איזה כייף לקבל מחמאות

איזה כייף לקבל מחמאות../images/Emo9.gif

השבוע יצא לי לפגוש מכרים , חברים וסתם אנשים שלא ראיתי זמן רב שהופתעו מאד לראות את השינוי שחל בי ( בכל אופן 31 קילו לא הולכים ברגל ) והחמיאו לי והתפלאו מאד מהשינוי. זה ממש כייף נותן תחושה טובה מעין דחיפה קדימה הכרה במאמצים ותחושת סיפוק. כולנו הרי צמאים לפירגון ההערכה מילה טובה ואהבה לא ככה ? מקווה מאד לראות כמה שיותר ממכם ביום חמישי. ערב טוב ומקסים לכולם

באיה

New member
ענקון חמודון../images/Emo70.gif

ביום חמישי כאשר אכיר אותך, תקבל ממני המון, המון, אבל המון מחמאות, אפילו שלא ראיתי אותך לפני 31 קילו. לנו לא קשה במיוחד לתאר משקל כזה בנוסף. אני גם אהיה עם 20 קילו פחות, שלגובה הננסי שלי זה מאוד משמעותי. ת´ראות ביום חמישי באיה האמא של הפורום

RomiVais

New member
חמודון יקר - העיקר שתאמין ../images/Emo8.gif

בלב שלם במחמאות שנותנים לך. מי לא אוהב מחמאות? אפילו אני אוהבת מחמאות, למרות שהרבה פעמים אני נבוכה מהן, אך אני לא מאמינה ואני לא חושבת בעצמי את מה שאומרים לי לפעמים. מה לעשות? ככה התבגרתי!! אבל אסור לך לנהוג כמוני. אומרים שחייבים ללמוד מטעויות של אחרים, אז אתה תנהג אחרת. אוקיי?
לגביך, כל מחמאה מגיעה לך. וכבר אמרתי לך (ואני לא נוהגת לשקר!!) שאתה מהווה דוגמה למופת עבור כולנו. הכח רצון של והיכולת שלא להישבר פשוט מותירה אותי ללא מילים. תמשיך כך, ומקווה שתקבל את כל החיזוקים והמחמאות שמגיעים לך מכל הלב, רומי

lia 2 4

New member
רומי חמודה! כמה זמן לא דיברנו!

מה שלומך? איך את מרגישה אחרי אותה הפעם שדיברנו בטלפון? את אוכלת משהו? או שמרגישה חנוקה עד הסוף? אני הולכת היום לדיאטנית לקבל הפניה לסגירה שניה.. מקווה שיהיה בסדר. יום טוב !! אוהבת ליה

RomiVais

New member
ליה - איזה יופי שחזרת!!! ../images/Emo13.gif

אני בסדר גמור, תודה!!! מאז שדיברנו, נאלצתי לגשת לוולפסון לפתוח קצת את הטבעת כי הכאבים כבר היו בלתי נסבלים. הניפוח השני יצר הרבה לחץ, וגם עכשיו, שכמעט פתוח לחלוטין, אני מרגישה קצת לחץ, כנראה מבצקות. קיבלתי גם כדורים ואני חושבת שהם עוזרים. בכל מקרה, אני מרגישה מצויין והכי חשוב - שותה חופשי!!!
לגבי אוכל, לצערי טיפה לא נעים לפעמים ואני אוכלת שטויות ואחר כך שונאת את עצמי, אבל מה לעשות? אף אחד לא מושלם... זה רק יעכב לי טיפה את ההצלחה, אבל אני לא מוותרת!!!
וגם לך אסור לוותר - את תצליחי!!! בהצלחה בביקור אצל הדיאטנית!!! תעדכני אותי!! שיהיה לך יום נפלא ומחוייך רומי

lia 2 4

New member
אז ככה: היום היתי אצל דיאטנית

קיבלתי תפריט- פשוט סיננו כמה דברים ממה שאכלתי.. וכבר מחר הניפוח!!!! מקווה מאוד שהפעם זה יעזור.. אני רוצה לבקש שיסגרו לי 3, מקווה שהם כן יעשו את זה. רומי כמה סגרו לך פעם שניה? לגבי המפגש מחר אני חושבת שיש סיכוי שכן אגיע.. נראה כבר איך יסתדר עם הלימודים.

רומי אחותי היקרה../images/Emo24.gif

אים לך אני לא אאמין אז למי כן ? נהנתי מאד מהשיחה שלנו אתמול. ואת ??? ועיקר העיקרים הגיע הזמן שתאמיני בשבילך ובעבורך בכל הדברים היפים והתומכים שאת אומרת לאחרים. את זכאית להם וראויה להם. ביי

RomiVais

New member
חמודון יקר!! ../images/Emo24.gif

ראשית, אני שמחה שאתה מאמין לי!!
לגבי השיחה, סבלתי ממש!!
סתאאאאאאאאאאאאאאאם!!! נראה לך? זו ממש שאלה רטורית!!! תמיד כיף לדבר איתך!!!
תודה על הכל, אתה ממש מקסים ויש לי המון מזל שזכיתי להכיר אדם כמוך!! שיהיה לך יום נפלא, עם המון המון חיוכים רומי

gal33

New member
ענקוש, מסכימה איתך, זה כזה כיף לקבל

מחמאות, פשוט מטעין את מנוע הטורבו. מקווה מאוד שתמשיך לקבל עוד מחמאות, וזה רק ילך וייעשה טוב יותר וכיף יותר. והנה מחמאה על הדרך: אתה מקסים. ליל מנוחה, גל

buaz

New member
נהפכים לחלשים אחרי מחמאות?

כל פעם שהייתי יורדת מעט וחברים היו מחמיאים לי זה היה נותן לי את הלגיטימציה לאכול יותר - מוכר לכם?

RomiVais

New member
היי בועז (אנה נכון?)

אני לא כל כך מכירה את ההשפעה הזאת שיש למחמאות דווקא בדרך כל מחמאות נותנות יותר מוטיבציה להמשיך לרדת במשקל ולהתאמץ. למרות שאצלי כרגע מחמאות ממש לא עוזרות (מה לעשות? אולי פג תוקפן
) בהצלחה בהמשך ויום נפלא, רומי

lia 2 4

New member
מה שלומך?! אני שמחה שאתה

מקבל מחמאות.. ההרגשה מדהימה! אני לאומת זאת, תקועה, וכנראה בדרך להצרה שניה.. מקווה לטוב. ליה

שלגיה**

New member
וואו איזה יופי !!

31 קילו גם לא שוחים בבריכה וגם לא רצים על החוף וגם לא עושים שרירים בחדר כושר. וואו כל הכבוד לך ! אני גאה בך ושמחה שאתה מקבל מחמאות על ההרזייה (בקרוב ממני...) תמשיך תמשיך בדרך הזו ...ויהיה חבל על הזמן,אשתך תצטרך לנעול אותך בבית.. תצליח שלגיה

למעלה