איזה כייף!!!!!!!!!!!

הצין1

New member
איזה כייף!!!!!!!!!!!

חזרנו לימי בראשית, את גיה לא שמעתי ולא הייתי מקושרת אליה בשום צורה, איזה כייף שאת כאן!!!!!!! תמשיכי כך לפחות לא תעלמי עוד פעם!!!!!!!!!!!!

את יענק'לה ראיתי בפייס'.
גם אותך אמנון שמחה לשמוע, צר לי על אורית, כפי שכבר כתבתי מצבנו רק מחמיר, כבר כמה שנים שלא מדבר מדי פעם פותח עיניים , אותו גוי שהיה נשאר איתנו , מלאו לו 6 שנים כבר, (צריך ללכת לכיתה א'), במהלך השנים חזרנו כולנו בתשובה, כך שליענק'לה לא תהייה בעיה מי בפורום בשבת ומי לא, אני מבטיחה לך שלא אהייה. הבן השתחרר ונמצא כרגע בישיבה!!!,
זהו זה כל החדשות שלי!!!
אשמח להמשיך לשמוע מכם!!!!

הצין1

New member
ח ר ד י ם !!!

יכולה להבטיח לך שזה לא מחלה מדבקת, אל תפחד להתכתב איתי......

ד"ר רון אני מקוווה שאתה סולח לנו על ההתכתבויות השטוטיות שלנו.... מרוב יאוש!!!!!!!!

אני מחוסן

ניצה יקירתי
איננו חייבים להתכתב רק בנושאי אלצהיימר. והומור חשוב מאד ואפשר להתלוצץ כמעט על כל נושא, אבל להשמר מגסות רוח שממנה נפגעתי בפורום הישן. אינני רוצה להזכיר שמות אבל דוקא אחת מידידותי הקרובות היתה חרדית מאד. לדעתי היא קיבלה עצת אחיטופל מהרבנים שלה, וכתבתי את דעתי. ואז היתה התנפלות עלי כאילו אסור לפגוע בחבר אחר בפורום ולהתערב בדיבורים במעשיו. התוצאה היתה שעזבתי את הפרום ואפילו כאורח לא נכנסתי אליו עד עכשיו. בעקבותי עזבו כמה "מעריצות" שלי שדעתן היתה שבלעדי אין להן מה לחפש בפורום.
עכשיו אני חוזר בתקוה שיתאפשר לי להביע או לרמוז מה אני חושב על מישהו או מישהי שכוונתם לשאול שאלות ולצחוק מהעונים. אני מקוה שישתתפו בפורום חברים רציניים ונותן לרון קרדיט שיצליח לנהל פורום טוב.

ד"ר רון הנכבד

מבקשת את סליחתך אבל יותר קל יהייה לפנות אליך כאחד מהפורום, כרון.
בשביל להבין את הציניות שלי ושל יענק'לה תצטרך לחזור אחורה בזמן בערך לשנים 2010 - 2012, הכל ברוח טובה ובמטרה אחת ויחידה לתמוך אחד בשני....
אז לילה טוב!!!!

אירילה

New member
זו אותה ניצה שהכרתי????

א כ ן כ ן !!!!!!!!

נמאס מכם השמות השונים והמשונים.. (קצת התבגרתי)... זו אני גרשון בת גלימית לשעבר.....שמחתי לקרוא את מה שכתבת ולשמוע ממך!!!

מקווה שנצליח לארגן איזהשהוא מפגש ביום מהימים....

למעלה