איזה יפיפיה לוסי הייתה בסרט הרקולס ואשת האמזון ממשממשמהממת WOWְ!! הייתי חייבת להגיד את זה!
S shiRan WP New member 30/3/02 #1 איזה יפיפיה לוסי הייתה בסרט הרקולס ואשת האמזון ממש ממש מהממת WOWְ!! הייתי חייבת להגיד את זה!
S shiRan WP New member 31/3/02 #7 wow איזה יפיפיה תודה תודה תודה לא הקלטתי, אבל אם זה מנחם, אז הסרט היה בגרמנית ולא הבנתי אף מילה
ס סמייילי New member 1/4/02 #10 תודה רבה לך!!!!!!!!../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif
ל לזג New member 31/3/02 #8 לגבי הסרט הדבר החשוב ביותר שתדעי שאם יש לך את שני הפרקים של הרקולס ונשות ההמזונות (מהסדרה) אז ראית את הסרט.... אני הקלטתי אותו אבל הכל בגרמנית ללא תרגום אז לא נראה לי שזה איכותי במיוחד למרות שנראה לי שיש לי את שני הפרקים באנגלית אם תרגום...
לגבי הסרט הדבר החשוב ביותר שתדעי שאם יש לך את שני הפרקים של הרקולס ונשות ההמזונות (מהסדרה) אז ראית את הסרט.... אני הקלטתי אותו אבל הכל בגרמנית ללא תרגום אז לא נראה לי שזה איכותי במיוחד למרות שנראה לי שיש לי את שני הפרקים באנגלית אם תרגום...
L LLRO New member 1/4/02 #9 כל עוד לוסי משחקת שם... זה יכול להיות בכל שפה שבעולם אבל אני פשוט חייבת לראות. את מוכנה לשלוח לי?
ל לזג New member 1/4/02 #11 אני לא מוכנה..... לאכזב מעריצה שמוכנה לראות אפילו בגרמנית....!!! (סידרתי אותך? חשבת שאני לא אסכים? )
L LLRO New member 2/4/02 #12 יקירתי... 1. אני רואה כל יום ראשון שני פרקים בRTL ונהנת מכל דקה, זה לא אומר שאני אוהבת את השפה אבל זה בהחלט שווה את זה. 2. את מוכנה לשלוח לי??
יקירתי... 1. אני רואה כל יום ראשון שני פרקים בRTL ונהנת מכל דקה, זה לא אומר שאני אוהבת את השפה אבל זה בהחלט שווה את זה. 2. את מוכנה לשלוח לי??
ל לזג New member 2/4/02 #13 כמוך... כמוני... 1. אני מסכימה איתך.. זה באמת שווה! 2. אין לי בעיה לשלוח אם את רק מבטיחה להחזיר... מבטיחה?
כמוך... כמוני... 1. אני מסכימה איתך.. זה באמת שווה! 2. אין לי בעיה לשלוח אם את רק מבטיחה להחזיר... מבטיחה?
ל לזג New member 3/4/02 #15 אז בסדר.... אבל... את חייבת לי כשאצטרך אני עזרה כזו... אפשר קצת פרטים עליך...