איזה כייף היה לנו במיים !!!

איזה כייף היה לנו במיים !!! ../images/Emo66.gif

חזרנו עייפים אך מרוצות ! רטובים אך מלוכלכות ! שבעים אך שבעות מלאים חוויות ושמחה על ההכרויות הנהדרות שהיו לנו היום ! סאן + שיין המקסימות, אמא של פינוקי עם פינוקי המופלא והמלאכי, דרורית ואישתה וילדהן העולים על כל דמיון... וכמובן המנגל של שמנתולה והבלונדה - להיט שלא נס ליחו !

ודיווח קצת יותר מפורט (שאבא יקנא..)

אם רק היינו רובצות על הדשא אצל ההורים של הגר ומתפתות (מלשון פיתות?!) לוותר על הטיול - דיינו ואם התפתינו ללכת לטיול, ולא היה אחורי זה מינגול עצבני - דיינו ואם היה מינגול עצבני ולא היתה אחורי זה זולה פראית - דיינו ואם היתה זולה פראית ולא היו אחרי זה פקקים - אז באמת דיינו די די-ינו די די-ינו די די-ינו (בוגי, את באה לעזור לי לשיר?)

פגשנו גם פגשנו

אכן הורים לתפארת... נו, הצליח לי? אתה מקנא? (הקנאה היא חלק מתוכנית חומש מורכבת, שמטרתה להחזיר אותך אלינו. וכדי שתשתף פעולה בהתלהבות אני רק אגלה לך, שפרח אחראית על טקס "השיבה הביתה" שייערך בנמל התעופה (התאריך לא ידוע עדיין...))

לטובת אבא וכל מי שהחמיצ/ה את המפגש:

הנה .. שווה להציץ: כאן היינו : בקרוב גם תמונות ילדי הפורום - שצולמו כדגיגים ברשת... (זה כמובן רק במייל...) בוקר טוב עולם

שמנתולה

New member
איזה כייף היה לנו!!!

פגשנו את הדודה מאמריקה, את כל החברות המוכרות וגם כמה שעוד לא הכרנו, היה כייף!
החברה נעמה לנו, המקום (שניהם) היה מוצלח, האוכל... נו, אתם יודעים... היה כייף!
קיבלתי אישור מקטינא שאני אשה (לאחר בדיקה קפדנית
), נשרפתי בגב מהשמש
, היה כייף, כבר אמרתי?!
תודה למי שטרח וארגן והגיע

היה מצויין!

אפילו הטבילה במים (שכמובן לא הייתי מוכנה לה) היתה נחמדה. כיף לראות את הפנים מאחורי הניק הוירטואלי. לפגוש את הדודה מאמריקה, את אישתה ושני הבנים החסונים והגדולים! את זוג המקסימות סאנשיין - (אתן אגב עושות בייביסיטר?) ואת אמא של פינוקי+ פינוקי המתוק. וכמובן את כל הותיקות, אהובותי משכבר הימים.... נשיקות

טוטולס

New member
וגם אנחנו חזרנו

עייפים אך נפעמים.( אני לא טוטולס, אני קונדסונת, אבל לא מצליחה להעלות את הניק שלי, אז לוקחת טרמפ על הניק). היה נפלא, ולמרות שהאשה נסעה בערב לארה"ב, לא רצינו לעזוב, ונשארנו ונשארנו. היה כיף לפגוש את הדודות מאמריקה, שהביאו לנו מתנה כל כך נחמדה (ושוב תודה על הסטיקרים, שכבר מתנוססים בגאוה על האוטו). היה כיף לפגוש את כולן, חדשות כותיקות, לראות את הפרצופים המסתתרים מאחורי הניקים (את החדשים) ואפילו לדשדש במים עם ילדים על הגב. הילדים חזרו מאוהבים בחברים החדשים, ואחרי שהפסיקו לבכות (כשאימי נסעה) הם קמו בבוקר ואמרו: נכון שהיה לנו כיף? נכון! תודה לכל המארגנות ולשמנתולה, כל הכבוד על המינגול.

Sunshine11

New member
בדרך כלל אנחנו לא נוהגות

לעשות בייביסיטר, אבל עם ילדים כאלה מקסימים...

Sunshine11

New member
גם אנחנו

מאד נהנינו. היה ממש כיף לראות סוף סוף את כל הפרצופים מאחורי הניקים (לי) ואת כל אלה מאחורי הסיפורים (לאישתי). שרית ובוגי היה ממש כיף לדבר אתכן, ותזהרו עם ההזמנות שלכן כי אנחנו ננצל. דרורית, שיחקת אותה עם הקוואנטרו שהאשה ארזה לך ואפילו לא ידעת, ננצל אותו במפגש הבא (ערבה אל תשכחי אותו
|עדיף אייקון של שיכור, אבל אין|).וכל הילדים היו כאלה חמודים
. בקיצור ממש נהנינו, מחכות לפעם הבאה.

אני כאן דוגרת על הקוואנטרו...

ואישתי מוסרת שאם לא יהיה מפגש-שתיה בקרוב... יהיה לי תחת מרובע

למעלה