איזה כיף היה אם ...... ../images/Emo43.gif
היתה תוכנית ישראלית וברמה באחד מהערוצים על נושא העב"מים! אני מאמינה שזה היה תופס חזק , הציבור ובמיוחד הצעירים הם פריקים של הדבר ואני מאמינה שלתוכנית תהיה הרבה רייטינג . בתוכנית היו פונים לציבור ומבקשים שישלחו אליהם צילומים וסרטונים שצולמו בארץ על עב"מים , אולי יש כאלו שפשוט לא פירסמו את הסרטונים ויש שם משהו שבאמת כדאי לחקור (להוציא מהבווידם את סרטון העב"ם שצילם סבא בטבריה
) . באולפן יכולים להזמין אנשים שיחקרו את הסרטונים הביתיים וינסו לזהות מהו אותו עצם מסתורי שצילמו האנשים , וגם כמובן אנשים שנתקלו בעב"מים ומספרים חוויות וכאלו שטוענים כי נחטפו . פינה אחרת היתה עוסקת באירועים שמתרחשים סביב העולם הקשורים לעב"מים ולא הכוונה לרוזוול וכל הענתיקה הזאת (העם נקע רגלו) אלא לדברים חדשים מהחודשים האחרונים וכל הזמן מתקבלות עדויות על עב"מים מכל העולם . פשוט תוכנית שלוקחת את ענין העב"מים ברצינות . הייתי רוצה שיעל דן תגיש אותה היא לדעתי הכי מתאימה
בואו נקים עצומה לתוכנית כזאת!! נמאס מרוקדים עם כוכבים , כוכב נולד וכל השעמום הזה ...
היתה תוכנית ישראלית וברמה באחד מהערוצים על נושא העב"מים! אני מאמינה שזה היה תופס חזק , הציבור ובמיוחד הצעירים הם פריקים של הדבר ואני מאמינה שלתוכנית תהיה הרבה רייטינג . בתוכנית היו פונים לציבור ומבקשים שישלחו אליהם צילומים וסרטונים שצולמו בארץ על עב"מים , אולי יש כאלו שפשוט לא פירסמו את הסרטונים ויש שם משהו שבאמת כדאי לחקור (להוציא מהבווידם את סרטון העב"ם שצילם סבא בטבריה
![](https://timg.co.il/f/Emo140.gif)