ריני מזל טוב רינת מזל טוב על היבחרך למנהלת הפורום!!!!!!!
H HLior1980 New member 16/1/03 #2 איזה יופי של פורום תמיד חיפשתי פורום של שאקירה!! אני לא מאמין מצאתי!!! איך אפשר להיות מנהל פורום כאן? -= בדיחה פרטית =- אנא לא להתייחס ברצינות
איזה יופי של פורום תמיד חיפשתי פורום של שאקירה!! אני לא מאמין מצאתי!!! איך אפשר להיות מנהל פורום כאן? -= בדיחה פרטית =- אנא לא להתייחס ברצינות
T taltal girl New member 16/1/03 #4 שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif ברוך הבא אממ, כעיקרון אתה לא יכול להיות מנהל..... רינת נהייתה מנהלת בגלל שהיא נורא נורא פעילה בפורום, ודור..... טוב, דור פשוט.... לא....
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif ברוך הבא אממ, כעיקרון אתה לא יכול להיות מנהל..... רינת נהייתה מנהלת בגלל שהיא נורא נורא פעילה בפורום, ודור..... טוב, דור פשוט.... לא....
P perrinat New member 16/1/03 #5 ../images/Emo28.gifה../images/Emo28.gifי../images/Emo28.gifי../images/Emo28.gif../images/Emo103.gif אהלן צחי וליאור נחמד שקפצתם לבקר. ותודה על הברכות. אני מבקשת לא לעשות לי בלאגן בפורום, כי אני פשוט...... אחסום אתכם ה
../images/Emo28.gifה../images/Emo28.gifי../images/Emo28.gifי../images/Emo28.gif../images/Emo103.gif אהלן צחי וליאור נחמד שקפצתם לבקר. ותודה על הברכות. אני מבקשת לא לעשות לי בלאגן בפורום, כי אני פשוט...... אחסום אתכם ה
ל ליטלוש12 New member 16/1/03 #6 ../images/Emo41.gifברוך הבא לפורומנו החביב והנעים שכיף בו לכתוב! אבל למה דווקא על שאקירה? אין על בריטני או ג´ניפר?
../images/Emo41.gifברוך הבא לפורומנו החביב והנעים שכיף בו לכתוב! אבל למה דווקא על שאקירה? אין על בריטני או ג´ניפר?