איזה כייף לי!

keren14

New member
איזה כייף לי!

יש שביתה! אז אין לנו הסעות לבית ספר... אז כולם נשארו היום בבית!!! אז עוד שעה הגדוד בא אלי ואנחנו עובדים על הטקס פתיחת שנה, אנחנו אחראיים על המסכת, איזה כייף!!!

איזה כיף גם לי...../images/Emo13.gif!

הרגשתי לא טוב בבוקר, אז בישביל להיראות ילדה טובה אמרתי לאמא שלי שאני אלך רק לשעתיים ראשונות לשון (כי יש ביום שלישי מיבחן) ואח"כ אני אחזור... והיא הסכימה! אז עכשיו אני בבית
! ומה זה הדבר הזה, אם אין הסעות אי אפשר לנסוע לבי"ס באוטובוס??? ובהצלחה עם המסכת...
יש לכם כבר רעיונות? נועה.

איזה כיף גם לי... בערך../images/Emo4.gif

היום שעתיים ראשונות היו לי חופשיות ואחר כך אנגלית וזהו
חזרתי הביתה... בגלל שאני לומדת בלוד ובטח שמעתם שראש העירייה, מקסים לוי, נפטר- אז הבית קברות נמצא מול הבית ספר שלי אז שחררו אותנו כי אחרי הצהריים יהיה שם בלאגן לא נורמלי ולא יתנו למכוניות (הסעות) לעבור...

איזה כייף לי....או שלא....

היום הייתה לנו שעה ראשונה ספורט, עשינו מדידית 60....איייכסה יצא לי פעמיים 11:6 זה תוצאה...נחמדה....:) ואז המורה שלי לחשבןם לא באה, אז באה מורה מחליפה, ואצלה אי אפשר לנשום! כלום! ביקשתי ממישהו מחדד (זאתי שיושבת לידי!) - גלי! צאי החוצה! אז אני ממנסה להסיר לה שרק ביקשתי מחדד, אז היא עוד יותר התעצבנה ואמרה לי ולעוד 3 ילדים שגם נשמו ללכת לרכזת שכבה שתרשום לנו איחור - מה הקשר?! טוב קיצר לא הלכנו.... אח"כ היה שעתיים משעממות של ג"ג, ואז שעתים.........של....... ט-כ-נ-ו-ל-ו-ג-י-ה!!! וכל החדר התמלא אבק כי אנחנו משתמשים המכשירים מפחידים כאלה, ואז התחלנו להשתעל ולא הצלחתי לנשום....:) ואז...זהו....:) אה ויש לי שאלה..... היום אני וחברות שלי ניסינו לפענח מה כתוב בצהוב על הרצפה בחצר, ולא הבנו - ואז ניצן אמרה לנו שזה משהו סודי בקוריאנית.... אז אסור לכם כתוב פ"ג בגלל העונש המטומטם הזה...- אז בטח כתבתם פ"ג בקוריאנית! חחח ניחשתי נכון?

Alexis14

New member
אני

היה לי לשון, שעבר איכשהו, ואז מדעים שאני שונאת
אבל היה בסדר- קיבלתי טוב מאוד על העבודה שלי על זכוכית... ואז עשינו ניסוי מ-ש-ע-מ-ם
ששורטים נחושת בעץ, עץ בחרס, וכל ה%#@* מסוג זה... אהמ, אהמ... ואז עוד שיעור מדעים...
ואז לשון- המורה ממממממממש התעצבנה
. בהתחלה אמרתי לה שהשולחן שלי מתפרק כי השכבה האפורה העליונה שלו יוצאת מהמקום.. אז היא צועקת עליי שאני אשב במקום אחר בינתיים ואגיד ל מחכנת שלי, אבל כבר אמרתי לה ותיקנו את זה וזה שוב נהרס ועכשיו היא בטיול שנתי עם כתות ח´...
ואז היה מורה מחליף לחברה- כי המחנכת שלי בטיול שנתי
ובאמצע המנהל המפחיייייייייייייד נכנס לכיתה ומתחיל לצעוק על מישהו.. היה ממש מצחיק! ואז שיחקנו איש תלוי-
ואז ספרות... אנחנו לומדים משהו על נוכלים (
) אז סתם כל השיעור דיברנו על נוכלים ואני התווכחתי עם מישהו וניסיתי להוכיח לו שהמחברת שלי לא מסודרת, למרות שהיא כן...
קטעים איתי... אה וגם ציירתי למישו על היד בחשאי!
ואז חילקתי לאנשים בלוקרים פליירים לאתר שלי... וחיכיתי למישהי שתלמד אותי את הריקוד בג´אז אבל היא לא באה
! אה ושכחתי להגיד שבבוקר הלכתי לבי"ס הישן שלי וביקרתי עם חברה שלי את החניכה שלה+כל החבורה שקופצים עליה.. ואני עומדת כזה בצד... מודה לאל שבכיתה ה´ לא הייתי ביח"ד קריאה...
ואז חיפשתי את המחנכת שלי לשעבר אבל היא באה מאוחר באותו היום! וזו פעם שנייה שאנחנו מפספסות אותה.. פעם קודמת באנו היום החופשי שלה. נו לאק סו פאר...
וראיתי את אמא של יובללללללל.... למרו שאני כבר מכירה את משכבר הימים (אז"ש)
קטעים איתי נאמבר טו... טוב עזבוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

yuyu yop

New member
פששששש

אני דיי מרגיש מפורסם... חח סתם סתם אבל היום היה לי חוג אנגלית (אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף וארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר) וסתם ילדים שם אמרו שהם ראו אותי בדרך (טוב צודקים... כבוד גדול... סתם) לי היה יום מעצעצעצעצעצעצעצעצעצעצבן היה לי משמרות (אאאאאאאאאאאאארררר) ואז דרמה שזה דווקא נחמד... ואז חשבון (נרדמתי אבל ששששששששש... סתם) ואז תנ"ך משעמם אנו לומדים מלכים אררררררררררר... וספרות .. ו אז ג"ג............................... ואז עוד פעם משמרות וגם צעק על חבר שלי (יששששששש) הרכזת זה"ב... וגם אלי (אוווווווווווווווווווווף וארררררררררר) ואז... זהו

keren14

New member
......

ידיד שלי הלך לבית ספר והוא אמר שאף אחד לא בא- לא תלמידים ולא מורים!!! לגבי המסכת, אנחנו עושים על 10 מידות הצופה, על כל מידה איזה קטע קטן, זה נראה מה זה א-ח-ל-ה! הבעיה איתנו שאנחנו כל הזמן צוחקים אז בקושי שעשינו משהו היום, ואיכשהוא צריל לקשר את זה לכתובות אש.. בטח השכב"ג יעזור לנו בזה...

מורתיר

New member
היה לי יום נחמד..

היו לי שעתיים חופשיות בביה"ס, ועכשיו חזרתי.. ובארבע יש לי ישיבת צוות.

היה לי יום משעמם ביותר

שעתיים כימיה שעתיים תנך אבל משוכלל אנחנו לומדים תנ"ך במחשבים משהו אידיוטי לחלוטין הם רוצים שנעשה עבודת חקר... ואז... לשון אני אוהבת לשון דווקא!! ואז היה ספרות עם המורה הנאצית שלא מרשה לילד עם כאב ראש ללכת לרכזת או לאחות... ואז שעתיים צרפתית כאילו לא רק צרפתית אז גם שעתיים! ואז הגעתי הבייתה בערך בשלוש וחצי וכמעט שהפסדתי באטמן הדור החדש... אחרי באטמן למדתי בע"פ 50 שמות של יסודות והסמלים שלהם יענו פחמן זה C וכו´... ואז הכנתי שעורים ולא הספיק לי אז גם הלכתי לסיפריה להתחיל את העבודה בהיסטוריה לבגרות המחורבנת שלי (אומיגוד?! אני בדיוק קוראת התפסן בשדה השיפון... מי שגם קרא יבין למה אמרתי אומיגוד) ועכשיו אני פה... ועוד יש לי לעשות פעולת רבין לחניכים שלי איזה סיוט! לא נורא מחר אני מתחילה בשמונה במקום שעת אפס!!!! ייפיי~!~ טוב זהו

שלי הלך ככה......

שעתיים מדעים
אחר כך אנגלית(בלאחס!) אחר כך צרפתית (בלו?) אחר כך ג"ג
ואחר כך ביטול
אז השתחררנו באחת מקרא:
=אוהב (בלאחס!)=כמשמעות המילה בלאחס! (בלו?)=לא כל כך נורא
=אחלה!!!!!!

היי, דניאל, על מה העבודה בהיסטוריה?

גם לכם זה שאלות מהמאגר המפגר הזה של ה"שאלות לבחינת הבגרות"? אם כן אז כרגע סיימתי לענות על 10 הראשנות, אני יכולה להביא לך את זה...
וזה מה שאתם לומדים בספרות - התפסן בשדה השיפון... פחח... D-: ! אנחנו בשיעור האחרון למדנו את "ואיך שלא" של מוש בן ארי...
! נועה.

g i l i

New member
לי היה

שעתיים פיסיקה 3שעות(!!!) ביולוגיה (המורה השנואה עליי) ןשעה מחשבים יום מדעי למדי... ואז היה לי ב-4 וחצי פעילות בשבט(הכנו את החדר אלם) עד 8 ועכשיו אני פה עצבנית ואני לא יודעת למה!!!!!!!!

היי נועה!

אנחנו צריכים לעשות עבודה של איזה טריליון נקודה 5 דפים על הזרמים הדתיים הצדוקים הפרושים והאיסיים חחח כל פעם שאני אומרת איסיים עולה התמונה של המרכז הדרכה שלנו איסי ואז אני חושבת איזה עולם מפחיד היה עם היו הרבה איסיים אנחנו לא מצליחים להסתדר עם אחד אז תארו לעצמכם חחח... בכל מקרה מה רע בתפסן זה ספר ממש יפה... עוד מעט אני מסיימת לקרא אותו... אבל אנחנו עדיין לא לומדים אותו כרגע אנחנו לומדים איזה סיפור אחד שאני לא יודעת איך קוראים לו אבל כבר נמאס לי ממנו כל שעור אנחנו מנתחים פסקה אחרת של הסיפור אתם לא יודעים איך שזה מעיק!!!! ועכשיו אני הולכת להזמין מגש פיצה כי אני לא אכלתי כלום היום בבצפר ואני מתה מרעב!!! עכשיו אני צריכה עזרה: מה עשיתם לחניכים שלכם בפעולת רבין???? ואי אני משתגעת ישבתי כל שעור אנגלית וחשבתי על זה אבל לא מצאתי כ-ל-ו-ם-! חוץ מ-3 מטודות... אז בזה את באמת יכולה לעזור (איזה יכולה חייבת!!!!!)

פעולת רבין...

אין לי מושג על מה הפעולה שלי, לא טרחתי עוד ליקרוא אותה, אבל היא אני בטוחה שהיא דפוקה... עכשיו רעיונות - מכירה את המישחק ג´נגה ג´נגה? הביניין הזה שמוציאים מימנו קוביות? אז תשחקו את זה, כל חניך מוציא בתורו קובייה ובסוף חניך אחד מוציא קובייה והמיגדל כולו מתמוטט, ואז תגידו שייראו, כמה קשה ליבנות ולשמור על המגדל שלם, ואיך פיתאום בא מישהו אחד ומוטט את כל הסדר ואת כל מה שהיה עד עכשיו... ויש את הרעיו היפה ההוא של המעגל של אריאלה, ואפשר שתחלקו לכל חניך דף שמצוייר עליו משהו, חזיר, מורה, הכל... ואז תגידו לו שבדף הזה זה האוייב הכי הכי גדול שלו ושייקרעו לו ת´צורה.. אאחרי שהם נישארים עם פיסות דף ביד תדיגו להם שעכשיו יעשו "שלום" אם הציור. אבל הוא קרוע - אז הם לא יוכלו... וזה מראה כמה שקל להילחם ולהרוס וכמה קשה לעשות שלום וליבנות את הכל מחדש, ואפשר שתיתנו לכל קבוצת חניכים דף עם סיפור: "היה פעם קיסר שהיה נורא חולה והוא היה צריך להשיג תפוז סיני שצמח בקצה של צוק, והיה רק אחד כזה בכל העולם" אבל את הסיפור הזה תיכתבו בשינויים קלים. קבוצה אחת תיצטרך את המיץ של התפוז, קבוצה אחת תיצטרך את הקליפה, וקבוצה אחרת את הגרעינים. עכשיו כל הקבוצות יריבו, וינסו לשכנע את האחרים שדווקא לקבוצה שלהם מגיע התפוז. והם ביכלל לא ישימו לב שהם יכולים להיסתדר ביחד כי כל אחד צריך משהו אחר מהתפוז. ואז תראו להם כמה חשובה תרובת דיון, ושיתוף פעולה, ושלא צריך ישר לריב ולעשות באלגן אלא לנסות ולהיסתדר בדרכי נועם ושלווה... יש לי עוד כל מיני אבל באמת כואבות לי האצבעות ועכשיו חזרתי מבי"ס ואני מתה מרעב, אז אם זה לא מספיק אני אח"כ אכתוב עוד. תהני עם העבודה בהיסטוריה..! ואני עוד חשבתי שאותנו דופקים...
נועה.

ואי המטודה עם הדף מ-ע-ו-ל-ה!

גנגה גנגה זאת גם מטודה מעולה... אבל שאני חושבת על זה חניכים שלי וגנגה גנגה... הם יזרקו את החלקים אח על השני ובכוונה יפילו... אבל עכשיו אני יציע את זה לצוות הדרכה והם יחשבו שאני חכמה חחח... אמממ מטודת התפוז זה גם אחלה כבר רשמתי את זה אפילו! ואי ראיתם היום באטמן הדור החדש? כמעט הוא מת! בכל מקרה תודה נועה ותרשמי לי עוד מטודות זה לא מספיק... אני גם עושה להם בול זבנג.. שזה גם אחלה בחלה.... ואפשר גם קירות מדברים אבל אני בתור חניכה שנאתי את זה ו... מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך!!!

עוד מתודות...

טוב, עדיין לא בדקתי מה הפעולה שלנו, אז אני לא יכולה לתת לך מתודות מימנה, אז אני אתן לך רעיונות של צוותים אחרים
, תולים פלקטים אדומים נניח בכמה מקומות בשבט. המדריך מספר לחניכים כמה שהוא שונא את הצבע האדום ושולח אותם ליקרוע כל דבר אדום שהם רואים... הם כמובן באים בהיתלהבות וקורעים כל פלקט אדום.. לא משאירים לא זכר. וכשהם מסיימים בא המדריך ושואל אותם למה הם בעצם עשו את זה? הרי הם לא שונאים את הצבע האדום, רק המדריך שונא אותו, והוא מראה להם כמה קל להסית אנשים נגד דברים מסויימים, ואיך כולם הולכים אחרי החברים שלהם בלי לשאול שאלות (תופעת העדר) גם כשזה לא צריך להיות ככה. אוף! לא זוכרת עוד... עכשיו אני צריכה לקום, ללכת לטלפון ולברר מה הפעולה שלנו...
! ... או.קי, הפעולה שלנו זה הדבר הכי מפגר בעולם, אנחנו מנסים לשכנע את החניכים שרבין היה פושע וכל זה, כל מה שכל הימנים אמרו ליפני הרצח, וליגרום להם להסכים איתנו (מה שבטח לא יצליח) ואז להראות להם כמה קל להסית אותם. מכון שזה דפוק??????? ואח"כ יש ללכת לקירות וליבחור כתבה שמסכימים איתה... איך קראת לזה? קירות מדברים? יוהו!!! אני שונאת את זה!!! זה הדבר שהכי שנאתי בעולם!!! למה אני צריכה לעשות את זה? תמיד אין מה ליבחור ואין מה להגיד, זה כ"כ מעצבן!!! טוב, אני עצבנית לאללה עכשיו (בהודעה אחרת אני אסביר למה) ואני לא חושבת ולא ניזכרת בשום דבר, אני אנסה להמשיך אח"כ... ואני שונאת לשון!!! יש לי מחר מיבחן ואני לא יודעת כלום כלום כלום!!! רק נושא נשוא, זהו.... לא לוואים לא מושאים לא קפ"ה לא תיאורים... אני הולכת לקבל 0..!!!

keren14

New member
מחר יש לימודים...

אחרי יומיים של חופש, אני חוזרת מחר לבית ספר

למעלה