איזה כייף למצוא פורום תומך כל כך

איזה כייף למצוא פורום תומך כל כך ../images/Emo42.gif

הי, איזה כייף למצוא פורום מלא במידע מתאים ותומך כל-כך. לאחר שנה של נסיונות בטיפולים שונים אני עכשו לפני הפריית מבחנה ראשונה. מפחיד ....... גלשתי במספר אתרים ושבוע שעבר מצאתי אותכן. לקח לי שבוע להחליט לכתוב. מה זה דקא ? ומי זה ברטוב ? אני כרגע לוקחת סינרל בוקר וערב ואמורה להתחיל עם פיוריגון בהזרקה עד לשאיבה. תגידו - התרופות תמיד כל כך יקרות - אני במכבי ??? בטיפולים ה"רגילים" (קשה לקרוא לזה כך) האמפולות לא עלו כל-כך הרבה כסף. בנות ממכבי - האם אתן יודעות על דרך לעקוף את החלטת מכבי לא לאשר טיפולים חדשים באלישע בצפון (שזה בית החולים הפרטי היחידי בצפון) ? זה משאיר אותנו בצפון רק עם בתי החולים הציבוריים. איך אתן מסתדרות עם מקום העבודה שלכן ? ההעדרויות פוגעות בעבודה ואני לפעמים מרגישה אשמה.

סיגל 01

New member
ברוכה הבאה. מקווה שלא תזדקקי לנו

יותר מדי. דקא- קיצור של דקאפפטיל, בד"כ נותנים את ההורמון הזה לפני הפריה, על מנת לשתק את המערכת ההורמונאלית. (שלא תבייצי באופן ספומטאני). ברטוב, זה רופא שעובד בשיטה שהוא פיתח (הפרדת זרעונים). זו לא שיטה שהוכחה מדעית, ולא תקבלי המלצות על השיטה בקרב הרופאים (מלבד אלה שעובדים איתו). אני ניסתי לברר וניתקלתי בהסתייגות. חוץ מזה, שיהיה לך בהצלחה בהפריה הראשונה. כמובן מאחלת לך שתהיה גם האחרונה.

נוג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

הי, ראשית הרבה הרבה
מקווה שתהי איתנו לא לאורך זמן, ותעברי במהרה לפורום של הריון לאחר טיפולים. לגבי שאלתך בעבודה מנסיון בעבר זה אכן קשה לתמרן ובעיקר שאין בוס מבין ומפרגן, אל תתני שעצמך להרגיש אשמה. את והמטרה שלך הכי חשובים ותעמיד את עצמך ראשונה הרי הטיפולים צרכים הרבה כוחות ואנרגיות אז לא לבזבז במקומות לא נכונים. נוג

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ואני מאוד מקווה שבעוד שבועיים שלושה נהיה בשבילך רק נוסטלגיה. הפיוריגון לא מצוי בסל התרופות ולכן הוא יקר, למי שיש ביטוח משלים מקבלת מחיר מוסבסד, וזה עדיין יקר. לא ידוע לי על ההחלטה של מכבי, אולי מי שמבוטחת במכבי תוכל לעזור לך. אולי אלישע יודעים מה לעשות ואיך לעקוף. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה