרטים של מירוץ מחוף לחוף 1-2 ומחפש את במהירות השיא מ-1989 שהוא חלק שלישי

למעלה