לכל השובבות שחגגו איתי אתמול במסיבה הפצצתית שהייתה בהאנגר/בייס/תכלת, שיחקתם אותה!!! אני לא יודעת מה איתכם, אני נהניתי מכל רגע... וקארינוש בת זוגתי היקרה, איזה כייף זה היה לשגע אנשים?? אוהבת אותכם! מקווה שגם בפעם הבאה...יקרה משהו מעניין
ובאמת היו שם בנות אבל היה מוזיקת POP שזה דבר די מגעיל..אז יצאנו לאנגר ושם לא היה..אבל היה מוזיקה סוף הדרך...עופר ניסים יהל אסי קוזאק...היה פצצות של מוזיקה
כי היה תור מגעיל, והיו שם כמה בחורים שהציקו לנו... ובבייס הייתה מוזיקה טובה וגם עוד הרבה דברים טובים, אז היינו שם לרוב. אי"כ הלכנו להאנגר, אני אישית שונאת טראנסים...אבל עדיין היה נחמד, כי היה מצחיק איתי ועם קארינוש
הבייס- חרא של מועדון! קטן וצפוף אבל מה- אחלה מוזיקה!!! מזל שפתחו מאוחרה את החממה ההיא.. היה ממש ממש סבבה!! גניתוש- גאה בך!!!!!
ענווה- גאה בך מאודדדדדדדדד!!!! חחחח ודי!! לא ידעתי שהיה לו שיער ורוד!!! חח איך לא שמתי לב.. אוף! טוב לא נורא, זה היה למטרות אישיות בלבד.. חחח.. היה קטע שאני וענווה היינו עם דודה שלה עדן וחברה שלה ומסיבבנו מ-ל-א אנשים ממודיעין שהשתגעו והשתוללו בקיצור- היה ממש סבבה ולא הייתי חושבת פעמיים אם להישאר שם יותר!