איזה כייף לנו...

איזה כייף לנו...../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

אבא שלי השתחרר מבי"ח..סופסוף... ועכשיו להתייעצות איתכם..הצעתי לו לבוא אלינו כי אני ממש ממש רוצה לטפל בו ולהיות איתו..נכון שהבית קטן וזה אומר שהוא יישן בחדר שלנו ואנחנו בסלון..ובאמת מכל הלב. אבל הוא לא מוכן לשמוע... אני לא רוצה להתווכח איתו בגלל המצב העדין שלו אבל בכל זאת..איך אפשר לשכנע אותו? לנו יהיה קשה להיות אצלו בגלל כל הציוד של עמית...וזה באמת סיפור...יש למישהו רעיון?

שמחה לשמוע שהוא השתחרר. בדיוק

שלחתי לך מסר. זה באמת בעיה ... למה הוא לא רוצה לבוא אליכם? תבקשי שייתן לך סיבות הגיוניות ואז תנמקי לו למה את כן חושבת שכדאי שהוא יבוא. מצד שני אני יכולה להבין אותו מהפן הזה שאינו רוצה להיות נטל עליכם. ייתכן וזה לא נעים לו למרות שאתם קרובים (ואולי דווקא בגלל זה). אולי כדאי גם לחשוב על פתרון של עזרה כגון מטפלת לכמה שעות (לנקיון, בישול, קניות וכו´)? או לחילופין אם את קרובה יחסית אליו אז תקפצי אליו לכמה שעות כל פעם?

היי אשרת..שלחתי לך גם מסר..הבעיה

שהוא אומר שהוא לא רוצה שנישן בסלון בגללו..מה שבכלל לא משנה לנו..במיוחד בלילות הלבנים שיש עכשיו עם עמית בגלל השיניים..חצי לילה אני הרי רוקדת בסלון כי זה מה שמרגיע אותו..
זו בעיה בשבילי להגיע אליו בגלל שאני לא עם רכב..ולהוציא את עמית אליו.. באוטובוס זו הפקה שלמה...

דבר ראשון, יופי על השחרור.

אני מבינה שהיה שיפור גדול היום במצבו? ותנסי להסביר לו שהוא יעזור לך בזה שהוא ישהה אצלכם זמן-מה. שלך יהיה יותר שקט נפשי, מאשר לדאוג לו כל היום, או לחילופין להיסחב בתחבורה ציבורית עם עמית כדי להגיע אליו. אופציה נוספת - אחות לכמה שבועות.

היי לימור

בשעה טובה קודם כל והרבה בריאות. אולי תגידי לאבא שלך שאם הוא יבוא להתארח אצלך, הוא יוכל גם לעזור קצת עם עמית? לשחק איתו ולהיות לידו, אולי זה ישכנע אותו?

התכוונתי לגישה של פנינה וטלי וללימו

וללימור ברכות על השחרור מבית החולים.. התבלבל לי..

דיאנה1

New member
איזה יופי, שימשיך להחלים במהירות

וירגיש טוב. העצות שנתנו לך עובדות מנסיון שלי, ככה שכנעתי את אמא שלי לעבור אלינו לתקופת מה אחרי שעברה ניתוח: הסברתי לה שאני בכל מקרה אהיה איתה ורק יהיה לי יותר נוח להיות אצלי מאשר אצלה עם הילדים והכל, וגם שהיא תוכל לשעשע את בר ולשחק איתו על השטיח ולתת לי לנוח קצת. זה שכנע אותה.

_גלית_

New member
יופי ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שהנוכחות של עמית סביבו תתרום להחלמה
..

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif שמחה לשמוע את הבשורות

הטובות ונתנו לך יופי של עצות. מקווה שהן יעזרו..

למעלה