איזה יופי!!

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
איזה יופי!!

הצלחתי להכנס לג´ינס מידה 28! ועכשיו אני הולכת איתו לעבודה רק עוד 7 קילו וזה סוף הסיפור (בעצם חוץ מהספורט שאני מכורה אליו) ELY

rutti

New member
כל הכבוד!!!

איזה יופי לך שהצלחת להיכנס לגינס מידה 28 הלוואי עלי.... אבל תזכירי לי למה את רוצה לרדת עוד 7 קילו???? מידה 28 בגינס זה פיצי לא? בכל אופן ספורט זה תמיד טוב, גם אני מכורה.

ELY

New member
כי...

אני רוצה להגיע ל-50 אני 1.60 דרך אגב תודה לכולכן!! אתן נורא מעודדות וגם בזכותכן אני מורידה, אתן נותנות לי את הדחף... וגם לכן בהצלחה!!! אתן עוד גם תצליחו!!

rutti

New member
הבנתי.

אז שיהיה לך הרבה בהצלחה ושוב כל הכבוד!!! ותמשיכי עם הספורט זה באמת דבר נפלא! איזה סוג התעמלות את עושה? נ.ב. בת כמה את? אוהבת, רותי.

ELY

New member
21 ואת?

חיזוק שרירים, אירובי, קיק בוקסינג... ואת?

כל הכבוד!

מידה 28 בג´ינס זה פיצי! איך אני שמחה בשבילך!! אז עכשיו יש לך חלקית מכנס חדש אה?
כל הכבוד מתוקה. המשיכי ככה!!! אוהבת, ס.ש.

ELY

New member
תודה לך...

גם את עוד תצליחי.. אני אוהבת כל כך ספורט, אני פשוט נהנת מזה ולא סובלת וככה קורה שאני לא חושבת יותר מידי על הדיאטה, פשוט עושה מה שאני אוהבת... ELY

כל הכבוד!!!!!!

ואוו!!!!!! סחטיין!!!!!! גאה בך כ"כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המון בהצלחה בהמשך!!! דורשת עוד הרבה בשורות שמחות כאלה!!!
למרות שת´אמת?... גם בשורות רעות יכולות לעזור, אנחנו הרי תמיד פה בשביל לעודד ולתמוך, את יודעת...
בקיצור, אני ממש גאה בך, כל הכבוד ו... תמשיכי ככה!!!!!!!!!!!!!!! :) אוהבת מאוד, הכי הרבה שבעולם!!!!! עדי

ELY

New member
תודה מתוקה...

גם לך בהצלחה! את ירדת קילו נכון? את יודעת? אין לך עודף משקל בכלל, את 1.69 ושוקלת 54... הלוואי עלי

די כבר!!!!

גם את רזה...
אוהבת אותך מאוד וממממממממש אבל מממממממממש גאה בך, אין לך מושג... :) אגב, גם לך בא על איזה סמיילי?
אם כן, תגידי איזה... חחח...
אוהבת מאוד וכ"כ גאה!!!! עדי

mikloi

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif כל הכבוד!!!!

מזל טוב!!!! אבל את בטוחה שממידה 28 את צריכה עוד 7 ק"ג להוריד? זה לא קצת מוגזם?

ELY

New member
בעצם אני צריכה עוד 6 קילו

להוריד... יש לי גם בטן גדולה ויש לי 30% שומן... בלי עין הרע.. אני חייבת לרדת ל-25% שומן כמו הממוצע ELY

למעלה