כמה חדשימים...!
האו נייס. דבר ראשון, ברוך הבא לפורום ביטלז - הלהקה עם המתופף עם האף הגדול ביותר
דבר שני - בקשר לסיפורים. אהבתי את סיפור המפץ הגדול בטויז אר אס... חחח... ענק... וגם אני אתרום ואספר את סיפורי, למרות שסיפרתי אותו פה אולי 200 פעם. אם אתם מוותיקי הפורום ושמעתם אותו כבר, תרגישו חופשי לדלג אני לא אעלב
לא יודעת מה איתכם, אבל אצלי הכל מתקשר בסופו של דבר לאותם דברים. ז"א, זה ניסוח מוזר, אבל הכוונה הייתה שיש מספר דברים מרכזיים וכל שאר הדברים מתקשרים אליהם בסופו של דבר. אחד מהם, אצלי, הוא בלוקבסטר. פשוט ככה (אני מתה על סרטים, וזה כל הרקע לעניין). והנה: אפילו האהבה שלי למופלאים מתקשרת לזה. יום אחד, מתישהו בתחילת שנה"ל שאך נגמרה, הסתובבתי בבלוקבסטר וחיפשתי סרט מעניין. ואז קפץ לי מול העיינים קופסת דיוידי לבנה כזאתי עם קצת תמונות אבל לא יותר מדי בולטת בשטח, משו אנגלי כזה. איזה שם מצחיק לסרט, חשבתי. אז שכרתי את הסרט, ונהנתי ממנו לאללה (גם בפעמיים הבאות באותם יומיים). בסך הכל, לא יצירת אומנות מושלמת, ולא בדיוק קופולה, אבל זה סרט חמוד בשחור לבן על כמה חבר'ה עם הומור בריטי (איך לא... מה, בריטי זה הכי טוב. לא ידעתם את זה?) ושירים כיפיים, שאפילו זיהיתי כמה מהם. ואז כמה דברים לא מעניינים קרו, ואז אספתי קצת כסף ורצתי לקנות את האלבום הנלווה. ומאז? "הכל היסטוריה..."