איזה כיף בפעם השניה!

פישון

New member
איזה כיף בפעם השניה!

חייבת לשתף: איזה כיף זה לעשות הכל שוב, הפעם כחוויה מתקנת. לדעת שהכל עובר בסוף, לשקר לאחיות בטיפת חלב מהרגע הראשון, לומר לדודות את המשפט המנצח: "תמוז דווקא יצאה מצויין עם השיטות שלי, נכון, אז לא להפריע"... שלא לדבר על הכיף שבלחבק שוב כאלה פצפונים. הריח שלהם מדהים, ואני כבר יכולה לראות את הילדים שיצאו מהם עוד שנה וקצת. בכלל, אני מרגישה שאני יודעת מה לעשות ולא שאני עושה עליהם נסיונות. כבר בא לי שוב פעם (ונכון, אמרתי שזה מספיק, אבל מסתבר שלא הספיק לי), אבל עידו אמר שלא בא בחשבון. בכל מקרה, יש לי עוד כמה שנים עד שחשבון הבנק יתייצב, אחרי הטיטולים, המטפלות, הבייביסיטריות וכו´. לפחות עשיתי חשבון שההנקה חוסכת לי כמה מאות שקלים בחודש. נראה לכם שהשתגעתי? אני שוב מקנאה בכל אשה בהריון ומחכה להגיע למרפאה של רופא הנשים שלי (אולי יגלו שאני בהריון בטעות? תמיד כדאי לקוות). מאיה

yaelhul

New member
איזה מותק את ../images/Emo6.gif

קודם כל, תענוג לשמוע כמה כיף לך וכמה את לוקחת את הקשיים בקלות. שנית, אני לחלוטין מזדהה בקטע של רק הגיעו התאומים וכבר אני רוצה עוד. כבר שאלתי את אחות טיפת חלב מתי אני יכולה לקבל חיסון נגד אדמת וכמה זמן ממנו צריך להמתין עד לכניסה להריון נוסף. זה היה כשהקטנים היו בני חודש וחצי כרונולוגי והיא פשוט נותרה בפה פעור לרווחה...
יעל

ligo

New member
מאיה

את נשמעת מאושרת, ויש לך 4 סיבות טובות לכך באמת ה"סיבוב השני" יותר כיף כי יש כבר ניסיון. והעיקר שיותר קל להשתיק את הדודות... נשיקות לפיצפונים

מאיה - הרגעת בי חלק קטן

ואני מניח שזו שאלה שרצה להרבה בראש האם הפעם השניה תהיה מרגשת באותה מידה ? האם נתלהב מכל שלב מחדש ? האם נאהב באותה מידה (השאלה הכי מפחידה אני חושב) ? ומסתבר שהתשובה היא כן למרות שאין לי מושג איך זה אפשרי לוגית... ליאור

פישון

New member
מה שהסבירו לי בנוגע ללאהוב כמה ילדי

שהאהבה לא מתחלקת אלא מוכפלת, וזה ממש נכון. אז נכון שלא מתלהבים כמו בפעם הראשונה, אבל יש יותר זמן להנות ולא להלחץ. למשל, נורא כיף לי פשוט לשבת ולהסתכל עליהם, ולא איכפת לי בכלל שהם לא מרימים את הראש כמו שאמרו בטיפת חלב. עומדות לי דמעות בעיניים כשאני רואה את תמוז מנסה ללחוש לשביט (בקול שיכול להעיר מתים): "מודי, אמא באה. לא בוכה. הנה תרנגולת. קו קו. קו קו. קו קו. קו קו. קו קו. קו קו..." וזה נמשך ככה עד שאני מצילה אותו ממנה. כיף לי לשבת ולהניק ושתמוז מלטפת אותי בלחי, והחתול יושב על הברכיים. כך שההתרגשות היא מדברים אחרים, אבל באותה העוצמה.
מאיה

ligo

New member
אפילו זמן לחתול נשאר לך../images/Emo3.gif

אני זוכרת במפגש שתמוז ישבה עלייך ואני ישבתי לידך והיא קצת בעטה אותי עם הרגליים, אבל זה היה לי כיף כי אלו היו בעיטות עדינות, אז ליטופים בלחי מתמוז- גן עדן

פישון

New member
../images/Emo9.gif

אז באותו מפגש בעטו בך מבפנים ומבחוץ, הא? אני מקווה שאכן מחר בתוקף, ואז אני אתן למאי להרביץ לי קצת (ואני חכמה על גדולים, מ- 5 ק"ג זה כבר לא צחוק!) מאיה

תודה על העידוד ועוד יותר כל הכבוד

לך על האופטימיות, על הרוגע שעולה מדבריך ועל הנקת תאומים!!!!!

איך אני זוכרת את ההרגשה! ../images/Emo99.gif

ואצלי זו פעם ראשונה, עם כל הלחץ והטעויות (ובהתחלה לא שיקרתי לאחות טיפת חלב), ובכל זאת אחרי חודש אמרתי ליריב שתוך שנה אנחנו מתחילים לנסות שוב. אחרי שהרמתי אותו מהרצפה ונתתי לו לשתות מים הוא אמר שמחכים לפחות שנתיים...

למעלה