איזה כייף בית לטדי ו מזל טוב

• פותח הנושא D.T
  • פורסם בתאריך

D.T

New member
איזה כייף בית לטדי ו מזל טוב

סוף סוף טדי מוצא את בני מינו טדי גאה - ניו דיוק 125 מאחל לפורום מזל טוב מסיפוריו של טדי " גם קטנוע יודע לשייף רגליות " " תמיד נופל על אוטו צד " " ולא שוכח למייקי את השיפשוף והנפילה " ולקצת בשק נוסיף גם את שאלת השאלות ( שאומנם כבר דנו בא אבל ...) האם 125 בנוי לצאת מהעיר ? לילה לכולםםםםםם

ixmix

New member
תלוי איזה 125, ומאיזה עיר הוא בא...

ולאיזו עיר הוא נוסע... אם מדובר, למשל, על השארק 4V ועל נסיעת פרברים (נאמר ת"א-ראשון / רמלה) - אין בעיה. אם מדובר על נסיעות בינעירוניות קבועות עם ניו דיוק (י-ם-ת"א) - לא מומלץ לך (נוחות, בטיחות) ולא לכלי. אבל אני מניח שמישהו אחר יאמר משהו אחר בקרוב, תקשיב גם לההוא
ברוך הבא

D.T

New member
../images/Emo12.gif אתה מתכוון ברוכה הבאה !!!!!

פעם האחרונה שבדקתי אני עדיין נקבה / אישה / ילדה / בת /נערה

gesus

New member
איזו מקריות!!!../images/Emo54.gif

יש לי ידידה בשם דיטי,אבל לא על שם האופנוע למרות שאמרתי לה שיום אחד אולי אני ארכב עליה,אלא זה קיצור סימפטי של השם יהודית.

D.T

New member
אממ.....

אני חושבת שזה המקום לא לעסוק בשם שלי אלה בעולם הקטנועים !!!! ואולי זה המקום שוב לחזור ולהדגיש אני הייתי כאן הרבה לפני האופנוע ויהיה גם אחרי ועוד קטנה - דיתי - " ת"

אההה... סליחה רגע DT...

אבל, מבלי לפגוע בכבוד הפורום ונושאו העיקרי... ומבלי לפגוע ב-DT... שהיא אומרת שהיא היתה כאן לפני האופנוע... למה היא מתכוונת בדיוק כי ככל הידוע לשדון, ה-DT (האופנוע) הגיע לעולם לפני ש-DT הגיעה לעולם... אז אולי כדאי לך לחשוב מחדש מי נקרא על שם מי...

D.T

New member
שדון כנס רגע

וכמו שידוע לי ולרבים אני הרבה יותר " זקנה " ממה שאני נראת
ממשיכה לדבוק בטענה שלי אני לפניו !!!!

יותר גדולה מהשדון ?

כי אם לא... אז פשוט לא. מצטער. גם אם כן... יש מצב שלא... בואי נאמר שיש אופנועי DT של ימאהה בני יותר מ-30 !!! מה אומרת עכשיו DT ? יורדת מהעץ של "אני הייתי פה קודם" ?

xofer

New member
מחוץ לעיר

היום, על דיוק 125 נסעתי: חולון, פ"ת, הוד השרון, ראש העין, בני ברק, חולון, ראשון, רחובות, חולון. ועוד הרבה סיבובים בתוך פ"ת. היו לי ימים יותר גרועים. דיוק 125 יכול להגיע לכל מקום בארץ, לפני כמה שנים כמה שליחים עשו מסע לאילת עם דיוקים! אתה תישבר לפניהם, רק צריך ליסוע לא בפול-גז כל הזמן, ולבדוק שמן לפני ואחרי הנסיעה אם היא ממש ארוכה. כמובן שזה לא כיף, לא בטוח כל כך בהשתלבויות במהירות, לא נוח ולא נעים גם לא לקטנוע, ולא לזה הוא יועד, אבל ליסוע יום יום לעבודה מחוץ לעיר תמיד יכול.

למעלה