איזה יופי!

shanyz

New member
איזה יופי!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

עכשיו ראיתי סוף סוף את הסרטון של זינה וארס "הורג אותי ברכות" וזה היה כל כך יפה! איזה מושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו =)) =)) =)) =)) =)) =)) כל כך אבהתי את ההתחלה כשכאילו הוא שולח את היד אליה ואז רואים את הפנים שלה, וכאילו רואים איך הוא משפיע עליה!! חמוד!!!!!!!!!!! =) מושלמים! זהו די אין!!!!!!!!!! אין זוג יותר מושלם!!! (חוץ מלואיס וקלארק..:) חהה)

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

" חוץ מלואיס וקלארק " חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי שני... האמת שאני מסכימה איתך

shanyz

New member
חההה =)

כן, הם פשוט זוג מושלם! כמו זינה וארס! רק שזינה מתכחשת לרשותיה...=) ולואיס רק בהתחלה...אבל אחר כך..או...את יודעת מה אחר כך:) איזה יופי.. או...כמה תוכניות יפות יש בעולם הזה....

shanyz

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif|מיוווווווווווווו

ראיתי את זה עכשיו שוב!!! זה כ-ז-ה יפה!!! יוו אני לא יכולה להפסיק להתרגש!!! הם פשוט מושלמים:) ויש קטע אחד כזה שהם רוקדים בביטר סוויט שמזה מעצבן אוצתי !כשהיא כזה מרימה את היד והואמכזה מלטף את היד ואז יורד למותן ואז לבטן ואז מסובב אותה כזה.. זה מעצבן אותי:) אבל יש קטע יפםה כשכזה כאילו היד שלה נופל על היד שלו... איזה יד עדינה יש לה....וגם לו... הם רק נראים חזקים וארגסיבים אבל הם כאלה עדינים.... זינה כזתא שברירית! היא רזה ועדינה, איך היא מצליחה להילחם בגברים גדולים ממנה!? אוו..=) וגם ארס.. הוא כזה עדין....הוא סתם משחק אותה קשוח אבל בפנים הוא ילד טוב של אמא..=) אני פשוט לא יכולה לתאר לכם, אני כל כך אוהבת אותם! אגב, מאיזה פרק זה הקטע שהיא חולמת שהיא וארס שוכבים ואז היא מתעוררת בבהלה? איזה חמודים הם בחלום.....=) כל כך כל כך כל כך כל כך חבל שהתוכנית הסתיימה כשהם לא התחתנו והביאו ילד לעולם! כל כך חבל!! זה היה יכול להיות סיום כזה טוב! כאילו שהיא עדיין הייתה מתה בסוף, אבל לפחות היא הייתה מספיקה להביא לארס צאצא..:) אוו....=( כל מי שמסכים איתי שהם הכי מושלמים שבעולם שישרשר פרצוף
ואם רוצה שישים תמונה!! אווו=) אגב, בתמונה, זאת התנועה שמעצבנת אותי!!

Dafi the Mighty

New member
אני מסכימה איתך... ../images/Emo13.gif

אבל לא חושבת שלואיס וקלארק יותר שווים מהם! הפרק עם החלום נקרא Eternal Bonds. מצורפת תמונה כדי להביע את תמיכתי בך...
ואגב, האם מעניינים אותך פנפיקים על זינה וארס? יש מלא אנשים מוכשרים שכותבים על שניהם. היה לי גם אתר עם איזה 3 קליפים, אבל לצערי איבדתי אותו!

shanyz

New member
אמממ...=)

לא אמרתי שלואיס וקלארק יותר טובים.. אמרתי שפשוט ארס וזינה הם לא הכי, כי יש את לואיס וקלארק שהם גם הכי... למרות שכרגע לא משודר סופרמן וזינה כן משודר אז יותר יוצא לי להתקל בזינה אורס מאשר בלואיס וקלארק אז כרגע אני יותר אוהבת את זינה וארס! =) אממ, מה זה פנפיקים?:) יווו חבל שאין לך יותר את האתר.. אני כל כך רוצה שיהיו לי סרטונים עליהם:(

shanyz

New member
ועוד משהו...

מאיזה עונה זה הפרק שכתבת לי? וגם..יש לך תמונות משם?:) כאילו מהקטע שהיא חולמת....???

Dafi the Mighty

New member
פנפיקים- אני לא יודעת מהי ההגדרה

המדויקת, אבל בעיקרון זה סיפורים שאנשים כותבים כבסיס לסידרת טלוויזיה\ספרים\וכדומה... אז בשבילך, כחובבת זינה וארס, יש לי הרבה סיפורים להציע לך לקרוא על שניהם. סיפורים ממש טובים.

shanyz

New member
יופי!=)

אני לא ידועת אם דברים כאלה מעניינים אותי כי אני בעיקר אוהבת לראות אותם ביחד חחה=) אבל אני אשמח לנסות לקרוא.. תוכלי בבקשה לשים קישור למקום שיש את זה?

Dafi the Mighty

New member
מצטערת שלקח לי הרבה זמן...

הנה אחד ממש טוב. אה, ויש גם את העונה השביעית השיפרית (וקצת שמינית) שמומלצת מאד.

shanyz

New member
תודה רבה!

יווו אני מזה מבואסת שאין עונה שביעית...שמינית...וכ´ו..! אוף!! זה יכל להיות כל כך יפה..! כמו שבאחת מהאתרים שננת לי אז הפרק הראשון של העונה השביעית זה כאילו שארס מנסה להחזיר את זינה..:( אוףף אני רוצה שזינה תחזור:(:(:(:(:(:(:(:(

shanyz

New member
אאהה

תוכלי בבקשה לשים גם קישורים לאתרים שמוקדשים לזינה וארס? ואם את מכירה מקומות שאני יכולה להשיג סרטונים שלהם? חוץ מ-קילינג מ- סופטלי:)

Dafi the Mighty

New member
זה מה שיש לי...

אחד מהם אני לא בטוחה שזה עוסק בשניהם, אבל אני דיי משוכנעת שהוא קשור לארס, ובד"כ מה שקשור לארס קשור גם לזינה.

shanyz

New member
תודה רבה!

ועוד משהו מצאתי אתר שיש בו מלללא סרטונים מהעונה השישית אבל זה לא נותן לי לראות אף סרטון.. כאילו אני לא מצליחה אפילו להוריד אותם.. אני שמה קישור, מישהו יכול בבקשה לבדוק אם הוא מצליח להוריד, או שאולי זה קתלה של האתר.. או שאולי רק אצלי.. הנה הקישור http://digilander.libero.it/xenawarriorprincess/video_clips.htm

ברודי

New member
ד...דפי...?

את מסדרת לי פאנפיק סאברי...? (קמבני משהוא) *בשביל לשפר את האנגלית
* <תרוווצים
> סתם אבל פשוט... נתקלתי במהלך שיטוטי בפאנפיק קצת... בררר עזבי...
אז החלטתי לא להתקרב יותר לפאנפיקים, אבל יהיה נחמד לקרוא.. אחד טוב. אז יש לך אממ.. משהוא לילדים מתחת לגיל 12?

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo132.gif יש לי את האתר הזה...

שזה ממוקד בעיקר בארס, אבל יש שם כמה פנפיקים סאבריים ואולי בקישורים יש עוד דברים אם זה יעזור לך. פנפיקים סאבריים זה לא משהו שאני מתמחה בו, אפילו להפך...

למעלה