איזה כייף..

dush18

New member
איזה כייף.. ../images/Emo190.gif

אני חושבת לי איפה אני יכולה לפרוק את כל הזעם שלי, ואז פתאום הפורום הזה נפל עליי מהשמים. אני חושבת שאני אסתדר פה מצויין מואהאהאה.. טוב, אז זה מה שקרה לי בפורים: יצאתי לאיזה דאנס בר עם חברות. אני נכנסת, לא עברו חמש דקות (באמת שאפילו פחות), ומתחיל איזה אחד לדבר איתי, לא עזב אותי. די הראתי התעניינות, הוא היה חמוד ומצחיק, כולם מסביבנו רוקדים ואנחנו רק מדברים באמצע. קיצר, בטח כבר הבנתם את הרעיון שדיברנו המון, יצאנו החוצה... ודיברנו (הייתי בטוחה שהוא ירצה משהו אחר). ואז כבר החברות התחילו להתקפל והלכנו. הוא כמובן ביקש את המספר שלי. הוא שלח לי הודעה אחרי איזה שעה, ככה שגם לי היה את המספר שלו. אחרי יומיים שלחתי לו הודעה, והוא אמר שהוא יחזור אליי אחרי חצי שעה. ומה קרה?? כלום. ואני שואלת.. מה הקטע?? די, זה לא הפעם הראשונה שמישהו מראה לי כזאת התעניינות ואז מחליט פתאום להגיד לא לטלפונים.
מה נסגר עם הגברים בעולם הזה?

נועם m

New member
אל תרימי ידיים

יכול להיות שסתם לא יצא לו לחזור אליך. (הוא גבר- הם לא מבינים
) לדעתי נסי להתקשר אליו את. מה יש לך להפסיד?

dush18

New member
להתקשר אליו?!

אני סתם אצא קרציה ואפדח את עצמי.

מיטללל

New member
מממ

להתקשר פעם אחת זה לא נקרא להיות קרציה.. במקומך הייתי מתקשרת. מקסימום..... במקרה הסבבה זה ילך טוב במקרה הגרוע תוכלי להגיד "הפסד שלו"

נועם m

New member
ממש לא!

כמו שמיטל אמרה, להתקשר פעם אחת זה לא להיות קרציה (אפילו אם שלחת הודעה כמה ימים קודם לכן...) ואם תפדחי את עצמך? זה לא שאת צריכה לראות אותו שוב, נכון? אחרת סתם תתבאסי ולא תביני מה קרה. לפחות ככה את יכולה להיות בטוחה.

למעלה