איזה יייבש פה.....

KsesWes

New member
sorry

הדיסק החדש הולך להיות בזין.. בטח שלעומת הדיסק הראשון שהוא גאונות בפני עצמה הדיסק השני שהוא מיוחד והדיסק השלישי שבו חלה כבר הידרדרות.. אין עם לחכות לדיסק הזה כי אם כל הכבוד אין לימפ ביזקיט בלי ווס ובטח שאין מוזיקה טובה בלעדיו מה לעשות ההרכב היה מיוחד ועכשיו הוא התפק ונכנסה השפעה מבחוץ.. זה לא יהיה אותו הדבר.. P:

Yoda Killer

New member
אתה מדבר המון שטויות

אתה לא שמעת כלום המדיסק החדש אז אתה לא יכול לדעת איך הוא יהיה. וואס תרם רבות ללימפ ביזקיט אבל הוא לא עשה אותם.

KsesWes

New member
תנסה להבן אותי

ווס תרם ללא ספק ללהקה אני כבר האזנתי לשני שירים מהדיסק החדש והם לא בדיוק 3$ bill yall שמה לעשות זה דיסק טוב לעומת האחרון starfish... ופרד לוקח את הלהקה למקום חשוך ואפל שנקרא מיין סטרים ואז המוזיקה שלהם נהפכת ליותר ויותר רגועה וקיצ'ית שזה מה שלא ציפיתי מהם.. ושאלה לי אלייך לא בקטע תחרותי אני הכרתי קודם מאיזה שנה או דיסק אתה מכיר אותם?

Durst

New member
ברור ש..

זה לא אותו דבר בלי ווס.. הוא נתן הרבה חיים ללהקה.. אבל בוא נחכה לדיסק החדש ונראה מה יהיה... נ.ב היו על זה כבר דיונים בפורום.. ו.. ווס ופרד עדיין ביחסים טובים נכון?...

Yoda Killer

New member
ROFL אני לא סתם מנהל את הפורום הזה

אני מאזין ללימפ ביזקיט כבר כמה שנים טובות. התחלתי לשמוע אותם ישר כשיצא הדיסק הראשון. ורק בקטע של אגב, הייתי בשלושה הופעות.

KsesWes

New member
ok

תראה אם יש לך את הגישה.. אתה יכול להיות בעוד הרבה הופעות.. אבל אחלה הייתי רוצה להיות במקומך אז אם אתה מאזין מהדיסק הראשון אתה יודע שאן בכלל מה להשוות בינו לבין השלישי ואולים יודע מה יגרור איתו הרביעי ול Durst ווס ופרד לא ביחסים טובים בכלל לפי ראיון שווס נתן לאמ טי וי הוא חושב שפרד הוא asshole

Durst

New member
Yoda Killer איזה כייף לך@!

להיות בשלוש הופעות שלהם.. החלום שלי זה להיות באחת!... ואני מ'זה מבואס..חשבתי שהם עדיין ביחסים טובים
להיות 7 שנים+ ביחד ופתאום לריב.. לא חשבתי שזה יקרה..

Yoda Killer

New member
אם אתה כל כך אוהב את וואס תקנה

את האלבום של EAT THE DAY כשהוא יצא...

Durst

New member
אני שונא את EAT THE DAY..

אני אהבתי את ווס שהוא היה בלימפ ביזקיט..שהוא היה שם הוא היה מיוחד והיה חלק מהלהקה.. עכשיו שהוא ב-EAT THE DAY הוא שונה לגמרי ממה שהוא היה בלימפ.. והוא אפילו לא מנגן על גיטרה שמעתי

Durst

New member
Yoda Killer כנס שנייה..

אתה יכול לפרט טיפה איך היה בהופעה?....... בכל זאת לא הרבה ישראלים היו בהופעה שלהם... תגיד היית קרוב ללהקה? כמה אנשים היו שם....? כמה עלה לך כרטיס,וכמה זמן הייתה ההופעה......... ? ואם תוכל לפרט עוד אני ישמח.. תודה

Yoda Killer

New member
כן...

נורא נהנתי בהופעות שהייתי בהן, היו המון המון אנשים. פעם אחת הייתי ביציע אז ראיתי מצויין אבל דיי מרחוק. קניתי שם גם כמה דברים שבדרך כלל אי אפשר למצוא בחנויות רגילות. כרטיס ? אני לא יודע בדיוק בכל ההופעות שהייתי בהן בן דוד שלי קנה לנו את הכרטיסים וכשהגעתי לשם הלכנו, בסביבות ה-30$-40$.

KsesWes

New member
ווס מנגן על גיטרה

אבל גם היה לו רצון לא ברור להראות את כישרונו הלא מוצלח במיוחד על תופים וסירים למינהם

KsesWes

New member
ווס הוא לא כיף בלי ביזקיט

אני אהבתי את הימים בהם ווס ופרד נסעו יחד לסין או יפן או איפה שהם לא היו והם היו חברים ובלה בלה בלה ווס לא שווה כל כך בלי ביזקיט איך ווס יכול לעשות ריפים טובים בלי הקללות של פרד על החיים על חברות שלו שבוגדות בו ועל בק סטריט בויז? אני לא אהנה דיסק של ביזקיט בלי ווס .. נראה לי אני מקווה שהוא עוד יפתיע לטובה רק משום מה ברור לי שרוב הליריקס יהיו על ווס פרד אוהב לכעוס על העולם..

Durst

New member
דווקא לא

ניראה לי שיהיו ליריקסים על ווס... אולי יהיו רמזים קטנים אבל לא כמו שאתה חושב.. תגידו מישהו יודע מה הקשר של פרד ליו הפנר??.......

KsesWes

New member
שניהם

אוהבים בחורות ערומות? ואני נקבה אגב..
אני מקווה באמת שפרד לא יסחף עם הקללות..

Durst

New member
חח..אני מתכוון מה הקשר בניהם..

אני ראיתי אותם הרבה בטלוויזיה יושבים ביחד.. ושמעתי שיו מזמין את פרד למסיבות שלו-בקיצ' הם חברים.. אבל איך הם הגיעו אחד לשני?

KsesWes

New member
לא ברור

הריי הה את הדבר הזה שפרד עשה ראיונות אצל יוהפנר באחוזה למלא כוסיות ואפילו התחל לדבר אל הציצים שלהם אבל חוץ מזה אין לי שום מידע על זה

למעלה