איזה כייף-רכישות חדשות!!!

איזה כייף-רכישות חדשות!!!../images/Emo63.gif

היום גיליתי שבחיפה יש אימפריית ספרים משומשים שכחיפאית גאה לא ידעתי עד כמה היא גדולה! זה התחיל כשחיפשתי את "ספר התיבה המזמרת"/אלתרמן כדי לתת במתנה.עשיתי טלפונים לפי דפי זהב ומוכר ידידותי הבטיח לשמור לי את הספר. אחרי שראיתי כמה וכמה (!)חנויות(ברחוב החלוץ וסירקין מתחתיו-למי שזה אומר לו משהו) הגעתי לחנותו של אלכס עם ספרים ספרים ספרים עד התקרה בערימות והתחלתי לחטט.יש שם ספרים מכל הסוגים אבל לי, כידוע, יש חולשה מיוחדת לספרי ילדים וכיוון שאין מחירים על הספרים הכנתי ערימה ענקית של ספרים שעשו לי חשק-כדי לברר מחירים ולהחליט מתוך הערימה. וכאן הגיעה ההפתעה-אלכס הסתכל בערימה וחילק אותה ל"יקרים"(סביבות 30 שח)וזולים אבל מסתבר שהכמות משחקת תפקיד והוא הציע לי,לכן, את כ ל הערימה ב250 שח. התפתיתי... וזו הרשימה- *ספר התיבה המזמרת *הדלעת המופלאה- גדלתי עליו מפנקסו של הגמד סיפורון/טובה הרשקוביץ'-גם עליו גדלתי וגם שני המשכיו- *הגמד סיפורון והארנב הצייר *הגמד סיפורון וסבא אלכסנדר *מונה מספר לכוכבים/לויס לורי-חיפשתי אותו המון זמן אחרי שהתאהבתי בכחול האבוד ובהמעניק של אותה סופרת גבעת השפנים/רוברט לאוסון-זה בעצם גבעת ווטרשיפ אחותי הגדולה מכולם/עוזי בן כנען *הרמן/אודי טאוב-זה לא גדי טאוב-זה מישהו אחר וקראתי ספר אחר שלו בעבר דז'ק הקטן/יאנוש קורצ'אק-אני מאוד מעריכה אותו מבחינה חינוכית ואהבתי גם ספרי ילדים ונוער אחרים שלו דני הקטן והשוטר ניסים/דינה דזטלובסקי-חלק מסדרה שגם עליה גדלתי עם צילומי בובות מקסימים *משפחת החיות המוזרות/טובה יאנסן-עוד ספר מסדרת המומינים ואל תטעו-זה לא לקטנטנים *היום אני אינני/עדולה-ספר שירי ילדים *אני אוהב לשרוק ברחוב/נורית זרחי-גם שירי ילדים *איך האדם הקדמון המציא לגמרי במקרה את הקבב הרומני והכל ב250 שח! איזה כייף!!!! אז מה דעתכם-היה שווה? אני עדיין קוראת לאיטי את המרלין קונספירסי באנגלית אבל עכשיו צריך להחליט מה מהרכישות החדשות לקרוא קודם-לא אחכה לסוף האנגלית אלא אחטוף תוך כדי...

sagiberg

New member
איזה כיף לך../images/Emo6.gif , מה הכתובת

של החנות הזו ? אני משוגעת עד היום על משפחת החיות המוזרות, ואת הגמד סיפורון אהבתי מאוד בתור ילדה

הכתובת היא סירקין 3

אבל תבקשי מספר טלפון במסרים כי החנות קצת מתחבאת, אם יוצא לך לבקר בחיפה...

למעלה