איזה כייף לי

isidora

New member
איזה כייף לי ../images/Emo9.gif

זה התחיל כשהאיש חזר לאימוני קראטה אחרי שנים של הפסקה, זה ממשיך כי האימונים הם בימי ראשון ורביעי וזה מסתבך כי ביום רביעי באותן השעות אני בשומרי משקל... אז היום פנינו לבת של השכנים שלי, בחורה נחמדה בת 20, ושאלנו אותה אם היא רוצה להיות הבייביסיטר של מאיה והיא הסכימה
(השכנים שלנו נפלאים וכולם שם מתים על מאיה) קבענו שמיום ראשון אתחיל "להכשיר" אותה ולהזמין אותה לבלות איתנו קצת כדי שמאיה תתרגל ואפילו להשאיר אותן לבד לאיזה שעה כדי שביום רביעי הקרוב הן ישארו לשעתיים בלעדינו. גם אם היא לא תשכיב אותה לישון אלא תשב איתה מול קלטת עד שאחזור זה מצוין, העיקר שיהיה מישהו מלבד סבאסבתא (שגרים קרוב אבל לא תמיד פנויים) או דודה (שגרה קצת רחוק וצריכה להזמין בייביסיטר לילדה שלה כשהיא באה אלינו). אחרי שנה שלמה שאני עם מאיה בבית אני שמחה למצוא עזרה שלפעמים ממש נחוצה לי (השבוע קיבלתי "אפטר" והסתובבתי לבד בקניון במשך שעתיים - כבר שכחתי איך זה להסתובב בלעדיה, אפשר ממש להכנס לחנות ולמדוד בגדים בלי שיתחיל איזה בכי...) אז אני מאושרת כי
גם יהיה לי לפעמים זמן לעצמי
גם יהיה לנו לפעמים זמן לעצמנו
וגם גילינו שבמקום מגורינו משלמים בסך הכל 15 ₪ לשעה לבייביסיטר (חשבנו שיהיה *הרבה* יותר יקר) אני מרוצה

משוש30

New member
איזה יופי!! ממש כיף לכם!

לנו אין בייביסיטר כי בדרך כלל יש סתבא אבל כשהסבתא לא יכולה מתחילות הבעיות...לפני שבוע אבא של בעלי הגיע מחיפה לירושלים לשמור עליו לכמה שעות כי היינו חייבים להגיע לעבודה והוא היה חולה... קשה

yaelia

New member
נשמע מעולה

אני מקווה שאנחנו נמצא לנו איזה ילדונת כזאת כדי שנוכל לפעמים לצאת בערב.

nubi

New member
נהדר!!!

גם לנו יש ילדה שעושה על שי בייביסיטר וזה סידור נהדר!

גלשני

New member
אני רוצה את הפרטים שלה../images/Emo8.gif

תהני תהני תהני! אין כמו כמה דקות של שלווה ומנוחה לנשמה

איזה סידור מעולה, הלוואי עלינו

אצלנו יש סבאסבתא במרחק 10 מ', ועוד סבאסבתא במרחק 12 דקות נסיעה, אבל כשהם לא פנויים זו בעיה.

ציף שלי

New member
סיבה מצויינת להיות מרוצה../images/Emo13.gif

תהני מהזמן לעצמך ומהזמן לעצמכם!

למעלה