איזה יצרן סלטים ידוע כטוב ולא טעם של "מפעל"?

איזה יצרן סלטים ידוע כטוב ולא טעם של "מפעל"?

שלום! אני מארגן ארוחת לחבר'ה ואני קונה סלטים. אני לא מתקרב כבר שנים רבות לכל מוצרי שמיר,חומוס אח'לה,חומוס צבר,סלטי מיקי וכ'ו...פשוט טעם של סלט של קו ייצור. האם ניתן למצוא בסופרים\שוק הכרמל\מעדניות(מעדניות אני בטוח שכן אך בטח יקר משמעותית) סלטים שעוד נותר בהם טעם שמתקרב לטעם של משהו שלא יצא מפס ייצור? אני זוכר שבזמנו אמא שלי אהבה מאד את סלטי משני - אך מאז גם הם הצטרפו ל"חגיגת סלטי המפעל בקופסאות הפלסיק המעוצבות"... אשמח להמלצות על חברות והיכן ניתן להשיגם... תודה רבה!

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif מה שלומך מתוק שלי?

איך אני שמחה שאתה כאן !!!! לא ראיתי ולא שמעתי אותך מיליארד שנים, בערך. איך אתה מרגיש???? אני ממש שמחה שאתה כאן. מאז המפגש שהיה לנו אז, באל גאוצ'ו קצת נעלמת לי ואני מאוד אשמח אם תהיה פעיל כאן, בבית שלי ושל כל המשפחה המדהימה שאיתי. לשאלתך אני חייבת לומר שאני מאוד , אבל מאוד מאוד אוהבת את הסלטים של צבר ורפי כהן. אני לא קונה שום סלטים אחרים, וזה כולל חומוס ושאר ירקות. מצאתי שהטעם של הסלטים שלו הם לחלוטין לא טעם מפעלי. את סלטי משני לא ניסיתי , למרות שחברים שפים שלי אמרו שהם די בסדר, אבל יקרים להחריד. שוב, אני נשארת עם הקו של רפי כהן, במיוחד אחרי שביקרתי במפעל וראיתי במו עיניי איך מיוצרים הסלטים האלו, אז לפני שאתה מתייחס לסלטים שלו כמו לכל האחרים אני ממליצה לך לנסות . הוא באמת טוב. אני לא מתקרבת לסלטים של מעדניות. בוא נגיד שרפי גינת היה חוגג על הקוליפורמים שלהם, ואני לא עושה הכללה ובטח יש כמה טובים, אבל אני, אישית , מעדיפה קו ייצור מפעלי ומשובח - כמו רפי כהן וצבר ולא את כל היתר, אבל זוהי דעתי בלבד. וזהו. אם היית גר לידי (ואני זוכרת שלא
) הייתי אומרת לך שתבוא ונבשל סלטים מעולים יחד.... אז חיבוק גדול ואני מצפה לראותך כאן . התחבבת עליי מאוד.

sivi massivi

New member
החומוס של סלטי מישני..

טוב כמות הריר שנשפכת פה על המקלדת גרמה לי לרוץ למטבח ולהכין לי טוסט סופר מפנק..אח אח..אני לא אתאר לכם אותו כי אני מרחמת עליכם. אה כן, ועכשיו לעיניין עצמו.. סלטי משני החומוס שלהם, מבין כל התעשייתים, הוא אלוהי. ואפילו חבר טוב, שהוא חומוסאי מומחה, נשבע במשני. ושיהיה שבוע של קסם (וחומוס!)

Angel45

New member
סלטי גן

אני לא יודעת היכן אתה גר לכן קבל את הטלפון שלהם ויגידו לך היכן ניתן למצוא את הסלטים הנהדרים שלהם 03-9627076 המפעל באיזור התעשיה ראשל"צ

אריאלה יקרתי!

מה נשמע? אצלי הכל די טוב! באמת שחבל לי שלא יצא להתראות מאז המפגש המופלא בו הכרנו...
אני מרגיש טוב,עובד במקום עבודה טוב,מעניין ובסה"כ אני ממש מרוצה! כמובן שאשמח להיענות לכך ולהיות פעיל יותר פה...אני קורא כל הזמן את תכני הפורום וזה ממש אח'לה פורום! לגבי המלצתך: סלטי רפי כהן זה לא אותו הדבר בדיוק כמו סלטי צבר? הרי זה של צבר...האם זו לא "אותה הגברת רק בשינוי האדרת"? אני כמובן רק שואל...משום שאין אני מכיר את הסלטים של רפי כהן-צבר. אני מתכוון לצאת מהעבודה עוד מעט...אני חושב שאעבור דרך הסופר בכדי לקנות קופסאת חומוס קטנה של "חומוס רפי כהן-צבר" בכדי לעמוד על סוגייה זו. אם אני זוכר נכון - את מאיזור ירושליים או חיפה? בהחלט היה לי העונג לבוא ולהיפגש לעיתים תכופות יותר. יש בך משהו כזה אימהי , משהו שבא ממקום כל כך טהור ואמיתי ... אני זוכר כך מהארוחה בה נפגשנו וישר היה בייננו חיבור (טוב...לצערנו לא סתם
). מקווה ממש מקווה שנתראה בהקדם! אני ימשיך להסתובב פה!

מתוק שלי אתה, בחיי שאתה מתוק!!!!

מאז המפגש חיפשתי אותך ונעלמת לי. נשאר לי זיכרון כזה טוב ממך, היית פשוט קסם של בחור ואני מה זה שמחה שאתה פה, איתי. אני גרה במודיעין והייתי שמחה שתבוא פעם. עוד מעט נעשה מפגש פורום אצלי בבית ואני רוצה שתבוא. הפורום רק ירוויח אם תתחיל לקחת חלק פעיל פה. אתה בשלן מעולה וחבר טוב, אז זו קומבינציה מושלמת. לגבי סלטים של רפי כהן : הם מיוצרים במפעל של צבר, א-ב-ל הם קו נפרד לגמרי ורפי אחראי לכל מה שהולך שם מרגע שתילת הירקות (יש לו מגדלים מיוחדים משלו) ועד רגע הגעת הסחורה למפעל. הוא מאוד פדנטי ולא מתפשר. ראינו את זה בעיניים. יש לו ממש מכשירים מיוחדים משלו, זה לא ייאמן. חשבתי בהתחלה שהוא רק נתן את השם שלו למותג ודי, אבל זה לא כך. ושם- הכל מבריק ומצוחצח ו... מאז שהייתי שם אני קונה רק את הסלטים שלו. קודם כל כי הם טעימים לי לאללה ושנית כי אני יודעת מה עומד מאחוריהם. מבחינתי שום חברה אחרת לא נכנסת חוץ ממנו. אבל שוב- טעם אישי. על טעם וריח אין להתווכח ואני מכבדת בחירה של כל אחד אחר.... אבל כולנו יודעים שאין כמו בבית....

לא יקרה בשנית ואני פה (או לפחות בקשר עימך)

אריאלה... אולי זה יראה מעט גרידי...אך כל מה שאת אומרת ומחמיאה ... הכל עליך פי 10...אולי אני ממעיט בערכי...אך אני זוכר שנשאר לי כזה טעם טוב ממך,מהאישיותך. אשמח לקחת ב-2 ידיים את הצעתך ולקבל הזמנתך לכשיתקיים המפגש במודיעין. אמנם אין לי רכב , אך אני מניח שניתן להגיע אל ביתך מתחנת הרכבת במודיעין. תודה על המחמאה...אינני מגדיר עצמי כ"בשלן מעולה" משום שאני יותר בשלן של נישה מסויימת והיא "נישת הבשר"...שם אני מתבטא מצויין. אמש לא יצא לי לעבור בסופר...אני מניח שהיום אני יעבור שם ואקנה גביע חומוס של רפי כהן בשביל לעמוד על טעמו ולאושש את שאמרת...
את צודקת שאין כמו להכין הכל בבית...אבל לפעמים לדברים הללו אין זמן ביומיום כשחוזרים לביתנו רק ב-19:00-20:00 בערב. אריאלה - אולי את עובדת באיזור המרכז ונוכל להיפגש לקפה\א.צהריים? תודה רבה! נתראה בקרוב!

foggy night

New member
מותר להיות חצופה?

אם תרצה אוכל להציע לך כמה מתכונים מנצחים לסלטים פשוטים להכנה, למשל סלט טונה וסלט אבוקדו. בעלי, שיודע בעיקר לפתוח את המקרר ולחמם אוכל, מכין את סלט האבוקדו בעצמו בקלות, וסלט הטונה קל באותה מידה. אם זה מעניין ורלוונטי - רק תבקש ואני אעלה מתכונים.

dify

New member
יש ביקוש! :)

לסלטים קלים בכלל, ולסלט טונה בפרט, אני אוהבת קל :) ואוהבת סלט :) ובהחלט בעד גיוון ממה שאני עושה קבוע :)

foggy night

New member
סלטים לגברת

(בזמן שהפיצה בתנור...) סלט טונה 1 פלפל אדום/כתום/צהוב – לחתוך לקוביות 1-2 ביצים קשות – מגורדות 1 קופסת טונה בשמן – לסחוט ולפורר שמיר קצוץ 2 מלפפונים חמוצים – לחתוך לקוביות 1 כף מיונז 5% מעט מיץ לימון מלח - אופציונאלי כדאי לשים במקרר יום מראש, ועוד יותר כדאי: לשים במקרר יום מראש בקערה "רגילה" - כזו שכשתהפכי את הסלט מחר הוא ייצא בבת אחת, ויישמור על צורת הקערה. משגע להגשה כשבאים אורחים, ואם תשימי על הצלחת כמה עלי שמיר, בכלל יצאת שפית מקצועית. סלט אבוקדו 1 אבוקדו 1 ביצה קשה קצוצה 2 מלפפונים במלח - קוביות מיץ מלימון ליים אחד, או מעט מיץ לימון אופציונאלי: 2 שיני שום כתושות אופציונאלי: פלפל שחור ומלח למעוך הכל עם מועך תפוחי אדמה.

תודה על ההצעה ../images/Emo26.gif

תודה על ההצעה! אך אנו יותר בכיוון של סלטים מוכנים (אך משהו טוב) קרי חומוס,טחינה,כרוב,מטבוחה ועוד... אך רציתי לשאול אותך לגבי המתכון לסלט טונה שצירפת: 1 פלפל אדום/כתום/צהוב – לחתוך לקוביות 1-2 ביצים קשות – מגורדות 1 קופסת טונה בשמן – לסחוט ולפורר שמיר קצוץ 2 מלפפונים חמוצים – לחתוך לקוביות 1 כף מיונז 5% מעט מיץ לימון מלח - אופציונאלי השאלות: * האם ידוע לך\לכם אם ניתן לאכול מתכון זה במסגרת דיאטה? * איך יהיה הטעם אם אני אשתמש בטונה במים? תודה רבה!

dify

New member
אצלנו

סלט הטונה הולך אחרת לגמרי, איזה כייף זה לקבל כיוון חדש :) foggy night, תודה! אנחנו משתמשות רק בטונה על בסיס מים, והאמת, אולי זה הרגל, אבל אנחנו לא מרגישות את ההבדל. אני מצרפת לך את הסלט הקבוע שלנו, שיהיה לך עוד מבחר:) קופסת טונה במים מפוררת קופסת תירס קל לבן/גבינה לבנה כף מיונז קל בצל ירוק חתוך לטבעות קטנות מלח ופלפל :) וכשרוצים להפוך את זה לממש ארוחה, אז מוסיפים פסטה מבושלת ומערבבים :)

foggy night

New member
נשמע מעולה ומזכיר לי...

סלט שכנראה רק אני אוהבת ובגלל זה לא עשיתי המון זמן: סלט שימורים: תירס - שימורים פטריות חתוכות - שימורים מלפפונים חמוצים - שימורים (לחתוך לקוביות) שמיר קצוץ מיץ לימון מעט שמן זית זה אחלה סלט!

foggy night

New member
בעיקרון זה מתכון דיאטטי...

במתכון המקורי יש מיונז רגיל... אפשר לקחת טונה במים, לסחוט היטב, ולשים בה טיפטיפה שמן זית. מעבר לזה - בעניין האם מותר / אסור - כדאי להתייעץ עם דיאטנית. בגדול - מלפפונים כבושים תוצרת בית מלאים במלח - לא בריא במיוחד, ושימורים מלאים גם בחומרים משמרים ולך תדע מה עוד. ביצה קשה - כולסטרול וכו'. לסיכום: תלוי... אם מדובר בדיאטה של ירידה במשקל - המתכון בסדר. אם הבעיה היא ערכים בעייתיים בבדיקות דם - תתייעץ. אם הכוונה שלך היא לקחת כף מהסלט ולשים על הלחם - בתאבון.
לרדת על הקערה זה כבר עניין אחר.

סבבה...../images/Emo26.gif

אז אני יעשה עם טונה במים+מעט שמן זית...יחד עם כל שאר המרכיבים למעט המיונז שאותו אני יכול להחליף למיונז קל... תודה רבה!

אם אתה בקטע של דיאטה, אז עדיף לעשות לבד

כך יש לך שליטה על כמויות השמן והחומרים המשמינים שיש בסלטים. למעשה, חוץ מחומוס שזה סיפור לעשות בבית (להשרות, לבשל, למעוך, ואחרי יומיים לזרוק כי המוצר רגיש לקלקולים), את כל הסלטים המוכנים אפשר לעשות בצ'יק צ'ק בבית. טחינה זה בסה"כ לערבב כמה חומרים זמינים עם כף. סלט כרוב - לקצץ ולהוסיף לימון ומלח. מטבוחה מצריכה בישול אבל לא יותר מדי מסובך. אני די נדהמת מכך שאנשים מוכנים לשלם כסף טוב על משהו שאפשר לעשות בשניות בבית ואפילו במשרד.

לעשות לבד...מקסימום את הטחינה...

אני לא כלכך אוהב להתעסק עם ירקות וסלטים ... איש של בשר מה לעשות. לכן - אלא"כ זה טחינה שבאמת קל,פשוט וטעים להכינה - לא נראה לי שאני יתחיל להתעסק בהכנת סלטים כאלה ואחרים... תודה!

dify

New member
המלצה לפשטידה

שהכנתי הערב, שבאמת, לא ניתן לדמיין איך יכולה להיות פשטידה קלה יותר, ויצא סופר טעים. לערבב: 2-3 קופסאות תירס קל מסוננות, 3 בייצים, 3 כפות קמח קצת מלח, ומה שנשאר מגבינות הבית (אנחנו שמנו קופסת גבינה לבנה, לבן אחד, שני שליש קוטג' ושאריות של גבינה בולגרית אבל היה ממש מעט) וזהו. לא גבינ"צ, לא בצק, כלום. לערבב, לשים על נייר אפיה, בסביבות 180 מלעות עד שהיא מתקשה. יצא מעולה :)

למעלה