איזה כיף היה אם ......

כריסטין

New member
איזה כיף היה אם ...... ../images/Emo43.gif

היתה תוכנית ישראלית וברמה באחד מהערוצים על נושא העב"מים! אני מאמינה שזה היה תופס חזק , הציבור ובמיוחד הצעירים הם פריקים של הדבר ואני מאמינה שלתוכנית תהיה הרבה רייטינג . בתוכנית היו פונים לציבור ומבקשים שישלחו אליהם צילומים וסרטונים שצולמו בארץ על עב"מים , אולי יש כאלו שפשוט לא פירסמו את הסרטונים ויש שם משהו שבאמת כדאי לחקור (להוציא מהבווידם את סרטון העב"ם שצילם סבא בטבריה :D ) . באולפן יכולים להזמין אנשים שיחקרו את הסרטונים הביתיים וינסו לזהות מהו אותו עצם מסתורי שצילמו האנשים , וגם כמובן אנשים שנתקלו בעב"מים ומספרים חוויות וכאלו שטוענים כי נחטפו . פינה אחרת היתה עוסקת באירועים שמתרחשים סביב העולם הקשורים לעב"מים ולא הכוונה לרוזוול וכל הענתיקה הזאת (העם נקע רגלו) אלא לדברים חדשים מהחודשים האחרונים וכל הזמן מתקבלות עדויות על עב"מים מכל העולם . פשוט תוכנית שלוקחת את ענין העב"מים ברצינות . הייתי רוצה שיעל דן תגיש אותה היא לדעתי הכי מתאימה
בואו נקים עצומה לתוכנית כזאת!! נמאס מרוקדים עם כוכבים , כוכב נולד וכל השעמום הזה ...

חפY

New member
יוזמה מבורכת

אך כולנו מכירים, לצערי, את היחס לו זוכה הנושא בישראל. (ראי ערך הכתבה מלפני כמה שבועות בערוץ 2 והכתבה ב"נענע"). הלוואי שתכנית רצינית, כהצעתך, תצא לפועל- אך כמו שזה נראה היום, זה לא יקרה.

כריסטין

New member
אוקיי אז נתמקד על ערוץ 10 או HOT

אני בטוחה שאם נגבש עצומה הם יחשבו על כך ברצינות וכמו שהסרט של אילן בן שושן קטף המון רייטינג הסיכוי להצלחת התוכנית דיי טובה .

Gilliana

New member
אני מניחה שזה יקרה...

ביום מן הימים - ולא רחוק, אבל... לאט לאט. לכל דבר יש את הזמן שלו. אי אפשר להפציץ בבת אחת את כל אמצעי התקשורת - פרה פרה.

gozlan8

New member
well well

הפינה שאנרג'י מספקת מרשימה בהחלט כתור התחלה. אפשר לקוות שיפתח צוהר נוסף עם הזמן. קשה להאמין שהטלביזיה הממלכתית תיתן יד לדבר. ובינתיים... נמשיך להצמד לתחנות הזרות.

למעלה