איזה ילדים מכוערים !!!!!!!

דוש

New member
איזה ילדים מכוערים !!!!!!!

ראיתם את הילדים שיהיו במחזמר ??!?!?!?!?!?!?!?! איזה ילדים לא מתאימים ומתלהבים !!!!!! ותום אבני בכלל מגעיל !!!!! בחרו אותו טכנית !!!! ומה הקטע שיש חלק ילדים מהסדרה כמו נדיה ופטו, וחלק מהסרט כמו סבס ופליפה ??!?!?!?!?!?!? מה הם לא יכולים להביא ילדים שדומים !!! לא יכולים לנדיה להביא ילדה בלונדינית !!!!! אני שלחתי מכתב ואני מאוד אוהבת לשחק ואני הרבה יותר יפה (סליחה אבל זה ככה , אני לא כזאת מתלהבת) !!!! אני צריכה להיות שם !!!!!!!! בקשר לפרק, איזה מהמם לראות את כולם ככה !!!!! במיוחד שהם היו קטנים איזה מתוקים כפרה עליהם יאללה תכתבו תגובות

לבי

New member
צודקת מאוד!!

אני גם רציתי לשלוח להם אבל הייתי בטוחה שאני לא יבחר. יש לי אחיינית שדומה לנדיה מאוד מאוד מאוד מאוד. יש להן את אותו החיוך המתוק הזה והיא בלונדינית רק עם עיניים כחולות. נקווה שהמחזמר יהיה נורמלי למרות הכל. אתם מתכוונים ללכת אליו????

דוש

New member
הם חוצפנים......

ותום אבני הזה אני אתן לו בוקס ורוני הזאת באה עם פרוטקציות - היא כבר הייתה בפסטיגל פעמיים בבראבו ובעוד מלא דברים !!!!!! הילדים פשוט נוראים יאללה זה מתחיל אני רצה לראות ונראה לי שאני אלך לא בטוחה

לבי

New member
אה...........

היא באמת קצת
!! אבל אין ברירה גם השניה לא משהו. בכלל כל השחקנים שם נראים קוקולה (משוגעים).....

Rotem Lisa

New member
רייט.

י, אני אפעם לא אשכח אותך! Chiquitita
י, אני אוהבת אותך! :) נ.ב ראיתם ראש 1 ? יש שם- "קטנטנות מא´ עד ת´..". עדיין לא קראתי, כי בדיוק התחיל הספיישל
קטנטנות רולז! צ´יקי.

אהה הם מתלהבים והרבה

גם אני שלחתי להם מכתב ואני סליחה אבל אני יותר יפה מהם אני שטנית עינים כחולות ויש לי נסיון רב!

לבי

New member
אז למה לא התקבלת???

עזבי, גם אני רציתי לשלוח אבל ידעתי שאני לא יתקבל! כולם שם מתקבלים עם פרוטקציות

Rotem Lisa

New member
סתם..

על הדמויות, ועל השטויות האלה (וויתר, אהבה, חברות, וכ´ו..)..
צ´יקי. *בועטת בעצמי* זה בעצם לא שטויות! אני -ילדת-האהבה- גראסייס. ביי.

למעלה