איזה יופי של פורום

boazt25

New member
איזה יופי של פורום

בתור מעריץ של הביטלס נראה לי שאני מאוד אהנה כאן

Another Girl

New member
תודה וברוך הבא ../images/Emo24.gif

אולי ספר בכמה מילים על עצמך ולמה אתה אוהב את הביטלס? נראה לי שנהפוך את זה למסורת למצטרפים החדשים(ואולי אפילו לוותיקים יותר.)

boazt25

New member
למה אני אוהב את הביטלס

כי הם אלו שתרמו תרומה מכרעת לעולם המוזיקה ויש להם שירים פשוט מדהימים על עצמי בן 26 סטודנט לתואר שני גר בצפון הרחוק

אני אספר את סיפורי

אבל הוא ארוך, והוא יסופר רק אחרי שכבוד מנהלת הפורום תטרח להוסיף לידיעותינו על ידי סיפור סיפורה.

Another Girl

New member
בהחלט!

חופשת הקיץ החלה וני נהנים ולדעתי עוד נהנה מגל של מצטרפים חדשים... או קיי,אז כפי שרובכם יודע שמי בתיה,בת 21 מחיפה,ואני אוהבת את הביטלס בגלל שהם הצליחו ליצור דברים שאף להקה אחרת ,בעיני,לא הצליחה...ולשמור על קו איכותי וחדשני(אף שסגנונם השתנה)במשך 13 שנות קיומם כלהקה. ובטח שאני הכי וותיקה כאן,אני האמא של הפורום

אמרתי הכי עתיקה

ואתם יכולים לספר סיפורים אמיתיים? אני בטוח שאף אחד כאן לא הצטרף לכת בגלל שהביטלס שמרו על קו איכותי וחדשני... הצטרפתם בגלל אירוע שקרה או משהו כזה שקשור לביטלס!

Another Girl

New member
ושוב אתה רומז שאני שקרנית...../images/Emo2.gif

מה יהיה? אין אירוע...שמעתי כמה שירים שלהם...לאט לאט הם טיפטפו לי לתודעה..כל פעם גיליתי עוד קצת עד שגיליתי את הנ"ל בהודעה הקודמת...ותתחיל להיות בטוח.

לא. אני טוען שכולם כאן...

מעמידים פנים שהם ידעו מאז ומעולם על הביטלס. אבל זה לא נכון! כל אחד שמע איזה שיר, או ראה איזה סרט, וככה הוא הפך למעריץ לאט לאט או בבת אחת. לא ע"י הבנה עמוקה של כמה הביטלס איכותיים...

Another Girl

New member
זה לא התחיל מההבנה...

ההבנה באה אח"כ.אבל לי זה לא בא בבום,אלא בהדרגה.

Chocoholic

New member
נכון,במקרה שלי

הייתי בן 8, בווילס (Wales) שבאי הבריטי. נכנסתי לחנות ענקית של Toys R Us ונבלעתי בין כל הצעצעועים. ואז שמעתי את זה - I want to hold your hand. "אה, איזה שיר מגניב. אמא, את יודעת איך קוראים לשיר הזה? מי שר אותו? הביטלס?? ". עזבתי את החנות לא לפני ששמעתי את השיר עוד פעמיים! (כנראה מתוך קלטת). את האירוע הזה אני מכנה "המפץ הגדול"... משם הכל התחיל.

elad2040

New member
כת?

הראיה שלך מאד רומנטית. במציאות דברים לא קורים ככה בד"כ. בשלב כלשהו בחיי המוזיקליים התחלתי להתעניין בביטלס, שאת שמעם כמובן שמעתי, וגם, כמו כולם, הכרתי הכרות שטחית כמות מרשימה של שירים שלהם. בכל אופן, קניתי כמה אלבומים ונהנתי, והמשכתי להנות. כת? זה לא בשבילי. אפילו כשמדובר בלהקות שאני אוהב הרבה יותר (קינג קרימזון, לדוגמא), אני מחשיב את עצמי מאזין וחובב ולא יותר.

פעם שמעת על...

תיאור מוגזם (מטעמי יצירה ספרותית) של המצב? אני גם לא רואה את עצמי כחבר באיזושהי כת של הביטלס... אני פשוט השתמשתי במונח הזה.

Miss CB

New member
כמה חדשימים...!

האו נייס. דבר ראשון, ברוך הבא לפורום ביטלז - הלהקה עם המתופף עם האף הגדול ביותר
דבר שני - בקשר לסיפורים. אהבתי את סיפור המפץ הגדול בטויז אר אס... חחח... ענק... וגם אני אתרום ואספר את סיפורי, למרות שסיפרתי אותו פה אולי 200 פעם. אם אתם מוותיקי הפורום ושמעתם אותו כבר, תרגישו חופשי לדלג אני לא אעלב
לא יודעת מה איתכם, אבל אצלי הכל מתקשר בסופו של דבר לאותם דברים. ז"א, זה ניסוח מוזר, אבל הכוונה הייתה שיש מספר דברים מרכזיים וכל שאר הדברים מתקשרים אליהם בסופו של דבר. אחד מהם, אצלי, הוא בלוקבסטר. פשוט ככה (אני מתה על סרטים, וזה כל הרקע לעניין). והנה: אפילו האהבה שלי למופלאים מתקשרת לזה. יום אחד, מתישהו בתחילת שנה"ל שאך נגמרה, הסתובבתי בבלוקבסטר וחיפשתי סרט מעניין. ואז קפץ לי מול העיינים קופסת דיוידי לבנה כזאתי עם קצת תמונות אבל לא יותר מדי בולטת בשטח, משו אנגלי כזה. איזה שם מצחיק לסרט, חשבתי. אז שכרתי את הסרט, ונהנתי ממנו לאללה (גם בפעמיים הבאות באותם יומיים). בסך הכל, לא יצירת אומנות מושלמת, ולא בדיוק קופולה, אבל זה סרט חמוד בשחור לבן על כמה חבר'ה עם הומור בריטי (איך לא... מה, בריטי זה הכי טוב. לא ידעתם את זה?) ושירים כיפיים, שאפילו זיהיתי כמה מהם. ואז כמה דברים לא מעניינים קרו, ואז אספתי קצת כסף ורצתי לקנות את האלבום הנלווה. ומאז? "הכל היסטוריה..."

ל י מ ו ן

New member
גמני מצרפת את סיפורי המ-ר-ת-ק

(במ' הידיעה..) (זה בציניות אגב..) יום אחד באו אלינו אורחים מאמריקה... הביאו כל מיני מתנות... לאח שלי הביאו את הדיסק ONE.. גמני וגם הוא התאהבנו....אפשר לומר שאני יותר..... וזהו מאז הכל אצלי בשכל פיחושיות פיחושיות פיחושיות... כל הזמן מחפשת דיסקים שלהם.. וזהווווווווו!!!

למעלה