איזה כייף למנרגלים

איזה כייף למנרגלים ../images/Emo3.gif

מחר בבוקר אני מתראיין לתוכנית בוקר של אברי גלעד. בהקשר לנושא הנרגילות. רוצים לשאול אותי מה בעצם היא הנרגילה עבורי ? מה ההבדל בינה לבין סיגרייה וכו' ? מה אתם חושבים ? מה ההבדל בין;מקטרת,נרגילה וסיגרייה ?

bercko21

New member
אתה יודע באיזה שעה?

אני בד"כ חוזר מהעבודה בדיוק בזמן לראות... יאללה, דחוף גם איזה מילה טובה על הירוק

bercko21

New member
קטע קצר היה,

ודיי לא כיסה אפילו אחוזון ממה שאפשר להגיד בנושא. אני אישית לא מעשן נרגילה או סיגריות, אבל מאמין שאיסור יעשה יותר נזק מאשר תועלת. הם הולכים על הפתרון הקל ולא על הפתרון המתבקש. הרבה יותר קל לצאת בקמפיין נגד מאשר להתחיל לבדוק ולפקח.

לא ממש יצא לי לדבר...

נתנו יותר ליאיר לדבר. כנראה יותר בכיוון של לקדם את הקמפיים נגד. שטויות לא נורא. בעיקרון רציתי לדבר על הקטע של הסמים והנרגילות ורציתי להסביר שגם מסיגריות מתקדמים לסמים וכו'. הוא אמר [יאיר],שמנרגילות מגיעים לדברים חמורים יותר והוא התכוון לסמים. האם מסיגריות לא מתקדמים לדברים גרועים יותר ??? בעעע בעסה שלא יכלתי לדבר יותר.
אבל לא נורא,צחקתי שם קצת עם אברי
הוא ראה את הראש הכפול לנרגילה והתלהב מזה

מה הסיפור?

רוצים לאסור את הנרגילות? לא הבנתי. ומה ההבדל בין נרגילה לסיגריה? חשבתי שדיברו על זה פה הרבה. גם הטעם, גם המצב של "לשבת על נרגילה", וגם הרבה פחות מסוכן (בין השאר בגלל שמעשית מעשנים הרבה הרבה פחות ממעשני סיגריות). ולדעתי-זה לא ממכר, כבר הייתי כמה וכמה חודשים בלי. ויכולים לעבור יותר משבועיים בין "ראש" אחד לשני.

למעלה