איזה כייף היה אתמול!!

g a n d i

New member
איזה כייף היה אתמול!!

לכל השובבות שחגגו איתי אתמול במסיבה הפצצתית שהייתה בהאנגר/בייס/תכלת, שיחקתם אותה!!! אני לא יודעת מה איתכם, אני נהניתי מכל רגע... וקארינוש בת זוגתי היקרה, איזה כייף זה היה לשגע אנשים?? אוהבת אותכם! מקווה שגם בפעם הבאה...יקרה משהו מעניין:)

AvocadoWoman

New member
גננית!

חייבים לעשות זאת שוב!! היה כזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!! *לא ראיתי שהיה לו שיער ורוד!! לא ראיתי מי הוא!! אל תרביצו לי!!*

anava1

New member
../images/Emo6.gif היה פ-צ-צ-צ-צ-צ-ה!

אני אישית מאודדדדד נהניתי... גניתי שובבה קטנה!
(גם שלומצית..) אבל אין מה לומר היה סבבה....
ו....אממ...אני שמחה להודיע שמי שרוצה לפסח כרטיסים לדום או קאט בלו יכול לבקש בכייףףף...:)

idan307

New member
לא היה משהו..בסילבסטר היה הרבה יותר

כיף..היה מפוצץ ועמוס פה

anava1

New member
תלוי איפה..

חוצמזה שמתי לב שכל הבנים שהיו שם לא נהנו בכלל.. למה זה?

idan307

New member
ברור שלא נהנו...אם שמת לב

90% ממי שהיה שם היו בנים...אז אי אפשר להנות...כל מקום שאני הולך הכל מסביבי בנים..:( כמו איזה מסיבת גייז חחח

g a n d i

New member
כמה שיותר בנים ככה טוב יותר!

ושלומית י'טיפשה אחת!! איך לא שמת לב שהשיער שלו ורוד!!! הרגת אותי מצחוק... אני שמתי לב להכל:)

g a n d i

New member
חוצמזה...

היו גם מלללללא בנות, בבייס לפחות היה מפוצץ...

idan307

New member
לבייס לא הצלחתי להכנס..לתכלת הצלחתי

ובאמת היו שם בנות אבל היה מוזיקת POP שזה דבר די מגעיל..אז יצאנו לאנגר ושם לא היה..אבל היה מוזיקה סוף הדרך...עופר ניסים יהל אסי קוזאק...היה פצצות של מוזיקה

faith2

New member
למרות...

שלא רקדתי, כי הרגשתי בלעעעע........המוזיקה בביס הייתה טובה ככה מ-3....והאנגר לפחות שהלכנו לשם ב-4 היה מוזיקה בלעעעעעעעעע לפי דעתי

g a n d i

New member
אנחנו לא הלכנו לתכלת,

כי היה תור מגעיל, והיו שם כמה בחורים שהציקו לנו... ובבייס הייתה מוזיקה טובה וגם עוד הרבה דברים טובים, אז היינו שם לרוב. אי"כ הלכנו להאנגר, אני אישית שונאת טראנסים...אבל עדיין היה נחמד, כי היה מצחיק איתי ועם קארינוש:)

AvocadoWoman

New member
../images/Emo13.gif

הבייס- חרא של מועדון! קטן וצפוף אבל מה- אחלה מוזיקה!!! מזל שפתחו מאוחרה את החממה ההיא.. היה ממש ממש סבבה!! גניתוש- גאה בך!!!!!
ענווה- גאה בך מאודדדדדדדדד!!!! חחחח ודי!! לא ידעתי שהיה לו שיער ורוד!!! חח איך לא שמתי לב.. אוף! טוב לא נורא, זה היה למטרות אישיות בלבד.. חחח.. היה קטע שאני וענווה היינו עם דודה שלה עדן וחברה שלה ומסיבבנו מ-ל-א אנשים ממודיעין שהשתגעו והשתוללו בקיצור- היה ממש סבבה ולא הייתי חושבת פעמיים אם להישאר שם יותר!

anava1

New member
../images/Emo6.gif

קיצררר...הולכים שוב בפסח וזהו
נ.ב- רק שתדעו שעידן משוגע!!!
(מאודדדדדד)

AvocadoWoman

New member
ברור שהולכים!!

פעמים אפילו- הרי יש חג ראשון וחג שני
חח ואל תיבהלי מעידן.. חחחח

faith2

New member
רק שתדעו....

שנכנסתי להאנגר לא האמנתי.......פתחו את המקום, הוציאו וילונות...ממש אהבתי את התפאורה של האנגר, הרגשתי כאילו אני בבילון! (שלומה...
).

faith2

New member
לא...

במסיבות רגילות הוא יהיה כמו שהיה בסילבסטר, פשוט הוציאו את כל הוילונות כי זאת הייתה מסיבה ענקית....

idan307

New member
כן התכוונתי ששינו אותו לטובה הפעם

כי לא היה גם את הבאר ההוא והסמבה לא הייתה איפה שהייתה פעם שעברה...

למעלה