איזה כיף. אפשר לדבר על הסידרה

delen2

New member
איזה כיף. אפשר לדבר על הסידרה

אני רואה בקביעות את השרדות 3 (כולל הפרק בשידור חוזר) וכנ"ל ראיתי את 2 העונות הראשונות וגם את עונה מס´ 1 בשידור חוזר. אני יודעת מי מנצח אבל זה לא מפריע לי לראות איך הדברים התפתחו. אני ממש לא סובלת את סמבורו במיוחד את הצעירים הבטלנים שבתוכם ומזה שמחתי לראות שהעיפו את לינדסי הבכיינית. סיילס זו היתה הפתעה במיוחד שהוא אמר מההתחלה שהכסף פשוט רשום על שמו. הה. משהו יודע מתי תשודר העונה השניה בשידור חוזר?

canimal

New member
אני לא. אבל ברוך/כה הבא/ה!

אני מסכימה בקשר להכל, למרות שלא חשבתי שסיילס ינצח כי לדעתי בוראן, ככבוצה או במיזוג היתה מעיפה אותו כי הוא איום, שחצן, ותחמן שרק עבד על לינדסי ברנדון וקים.

delen2

New member
שימי לב, שתמיד סיילס היה מנסה לתפוס

מנהיגות בצורה ממש מגעילה, כמו שאמרה קים בבוראן"אני לא מאמינה להתנחמדות שלו". חוץ מזה, העונה ממש מרתקת. לי יש הרגשה שבמיזוג אנשי בוראן יעיפו את סמבורו. אני בכוונה לא נכנסת לאתר כדי לראות מה קורה באמת.

canimal

New member
נכון. ובהישרדות גם יש דפוס של להעיף

אנשים שמנסים לתפוס פיקוד. אני גם חושבת שזה עומד לקרות פחות או יותר רק שיעיפו גם את קלרנס. ואני לא בטוחה לגביי פרנק וT.

shira245

New member
שידור חוזר

העונה השלישית-יום חמישי 8:20 AXN השני לא התחיל עוד...... ולגבי סיילס טוב שהעיפו אותו!! למרות שדי משעמם בלעדיו...

QuEeN oF mE

New member
כן..

לא נורא צפות גם כשיודעים מי ניצח.. גם אני שמחתי שהעיפו את לינדסי.. וזאת בכלל לא הייתה הפתעה שהעיפו את סיילס..אולי רק קצת בגלל שחשבתי לרגע שהוא שיכנע את איתן..להצביע לקלרנס.. הוא פשוט חשב את עצמו יותר מדי..

למעלה