הדיסק החדש הולך להיות בזין.. בטח שלעומת הדיסק הראשון שהוא גאונות בפני עצמה הדיסק השני שהוא מיוחד והדיסק השלישי שבו חלה כבר הידרדרות.. אין עם לחכות לדיסק הזה כי אם כל הכבוד אין לימפ ביזקיט בלי ווס ובטח שאין מוזיקה טובה בלעדיו מה לעשות ההרכב היה מיוחד ועכשיו הוא התפק ונכנסה השפעה מבחוץ.. זה לא יהיה אותו הדבר.. P:
ווס תרם ללא ספק ללהקה אני כבר האזנתי לשני שירים מהדיסק החדש והם לא בדיוק 3$ bill yall שמה לעשות זה דיסק טוב לעומת האחרון starfish... ופרד לוקח את הלהקה למקום חשוך ואפל שנקרא מיין סטרים ואז המוזיקה שלהם נהפכת ליותר ויותר רגועה וקיצ'ית שזה מה שלא ציפיתי מהם.. ושאלה לי אלייך לא בקטע תחרותי אני הכרתי קודם מאיזה שנה או דיסק אתה מכיר אותם?
זה לא אותו דבר בלי ווס.. הוא נתן הרבה חיים ללהקה.. אבל בוא נחכה לדיסק החדש ונראה מה יהיה... נ.ב היו על זה כבר דיונים בפורום.. ו.. ווס ופרד עדיין ביחסים טובים נכון?...
תראה אם יש לך את הגישה.. אתה יכול להיות בעוד הרבה הופעות.. אבל אחלה הייתי רוצה להיות במקומך אז אם אתה מאזין מהדיסק הראשון אתה יודע שאן בכלל מה להשוות בינו לבין השלישי ואולים יודע מה יגרור איתו הרביעי ול Durst ווס ופרד לא ביחסים טובים בכלל לפי ראיון שווס נתן לאמ טי וי הוא חושב שפרד הוא asshole
אני אהבתי את ווס שהוא היה בלימפ ביזקיט..שהוא היה שם הוא היה מיוחד והיה חלק מהלהקה.. עכשיו שהוא ב-EAT THE DAY הוא שונה לגמרי ממה שהוא היה בלימפ.. והוא אפילו לא מנגן על גיטרה שמעתי
אתה יכול לפרט טיפה איך היה בהופעה?....... בכל זאת לא הרבה ישראלים היו בהופעה שלהם... תגיד היית קרוב ללהקה? כמה אנשים היו שם....? כמה עלה לך כרטיס,וכמה זמן הייתה ההופעה......... ? ואם תוכל לפרט עוד אני ישמח.. תודה
נורא נהנתי בהופעות שהייתי בהן, היו המון המון אנשים. פעם אחת הייתי ביציע אז ראיתי מצויין אבל דיי מרחוק. קניתי שם גם כמה דברים שבדרך כלל אי אפשר למצוא בחנויות רגילות. כרטיס ? אני לא יודע בדיוק בכל ההופעות שהייתי בהן בן דוד שלי קנה לנו את הכרטיסים וכשהגעתי לשם הלכנו, בסביבות ה-30$-40$.
אני אהבתי את הימים בהם ווס ופרד נסעו יחד לסין או יפן או איפה שהם לא היו והם היו חברים ובלה בלה בלה ווס לא שווה כל כך בלי ביזקיט איך ווס יכול לעשות ריפים טובים בלי הקללות של פרד על החיים על חברות שלו שבוגדות בו ועל בק סטריט בויז? אני לא אהנה דיסק של ביזקיט בלי ווס .. נראה לי אני מקווה שהוא עוד יפתיע לטובה רק משום מה ברור לי שרוב הליריקס יהיו על ווס פרד אוהב לכעוס על העולם..