איזה יופי של פורום

איזה יופי של פורום

שלום לכולן\ם. אני רוצה מאוד להתמקצע בתחום הקונדיטאות ומחפשת בית ספר טוב. ביררתי בתדמור , אבל גם הימים לא ממש מתאימים לי וגם אורך הקורס (כמעט שנה). חשבתי להרשם לאורן גירון. משהי מכירה? יכולה להמליץ לי ? מאוד מתלבטת כיוון ששמעתי על בית הספר שלו דברים לכאן ולכאן. בנוסף מתכננת להקים דוכן עוגות בקניון, למשהי יש נסיון עם דבר שכזה? כל טיפ, הארה או הערה יתקבלו בברכה. אגב, על איזה סגנון עוגות ומתוקים הייתן ממליצות לי להציב בדוכן כזה? חשוב לי להשקיע בכך מחשבה רבה בעיקר בפעמים הראשונים עד שיכירו אותי על מנת להביא את המתוקים והעוגות הנכונות ביותר למטרה הזו. אמנם קצת חסרת ניסיון אבל מלאת מוטיבציה להכנס לתחום.
 

AINA

New member
מצטרפת לשאלה על לימודי קונדיטאות

אחי הקטן מעוניין בלימודי קונדיטאות ואני כמובן מעודדת מאוד:) (ורוצה גם :( ) ביקר היום אצל "אסטלה" וחזר נלהב :) כך שגם אני אשמח להמלצות על אסטלה, אורן גירון, "בישולים" וכו... תודה וערב טוב!
 

homets

New member
היי וברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני באופן אישי לומדת בבישולים ומאוד מאוד מרוצה מהקורס קונדיטוריה. מעביר אותו ערן שוורצברד שהוא אחד התותחים הגדולים בארץ והוא מורה מדהים - כל המתכונים והכל מועברים בצורה מצוינת עם הדגמות כמו שצריך. יש כמובן חלק תיאורטי לקורס וגם הוא מאוד חשוב ומוצלח. אני מאוד ממליצה על בישולים, ומרגישה שהקורס תורם מאוד אישית ומקצועית. על אורן גירון שמעתי שהוא מורה טוב, לא הייתי בקורס שלו באופן אישי, אז לא יודעת ממקור ראשון
בכל מקרה מה שתבחרי שיהיה בהצלחה!
בנוגע לדוכן בקניון, אין לי כל כך ניסיון עם דוכן, אבל ממה שאני יודעת עדיף עוגות שמרים למיניהן, עוגיות ועוגות בחושות מיוחדות. דברים שיגרמו לך לבלוט מעל שאר הדוכנים זה תמיד טוב. לא חושבת שעוגות מוס יתאימו, למרות שהן בדרך כלל מאוד יפות
וזהו, שיהיה בהצלחה!
נטלי
 

מירלה37

New member
היי, אני לא למדתי קונדיטוריה מקצועית אבל

בקשר לאורן גירון שמעתי המון בקומונה לאפייה מהנה וגם בישול של דודו חמוד ולירון. הוא גם התארח יום אחד בקומונה וענה על שאלות, איש מאד נחמד. בכל מקרה ליותר פרטים אולי תיכנסי לקומונה והם בטח יעזרו לך............
 
למעלה