איזה יופי של פורום

כרמוש

New member
איזה יופי של פורום../images/Emo91.gif

היי עינת, פעם ראשונה שלי כאן וכנראה שתהיינה עוד רבות... לא כ"כ יודעת מהם התחומים שבהם את יכולה לעזור אבל אנסה 1. שם פרטי (תקראי משמאל לימין) 22414 משפחה " " " "" " "" 264539115 ת.לידה 25/11/76 שאלות: האם את צופה בעיות בריאותיות? האם עיסוק בתחום השייך למד"ח מתאים לי?

עינת

New member
כרמוש ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

את מוזמנת בשמחה לקחת חלק בפורום ואני ממליצה לך להכנס למאמרי הפורום כדי לקבל תמונה קצת יותר בהירה על הנומרולוגיה. לגבי בריאות
איני נוגעת בנושא בפורום,זהו נושא רגיש שמקומו אינו כאן. התחומים שאני מוצאת כמתאימים לך הם המקצועות שקשורים בעזרה לזולת כמו,עבודה סוציאלית פסיכיאטריה יעוץ אם קונבנציאונלי ואם הוליסטי אחות וכ"ו בהצלחה
שפע ו
עינת

כרמוש

New member
יופי של מקצועיות

היי עינת, ראשית, כל הכבוד על הנכונות לעזור לציבור שנית, את באמת מקצוענית (לא, לא אני הסמכות, רק עוד מחמאה)- תשובה מהירה ובהירה- תודה! שאלה נוספת: האם שמי מתאים עם השם זיו? אין לי את שם משפחתו רק יודעת שהוא מזל אריה ואני קשת?- או שבעצם זו שאלה אסטרולוגית?? פרטי: 22414 משפחה: 264539115 לידה: 25/11/76 בכל אופן, תודה ושיהיה לך ולכולם יום טוב, טוב יותר מאשר היום הקודם...

עינת

New member
כרמוש

כדי לבדוק אם אתם מתאימים לא די לי בשם, הבדיקה שאני עורכת מקיפה 6 אופציות ששתיים מתוכן הן מזל אסטרולוגי ושם ,מעבר לכך אני צרכה תאריך לידה מלא גם שלו.
שפע ו
עינת

למעלה