איזה יופי של פורום

איזה יופי של פורום

אהלן, במקרה הגעתי לכאן וכבר הספקתי לקרוא כמעט הכל , ונראה לשמצאתי כאן בית -:) קצת עלי... ילידת ארגנטינה, באתי לכאן בגיל צעיר מאוד ,אבל מאז הייתי כבר פעמיים בארגנטינה, אצל המשפחות וגם בטיולים, חולה על הבשר , על אמפנדס ואין, אבל אין יותר טעים בעולם מ דולסה דה לצ'ה!!!! נעים להכיר
 
הגיעו תוצאות מאיכילוב

שלחתי את ההודעה שלך לאנה ליזה, ההיא שעובדת במעבדות של איכילוב, הספירה מראה כולסטרול ברמה של 264. בשבוע הבא רק חסה וכרפס בבקשה. תודה הבא בתור
 

Matanhirsch

New member
אני יודע מה זה...

חחח התכוונתי שברור שאלפחורס יותר טעים מזה!! למה דולסה דה לצ'ה?!?!
 
נו ? ואיזה מילוי מדהים יש באלפחורס?

דולסה דה לצ'ה . אני לא יכולה להפסיק כשאני מתחילה עם זה.....אוייייי איך בא לי.. ואל תגידו לי לקנות ב ..X Y Z... זה כ"ככככככככככ משמין!!!!!!!!!!!!!!
 

גרי רשף

New member
מתכון פשוט ל-Dulce de Leche

כל מי שסובל מעודף זמן ומחוסר משקל- יכול להיעזר במתכון הבא ולפתור באופן זמני את שתי הבעיות. מתכון פשוט, בלי הוראות מסובכות ורשימת חומרים בלתי ניתנים להשגה, אפילו אתם תצליחו!
נפנה לנו בוקר חורפי, נצטייד ב-2-4 ליטר חלב 3% ובסוכר לפי חשבון של רבע ק"ג לכל ליטר חלב, יש כאלה שמוסיפים גם תמצית וניל וכפית אבקת סודה (לא חובה). מכניסים את כל המצרכים לסיר, שמים על האש ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. כשזה רותח- מנמיכים את האש, ואז בסבלנות אין קץ ניגשים כל כמה דקות לסיר כדי לבחוש ביסודיות את התערבות, ולראות איך אט אט היא מצטמצמת תוך שהיא הופכת לסמיכה יותר (כמו דייסה) ומקבלת גוון חלוד.. כשזה מספיק סמיך והכמות שווה בערך לרבע מהכמות ההתחלתית- מכבים את האש, מעבירים לכלי מתאים ושמים במקרר. הערות: אם לא בוחשים או אם לא מכבים בזמן- זה עלול להיחרך בתחתית הסיר והכל יהרס. קראתי פעם שאפשר לשים גולות זכוכית בתוך הסיר, וכך תנועת הגולות בשל הרתיחה תיצור ערבוב אוטומטי. לי זה לא עבד.. טעמו המיוחד של הדולסה דה לצ'ה הוא כתוצאה מהסוכר שתוך כדי בישול הופך לקרמל. כשהדולסה דה לצ'ה מתקרר הוא נעשה סמיך יותר, ולכן לא לדאוג אם הוא לא מספיק סמיך בתום הבישול. אפשר לאכול עם כפית, אפשר לעשות עוגת קרם-שניט עם דולסה דה לצ'ה, ואפשר גם לקרוא לי..
 

shal0mshal0m

New member
בטח שזה עובד עם גולות!

זה היה הכיף שלנו בתור ילדים - לחפש את הגולות בבית כדי שאמא תכין לנו דולסה (דולסה זה השם חיבה...
)
 
למעלה