איזה יופי של ציוד לאיגרוף. דפדפו ממש יפה.
D dascalu jacob New member 2/5/05 #5 זה רעיון ענק - לייבוש כפפות במכון. פותר בעיות של הרטיבות בכפפות באופן יסודי
M MikeTyson New member 2/5/05 #6 180 דולר ??? "מבייש כפפות" ??? לא קצת מוגזם ? שים אותם על אדן החלון בלילה
D dascalu jacob New member 2/5/05 #11 בייבוש על החלון הפנים נשאר טחוב המתקן הזה לא סתם "חמור" יש לו מאוורר שמזרים דרך הזרועות שלו אויר לתוך לב הכפפה. זה הסיפור פה.
בייבוש על החלון הפנים נשאר טחוב המתקן הזה לא סתם "חמור" יש לו מאוורר שמזרים דרך הזרועות שלו אויר לתוך לב הכפפה. זה הסיפור פה.
J joker89 New member 2/5/05 #12 זה לא וב לייבש בחוץ השמש הורסת את המרכם של הכפפה... אפשר לפתוח את הכפפה ולתת לה לנשום... פעם לא יכולתי אז ריססתי את זה עם מטהר אוויר
זה לא וב לייבש בחוץ השמש הורסת את המרכם של הכפפה... אפשר לפתוח את הכפפה ולתת לה לנשום... פעם לא יכולתי אז ריססתי את זה עם מטהר אוויר
J joker89 New member 2/5/05 #9 אני משער שכן..זה הגיוני. המאמן שלי הזמין ... מקסימום צור איתם קשר.. בנוסף... אני מייבש את הכפפות והמגן ראש שלי כשאני תולה אותן על המנורה בסלון.. והתחבושות ליד אני תולה כסרטים על הרהיטים לקישוט
אני משער שכן..זה הגיוני. המאמן שלי הזמין ... מקסימום צור איתם קשר.. בנוסף... אני מייבש את הכפפות והמגן ראש שלי כשאני תולה אותן על המנורה בסלון.. והתחבושות ליד אני תולה כסרטים על הרהיטים לקישוט
C cronic1 New member 2/5/05 #10 אפשר תרשם ותזמין. זה בטוח ודי מהיר אך רק באתרים רציניים:כגון אי ביי ,אמאזון יאהו וחברות גדולות.