איזה ימים עמוסים עוברים עלינו

אiרין

New member
איזה ימים עמוסים עוברים עלינו

אחרי שעברתי בדיקות דם עם הילדה ,כי היא משתעלת כבר חודש ויותר ,צילצלה רופאת הילדים לבעלי ומסרה שאורי קיבל את תוצאות בדיקות הדם ונמצא שהוא חולה בשעלת ועל כן עלינו ליטול , כל המשפחה ,אנטיביוטיקה. אני מותשת ועייפה מכל הריצות. היינו בתל השומר לבצע את בדיקת הדם לשלילת תסמונת הוויליאמס. היות ואורי לא שתה די, לא יצא לו דם והאחות ביקשה שנמתין בחוץ לרופאה ,שיצאה לדיון ורק לאחר שעה וחצי כשתגיע נוזמן לבדיקה. "אין מצב" אמרתי לאחות. "אין לך מושג על מה את מדברת. אורי ישמיד לכם כל מכשיר חשמלי בחדר המתנה. אני חייבת לסיים עכשיו את הבדיקה." אז היא דקרה אותו שוב ושוב ולבסוף הצליחה למלא מספיק דם לבדיקה. ברחתי משם. תשובתות תהיינה בעוד חודש. בנתיים ממתינה לתשובות הדם של הילדה ואנחנו כולנו עם אנטיביוטיקה. העיקר....שניהיה בריאים והמשך שבוע מלא אהבה.

../images/Emo201.gifלפחות יודעים עכשיו את סיבת השיעול...

לא ברור לי למה נאלצתם לקחת כל המשפחה אנטיביוטיקה, כשלסיון הייתה שעלת רק היא קיבלה אנטיביוטיקה (נדמה לי אריתרומיצין). בקשר לבדיקת הדם... אני הייתי מעדיפה לחכות מאשר שידקרו את סיון שוב וושוב....
תהיו בריאים...

אiרין

New member
מיכל של סיון הנסיכה היי לך

אורי סיים אנטיביוטיקה- אזניל. היות וגם לינור משתעלת ,הרופאה ובהמלצת רופא הילדים שלנו ,ההורים ,כולם היו בדיעה שכולנו ניטול את האנטיביוטיקה כדי לחסן את כולנו. המחלה מעצבנת ולא מרפה. ארוכת טווח. לא עוזבת לנו את הבית. ותאמיני לי מיכל שאם היה לך אורי תחת אמתחתך....היית דוקרת אותו ועוד איך. כשאני מזמינה תורים לרופאים אני מסבירה את המצב ומבקשת לא להמתין ארוכות בחדרי ההמתנה. אורי יוצא מדעתו ומוציא אותי משלי. לשמחתי ,הוא מגיב דיי בסדר עם הדקירות. הוא שונא שמחזיקים אותו במהלך הבדיקה ,יותר מהדקירה אחרי. הוא כזה מתוק. הוא אומר אחרי הבדיקה : "כואף לי פה" "אמא, תיאי , פצע לי פה" בחודש הבא אנו מוזמנים למכון להתפתחות הילד בשניידר ושם ההמתנה ארוכה ואותי מוציאה מהכלים. אני תמיד מתחננת להיכנס מיד עם הגעתי ולא 3 שעות אחרי. בכל אופן נשיקות לסיווני ושבאמת נהיה בריאים.

Michal NS

New member
הי אורין...חיוך אחד של אורי והכל עובר../images/Emo6.gif

תרגישו טוב והחלמה מהירה.....

אiרין

New member
Michal NS מתוקה.

תודה יקירה. באמת ממיס אותי הילד עם החיוכים שלו ועוד יותר כשהוא מבחין בעצבותי והוא מיד מלטף את פניי ואומר לי "אמא די" ומנסה למקד את עיני אל עיניו. ימים טובים עוד לפנינו. כולי תקווה ותפילה. נשיקות

חני ח

New member
הרבה בריאות ובשורות טובות../images/Emo24.gif

גם אצלנו ההליכה לבדיקה אצל רופא או לבדיקת דם צריכה המון השקעה, מחשבה מפני שהילד לא נח במקומות כאלה. בבדיקות דם במרפאה שלנו איך שאנחנו מגיעים ישר נכנסים אפילו לא מבקשים ישר קוראים לאהוד להיכנס וזה מתוך היכרות עמו מאז שהיה תינוק בן יום יומיים - הצוות שם נהדר ומתחשב . אז מאחלת תשובות תקינות ושתרגישו טוב כולכם.

חני ואורין היקרות בריאות ואושר תמיד.אוהבת

אתכן מאוד, וכואב לי על מה שאתן עוברות. לא קל כשאחד הילדים צריך לעבור בדיקות או כשהוא חלילה חולה, אבל מי כמוכן אריות שיודעות להגן יפה-יפה על הילדים כך שתשדרו לו רק אנרגיות טובות. אוהבת אתכן ת-מיד . רק בריאות מקסימות שלי.

למעלה