איזה יש בארץ?

Liron Samuels

New member
איזה יש בארץ?

איזה מופעים שונים של בורמזים ומרושתים יש בארץ? בשפיים יש בורמזי ירוק/חסר דוגמא ובורמזים אלבינו יש בשפע. שמעתי שלרפי יש מרושת אלבינו. חוץ מאלה, יש עוד? אם כן, איפה?

ראיתי את המרושת אלבינו

שאצל רפי.. אני חושב שהוא מוכר אותו ב 5000 שקל. נחש יפה מאוד. האם קיים בעולם בורמזי לאוסיסטיק?

Liron Samuels

New member
זה עלה לפני כמה ימים...

לבוב קלארק היה אחד לפני כ-10 שנים שאיננו עוד בחיים והיה לאיש בשם דייב לאוסון עוד אחד אבל לא בטוחים איפה הנחש כיום.

naja

New member
עד כמה שידוע לי...

מרושתים יש מספר טייגרים ואלבינו אחד בלבד(אצל רפי, והמחיר שלו הוא 5000 דולר) בורמזים, מלבד רגילים ואלבינו, יש כמה ירוקים ואולי איזה לבירינט אחד.

naja

New member
לא יודע.

אני זוכר שהגיע בזמנו לארץ משלוח עם כאלה אבל לא ידוע לי היכן הם. אני חושב שיונתן ידע.

מרושתים ובורמזים

טייגרים אני יודע על שני זכרים בוגרים שנמצאים בפארק הזוחלים הק"מ ה101 בערבה וזכר קטן שנמצא בתצוגת הזוחלים בקיבוץ מצובה. כמו שנאמר פיתון מרושת אלבינו יש אצל רפי יפרח. פיתון בורמזי אלבינו שהצהוב אצלו התחלף עם הלבן יש אצל צחי משפיים וזה ממש נחש יפה. בעבר הגיעו לארץ פיתונים בורמזים לבירינט (מבוך) 1 אלבינו וכמה רגילים האלבינו מת לפני שנתיים בערך ויצא לי לדבר עם אחד מחברי הפורום שטוען שברשותו פיתון בורמזי לבירינט רגיל. בנוסף הגיעו לארץ פיתונים בורמזים ירוקים (חסרי דוגמא) רגילים ואלבינו לצחי משפיים יש אחד ירוק רגיל והבחור מירושלים אומר שיש לו ירוק אלבינו אחד שיובא לארץ לפני מספר שנים. לא יודע מי מחזיק בעוד מוטציות של פיתונים בורמזים.

למעלה