איזה כייף לייי!!!! הרוקחת סירבה לתת לי

chezygirl

New member
איזה כייף לייי!!!! הרוקחת סירבה לתת לי

איזה כייף לייי!!!!
הרוקחת סירבה לתת לי את המירשם של ההורמונים (אגב אני קונה כבר שנה מאותה בית מרקחת ומאותה רוקחת בלי בעיה) ואז שהיא אמרה שזה מעויד לנשים בלבד וצריך 29ג אני אמרתי לה שאני אישה ושעד אחשב לא היה לי בעיות ואז היא אמרה לי שטכנית עד שאני לא עושה את הניתוח אני לא אישה , ואז אני היתקשתי והיא קרתה לרופה שלי והרופה אמרה אותו דבר ואמרה לי ללחת לינסות בבית מרקחת אחר .. 0___0 נימס לי ..ובסוף נסעתי לתל אביב ובבית מרקחת שם ניפקו לי. זה פשות מטופש ..
כול פעם משהוא חדש .. למה לעזעזל אני צריכה ליתחנן ולעשות מליון ואחד בירוקרתיות לטיפול שהוא לא טיפול חדש והוא טיפול כבוע ...אין סיבה בעולם שאני יתורתר כול 3 או 6 חודש להוצי איך שהוא 29ג .. צריכים לימצועה לזה פיתרון .. ותכלס אם היתי יכולה ליחתוך לעצמי את האיבר המין זה מה שהיתי עושה קרגה .. פשות נימס לי שמגדירים אותי לפי מה שיש לי בין הרגליים .. אני גם ככה לא אכי שמחה שזה שם וגם אנשים עוד מזקירים לי עד כמה זה מפריה לי.. פשות בה לי למות..

1שני11

New member
תירגעי הכול בסדר

בשביל זה יש ניתוחים לשינוי מין לא צריך לחתוך שום איבר

טלייי1988

New member
את לא צריכה שום טופס 29ג

טופס 29ג מיועד ליבוא של תרופות מחוייל אני אגיד לך מה את בידיוק צריכה לעשות מתי שהרופא נותן לך תמירשם שירשום עליו שינוי מין ויחתום על זה ואז את תקבלי את ההורמונים שלך בלי בעיה גם לי הייתה את אותה הבעיה בהתחלה אבל מתי שהרופא שלי הביא לי תמירשמים שלי הוא רשם עליהם שינוי מין וחתם על זה פשוט מאוד על המרשם שהוא מביא לך להורמונים שיכתוב עליהם גם שינוי מין ויתחום על זה ואת תקבלי את ההורמונים שלך בלי בעיה

טלייי1988

New member
אני צריכה טופס 29ג כי אני מייבאת אסטרוגן

מחוייל בזריקות אבל את לא צריכה שום טופס 29ג תגידי לרופא שלך כמו שאמרתי לך רשמתי לך לעשות

טלייי1988

New member
וביכלל מי הם שיסרבו לתת לך תהורמונים שלך?

כול עוד יש לך נמירשם ואת מביאה להם זה לא עינינם ביכלל הם מחויבים לספק לך תהורמונים זה לא עינינים לנשים בליבד או לא הם לא רופאים הם רוקחים שמספקים רק תרופות על פי המירשם שמביאים להם הרוקחת של בת זו.. חחחח כלבה בי'ץ הייתי חונקת אותה במקום פשוט חחחח

chezygirl

New member
חחחחח חזק ^___^

חחחח טלי חזק .. את לפמים מצליחה ליגרום לי ליצחוק. (רק בלי אלימות)
לצערי יש רוקחים שלא ממש מבינים מחיים שלהם ולא מבינים את הרגישות של הטיפול ההורמונלי
אז הם ישר הולכים לברוקרטיה כדי לחסות אל התחת שלהם , התרופה לא נימצה בסל לטיפול של HRT אצל נשים טרנסיות
וזה דורש 29ג לשיקול דעת של הרוקחת זה לא מחייב .. אז הרוקחת כדי לא ליסתכן מחליתה לא לנפיק , כי היא לא מבינה את הרגישות
והתופעות הלווי שיש להפסקת הטיפול .

koantin

New member
טלי חושבת שרק בגלל שהתמזל מזלה ולא דרשו

ממנה 29ג' עד שביקשה משהו חריג מחו"ל אז זה לא קיים.

ממני לא ביקשו עד לפני כחצי שנה, לאחר כמעט שנתיים בתהליך, וזה כי נפלתי על רוקחים טרנספובים(במיוחד אחד שנראה לי ניסה לחטט בפרטים אישיים שלי למטרות סיפוקו האישי ועשה את זה כשסירבתי לספק מידע אישי, לאחר שכבר מכר לי אותם בפועל) או חדשים.
מקום יחסית טוב לקנות זה בדיז' סנטר, הם יחסית פרנדליים ומכירים את העניין שם, עוד לא דרשו ממני.
אבל מומלץ להתקשר לברר ולשמור קופסאות כי הרבה קונות שם.

טלייי1988

New member
חמודה שלי לא היתמזל לי שום מזל

אני עמדתי ועומדת על שלי תמיד כול מה שאת ואחרות עברו אני עברתי את זה על בשרי חמודה שלי ועד שלא עשיתי בלאגן ועמדתי על שלי הדברים התחילו להיתנהל כמו שהם צריכים להיתנהל ובאף מקום בבתי מירקחת שהלכתי עם המירשמים שלי תל אביב ובמקום המגורים שלי שרק התחלתי לקחת הורמונים בחיים אבל בחיים לא דרשו מימני שום טופס 29ג כי הוא לא נחוץ ולא צריך אותו ביכלל אף אחת ולא את צריכה ללכת לסופר פארם ולקנות תהורמונים שלך במחיר מלא כשיש לך את הקופת חולים שלך ואת שייכת אליה ויכולה לקנות תהורמונים שלך באופן מסובסד זה שאת ואחרות מוותרות לקופת חולים שלך אתן בעצן מוותרות על הזכויות שלכם והולכות לקנות במקומות פרטיים ובמחיר מלא במקום לממש את זכויותכם ולקנות את ההורמונים שלכם בקופת חולים שלכם במחיר מסובסד כמו שמגיע לכן ואים יש בירוקרטיה לא נורא מראה לקופת חולים שלכן ולרופא שלכם מאיפה הדג משתין וזהוא אני ייעצתי מה עושים שהרופא משפחה שלכם מביא לכם מירשמים להורמונים מה הוא צריך לרשום על ההורמונים ליפני שאתם ניגשים לקנות תהורמונים שלכם עכשיו זאות החלטה שלכם אים תמשיכו לקנות במקומות פרטיים תהורמונים שלכם שיעלו לכם יותר כסף ותתותרו על הזכויות שלכם בקופת חולים שלכם או שפשוט תעמדו על שלכם ןועל הזכויות שלכם ולא תיתנו לקופת חולים לרמות אותכם ותראו להם מאיפה הדג משתין

טלייי1988

New member
ואני אומרת שלא צריך שום טופס29ג

וחבל שאתן לא מבינות וחושבות הפוך ומקשיבות למה שהרוקחות בבית מירחקת אומרות לכם הרופא צריך לרשום על המרשם של ההורמונים שלכם שינוי מין ולחתום על זה וזהוא אבל אתן נותנות לרוקחות לעשות לכן חיים קשים אז מה אתם מתפלאות שהחיים כול כך קשים תמשיכו להקשיב לרוקחות הנבלות האלו לקחת הכול באיזי ותיראו עד כמה יהיו החיים שלכם "קלים"

koantin

New member
התמזל מזלך, אחרת היו דורשים פעם...

אחת לפחות ואז היית "עומדת על שלך" כמו שאת מרבה לספר.

חוקית צריך 29ג'. זה הנוהל. את מוזמנת להתעלם מהמציאות החוקית כי יצא שלא טפחה בפנייך עדיין.

כשהתחלתי גרתי קרוב למרפאה שלי ומנהלת המרפאה הייתה הרופאה האישית שלי. עקב כך כל היסוס או שיהוק קטן בבית המרקחת נפתר על ידה והכל הלך חלק.
הבעיות התחילו כשעברתי למרכז ושם נתקלתי באידיוטים פובים שרצו לפעול כנגדי בחסות החוק המטופש והמיותר שלהם.

צופה121

New member
אני לא יודעת איזו קופת חולים את

בכל מקרה, מנסיון שלי עם קופ"ח מכבי, נתתי לרופאת המשפחה את המרשם של האנדוקרינולוגית, והיא רשמה לי על פיו מרשם של קופת חולים (=ומכיוון שזה מרשם 'חריג', המחשב דרש שהיא תרשום מי המומחה שעל פיו היא רושמת את המרשם הזה, ולאחר שהיא כתבה, אז המחשב איפשר לה לרשום לי את המרשם...
), ואז הלכתי עם זה לבית המרקחת של מכבי וקיבלתי את זה אוטומטית ללא שום טופס 23 או משהו...

כך שלדעתי גם אם את בקופ"ח אחרת- תפעלי בדרך הזו, וכנראה שלא תהיה שום בעיה...

בהצלחה

טלייי1988

New member
הינה צופה גם קבלה את ההורמונים שלה בלי בעיה

ולא צריכה להיות שום בעיה ושום טופס 29ג שביכלל אבל ביכלל אבל ביכלל לא דרוש ולא צריך אותו והוא לא נחוץ

koantin

New member
כתבו פה הרבה לגבי הטופס הנ"ל ועדיין את בשלך..

כאילו הוא אינו קיים חוץ מעבורך ספציפית לייבוא של הורמונים מחו"ל.
הגיע הזמן לפקוח עיניים.

צופה121

New member
הבה נסכם הדיון בצורה המוסכמת כנראה על כולן:

מי שתבקש- ותקבל - מרופאת המשפחה שלה מרשם תואם למה שהאנדו' רשמה, ואחר כך תקנה את זה בבית מרקחת *של קופת החולים* אזי כנראה לא תהיה לה בעיה.
ומי שתקנה את זה בבית מרקחת פרטי =*לא של קופת החולים* - אכן יהיו הרבה מקומות שידרשו ממנה טופס 29ג'.

koantin

New member
את קנית אי פעם הורמונים? כי הסיכום ממש שגוי.

לשותפה שלי, עם מרשם חתום כדת וכדין, בבית מרקחת של הקופ"ח, דרשו.
הנוהל דורש 29ג' בכל מקרה.

צופה121

New member
א. קניתי. ב. אם כך, טעיתי (=כי את אומרת

שאצל השותפה דרשו.
והאמת שאין לי כ"כ הרבה נסיון, אני ס"ה 4.5 חודשים "בפנים", וקניתי רק פעמיים..
בכל מקרה מה שקורה אצלי זה - שהרופאה רושמת את התרופה לא "ידני", אלא ממוחשב, והמחשב לא נותן לה לרשום את התרופה רק אחרי שהיא רושמת על סמך איזו מומחית ומדוע התרופה נרשמת וכו', כך שאולי בגלל זה במערכת של מכבי (ש"מכבי פארם" מהווה חלק ממנה) זה כבר מספק חוקית (ואולי בעצם הרופאה ממלאה במערכת הפנימית את הטופס בצורה דיגיטלית?) ולכן ב-2 בתי המרקחת שלך מכבי בהם קניתי עד כה, לא דרשו כלום...

צופה121

New member
ובכן אורלאד, צדקת לחלוטין!

היום הזמנתי מרשם בבית מרקחת אחר של מכבי ודרשו טופס 29ג'...

koantin

New member
המלצה שלי להשיג את הטופס...

זו בירוקרטיה ואז צריך לחדש כל פעם כאילו משהו השתנה ואנחנו כבר לא עושות שינוי או לא יודעת מה...אבל חידשו טופס להבנתי יותר מהיר ואוטומטי מלהשיג לראשונה.

למעלה